• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia N95 : توضیح-قیمت-وضعیت بازار

KoRner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم یه کم بی ادبی باشه اینکه من تازه از گرد راه رسیده ، اینجا تاپیک باز کردم. اما احساس کردم توی این اوضاع مبهم، بد نیست یه کم توضیحات روشن در مورد این گوشی بدم تا شاید یک مقداری این شایعات کمتر رواج پیدا کنه.
در مورد امکانات و مزایا و خوبیها و بدیها و معرفت و نامردی و شرف و رفاقت و ... N95 فقط دو لینک بهتون میدم که خودتون مطالعه کنید. چون به اندازه کافی همه جا ازش صحبت هست. منم اهل Copy+Paste کردن نیستم.

لینک اول از سایت gsmarena.com برای دوستان مسلط به زبان انگلیسی : http://www.gsmarena.com/nokia_n95-1716.php
لینک دوم هم از سایت mob.ir برای دوستان غیرمسلط به زبان خارجه : http://www.mob.ir/phone/detailes/Nokia/N95

و اما در مورد حضور این گوشی در بازار ایران و همچنین قیمت بندی اون باید بگم که من حدود یک هفته تقریبا اکثر فروشگاههای معتبر و غیرمعتبر فروش گوشی نوکیا در تهران رو گشتم و فقط بخاطر عشقم به این گوشی. غالب این فروشگاهها مدعی فروش این گوشی هستند که وقتی ازشون درخواست خرید میکنی، با جوابهای عجیب و غریب رای شما رو میزنند و به جای این گوشی، شروع به معرفی و پیشنهاد گوشیهای دیگر سری N مثل N93 و N73 و ... میکنن.
و اما نتیجه کل جست و جو های من در این زمینه حاکی از اینه که فعلا این گوشی حتی در دوبی هم (که اکثر گوشیهای موجود در ایران از اونجا وارد میشه) در دسترس عموم نیست و تک و توک فعلا بصورت دستی و تکی توسط بعضی از تاجران گوشی وارد تهران شده که دو نمونه هستند :
1. قیمت حدود 950 تا 970 هزار تومن که ورژن Register (رجیستر) نشده ی اون هستش یعنی به زبون ساده تر فقط سیم کارت اعتباری رو ساپورت میکنه و برای رجیستر کردنش در حال حاضر حدود 2-3 هفته دوندگی و معطلی و کار اداری داره که اونم 100% تضمین شده نیست.
2. قیمت حدود 1 میلیون و 450 هزار تومن تا 1 میلیون و 800 هزار تومن که ورژن Register شده اش هست که توی یک یا دو فروشگاه در تهران من پیدا کردم. (بهتون بگم اگه اونقد داشتم حتما واسش میپرداختم)

* در ضمن گارانتی هر دوی اینها پارس تل هستش.
** اتصالات و نیا و ایراتل هنوز اونو گارنتی نکردن و زمان دقیقی رو هم اعلام نکردن.
*** در مورد قیمت N93 هم بگم که با گارانتی همین پارس تل حدود 740 تا 760 هزار تومن هستش.

ولی واقعا N95 دنیای عجیبی رو یدک میکشه. یه چیزیم بگم که دلتون بسوزه، من خود گوشی (نه ماکتش) رو تو دستم گرفتم و عجیب چیزی بود. بقول خود فروشنده: عین هلو بالا پایین میشه مانیتورش!

یه نکته کمیک هم بگم که یه فروشگاهی در خ شریعتی تهران، مدعیه که این گوشی رو وارد کرده، با گارانتی اتصالات و قیمتش هم 595000 تومان هستش! در آخرین تماس من با دفتر مرکزی فروش شرکت اتصالات، مسئول محترمش گفت که ما این گوشی رو گارانتی نکردیم و حتی وارد هم نکردیم و قیمت هم نذاشتیم. خودتون قضاوت کنید!

اگه سئوال یا مطلب یا ابهام یا توضیح دیگه ای دارید در همین تاپیک مطرح کنید که با کمک هم به یه جمع بندی رضایت بخش در مورد این معجزه شرکت نوکیا برسیم.​

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خداييش اندشه !

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
2. قیمت حدود 1 میلیون و 450 هزار تومن تا 1 میلیون و 800 هزار تومن که ورژن Register شده اش هست که توی یک یا دو فروشگاه در تهران من پیدا کردم. (بهتون بگم اگه اونقد داشتم حتما واسش میپرداختم)

ادرس'ش لطفا !

KoRner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمن عذرخواهی ، دوست عزیز لطفا برای من پیغام شخصی و خصوصی بفرستید تا من براتون اونو ارسال کنم. ممکنه برای بعضی ها دلخوری پیش بیاد اگه من تو فضای عمومی مطرحش کنم.:(

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ضمن عذرخواهی ، دوست عزیز لطفا برای من پیغام شخصی و خصوصی بفرستید تا من براتون اونو ارسال کنم. ممکنه برای بعضی ها دلخوری پیش بیاد اگه من تو فضای عمومی مطرحش کنم.:(

چسب
imslow.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
فکر نمیکنم اشکالی داشته باشه اگر ادرس رو اینجا هم قرار بدين ، البته من در PM از Korner عزيز ادرس رو گرفتم

تجریش - پاساژ قائم - ط 5 (ط لوازم آرایشی بهداشتی و موبایل و لوازم جانبی) - فروشگاه پرشیا
تلفن هاش : 22721032 - 22721042 - 09122721072

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
فکر نمیکنم اشکالی داشته باشه اگر ادرس رو اینجا هم قرار بدين ، البته من در PM از Korner عزيز ادرس رو گرفتم

تجریش - پاساژ قائم - ط 5 (ط لوازم آرایشی بهداشتی و موبایل و لوازم جانبی) - فروشگاه پرشیا
تلفن هاش : 22721032 - 22721042 - 09122721072

:blink: .

KoRner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز آقای R.I.P_ali بالآخره متوجه صحت عرایض بنده شدید یا خیر؟
یک نکته دیگه اینکه سایت Gheymat.com اینبار یک مقداری اطلاعاتش رو آپدیت کرده و همون فروشگاه سابق که مدعی فروش این گوشی با مبلغ 595000 تومان بود، ایندفعه قیمت رو به 1 میلیون و 700 هزار تومان رسونده که حالا تقریبا میشه ذره ای اعتماد کرد. لینک این مطلب رو هم میذارم به اضافه آدرس فروشگاه مزبور که توی همین لینک میتونید مشاهده کنید : http://gheymat.com/?pcode=50001900

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
البته ببخشید من این وسط فضولی میکنم! مگه این گوشی ریلیس شده که انتظار دارین راحت همه جا گیر بیاد و آدرس بدین؟! اینجور که من تو فرومهای خارجی خوندم ظاهرا باید تا تابستون 2007 منتظرش باشید و علت معرفی زود هنگام این گوشی بیشتر مسائل تبلیغاتی هست ( 5 مگاپیکسل! :D )
اگر هم تو بازار تک و توک دیدید حتما مدل آزمایشی اون هست که اصلا توصیه نمیشه این همه پول بابتش بدید چون حداقلش اینکه فرم ویرش پر از ایراده و در مدل اصلی برطرف میشه.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
حرفهای noisymind تایید میشه .....احتمالا ورژن بتا هست

KoRner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شایدم حق با دوستمون باشه اما مسئله اینجاست که اکثر سایتها زمان ورود به بازار این گوشی رو جولای2006 اعلام کردند که البته این ادعا با دیدن عبارت "Coming soon" در سایت اصلی نوکیا، رد میشه. و اما همونطور که در توضیحات اولیه هم گفتم من فقط این گوشی رو دستم گرفت و هیچ استفاده ای ازش نکردم که ببینم آیا این ورژن کامل هستش یا بتا. اما با این تفاسیر به نظر میاد که یه اشکالی تو کار هست چون هنور شرکت های معتبری مثل اتصالات این گوشی رو گارانتی نکردند. حالا از اینا که بگذریم فعلا گوشی خوب و مفید این روزها N93 هستش. نظرتون چیه؟​

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
شایدم حق با دوستمون باشه اما مسئله اینجاست که اکثر سایتها زمان ورود به بازار این گوشی رو جولای2006 اعلام کردند که البته این ادعا با دیدن عبارت "Coming soon" در سایت اصلی نوکیا، رد میشه. و اما همونطور که در توضیحات اولیه هم گفتم من فقط این گوشی رو دستم گرفت و هیچ استفاده ای ازش نکردم که ببینم آیا این ورژن کامل هستش یا بتا. اما با این تفاسیر به نظر میاد که یه اشکالی تو کار هست چون هنور شرکت های معتبری مثل اتصالات این گوشی رو گارانتی نکردند. حالا از اینا که بگذریم فعلا گوشی خوب و مفید این روزها N93 هستش. نظرتون چیه؟​

عزیز جان اتصالات حداقل 2-3ماه بعد ازینکه دستگاه رسماً ریلیز شد گوشیرو وارد می کنه و گارانتی! n95 الان حتی توی ایبی پیدا نمی شه! این پروتوتایپ هایی که شما می گین چجوری از تو ایران سر در آوردن، الله اعلم!!
164.gif

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اما با این تفاسیر به نظر میاد که یه اشکالی تو کار هست چون هنور شرکت های معتبری مثل اتصالات این گوشی رو گارانتی نکردند.
انتظار داری هنوز ریلیز نشده اینو گارانتی کنن ؟ نکنه واقعا باور کردی اونی که دیدی یه N95 کامل بوده ؟!

KoRner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز آقای Amiin اگه یه کم با دقت تر این پست من رو در آدرس http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=947094&postcount=14 میخوندید، متوجه میشدید که خود من هم در مورد ورژن اصل یا بتا بودن گوشی شک کردم. اما خب نهایت اطلاعات من در مورد اون گوشی که دستم گرفته بودم برمیگشت به حرفها و تعاریف و توصیفات فروشنده که البته من هم همه رو از قول اون نقل کردم نه از خودم. از شما که اینهمه آدم نکته سنجی هستید انتظار دقت و تامل بیشتر میره.​

KoRner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت Gsmarena.com یه ویدئوی خوشگل از N95 عزیز گذاشته که بد نیست ببیند! البته trailer هستش و یک مقداری هم به اینترنت سرعت بالا نیاز داره... ولی به صبرش می ارزه! :eek:
اینم لینکش : http://www.gsmarena.com/nokia_n95-video-1716.php

بالا