• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

NTFS in linux

digilas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی
من fedora core1 رو نصب کردم
موقعی که نتی افس رو میخام مونت کنم
میگه ntfs not support by kernel حالا کرنل از کجا بیارم ؟
ممنون مشیم اگه کسی جواب بده

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از digilas :
سلام به همگی
من fedora core1 رو نصب کردم
موقعی که نتی افس رو میخام مونت کنم
میگه ntfs not support by kernel حالا کرنل از کجا بیارم ؟
ممنون مشیم اگه کسی جواب بده

NTFS فايل سيستمي هستش كه مايكروسافت خودش ارائه كرده و با استفاده از اون امكاناتي رو به مدير سيستم ميده كه در فايل سيستم هاي عمومي FAT و FAT32 وجود نداره، سيستم هاي لينوكس هم فايل سيستم مخصوص خودشون رو دارن و به روش خودشون اطلاعات رو ذخيره ميكنن، به همين دليل فكر نكنم بشه اطلاعات موجود روي NTFS رو با استفاده از لينوكس دسترسي داشت! (همون طور كه سيستم هاي غير NT خود مايكروسافت مثل Win98 و Win ME و Win95 اين كار رو نميتونن انجام بدن! )
من سواد لينوكسيم!!!! تا همين جا قد ميداد، شايد بقيه دوستان اطلاعات بيشتري داشته باشن و بگن كه اين كار رو ميشه انجام داد.

digilas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alizaman :
NTFS فايل سيستمي هستش كه مايكروسافت خودش ارائه كرده و با استفاده از اون امكاناتي رو به مدير سيستم ميده كه در فايل سيستم هاي عمومي FAT و FAT32 وجود نداره، سيستم هاي لينوكس هم فايل سيستم مخصوص خودشون رو دارن و به روش خودشون اطلاعات رو ذخيره ميكنن، به همين دليل فكر نكنم بشه اطلاعات موجود روي NTFS رو با استفاده از لينوكس دسترسي داشت! (همون طور كه سيستم هاي غير NT خود مايكروسافت مثل Win98 و Win ME و Win95 اين كار رو نميتونن انجام بدن! )
من سواد لينوكسيم!!!! تا همين جا قد ميداد، شايد بقيه دوستان اطلاعات بيشتري داشته باشن و بگن كه اين كار رو ميشه انجام داد.

علي جان من منظورم اين بود كه اين كرنل رو از كجا داونلود كنم
در مورد مونت مشكلي ندارم
يه سري مقاله در مورد مونت ntfs دیدم
ممنون علی جان

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
آقا شما به کرنل کار نداشته باش ! هسته اصلی لینوکست همون کرنل هست ...

منظور اون پیغام اینه که NTFS جزو سیستم فایلهای شناخته شه کرنل نیست و ازش پشتیبانی نمیشه ...

البته NTFS پشتیبانی میشه ولی دقیقا یادم نیست با چه اسمی ...اسمش اونجا فرق داره ...نمیدونم VFAT بود یا چیزه دیگه ...

برای Mount کردن باید نوعشو مشخص کنید که شاید تویه Manual های خودش لیستی باشه ... ;)

میبخشید که همش اما و اگر بود ...من کودکیام عشق لینوکس بودم ... :D

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
یه سر به linux-ntfs.sourceforge.net/rpm/downloads.html بزن!

evergreen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

همينطور كه دوستمون گفتن ميشه از بسته هاي RPM براي Kernel هاي مختلف استفاده كني چون خود Fedora Core تا اونجايي كه من ميدونم NTFS را پشتيباني نمي كند

البته نسخه هاي نظير Knoppix و SuSe Linux هم هشتند كه خودشون پارتيشن هاي NTFS رو ميشناسن (من شخصا آزمايش كردم) البته به صورت Read ONLY ولي باز هم خيلي خوبه. البته نقطه ضعفي براي MICROSOFT محسوب ميشه. (به نظر من. ممكنه بعضيا نسبت به Windows تعصب داشته باشن)

به نسخه Knoppix اصطلاحا ميگن Live. يعني احتياجي به نصب نداره. از روي سي دي بوت ميشه. همه پارتيشن ها رو هم Mount ميكنه. به آزمايشش ميرزه.

موفق باشي

بالا