• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

NTTakPlus

mjheidari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان می خواستم بگم اگه باگی در مورد این برنامه دارن لطفا بزارن
بطور مثال با گذاشتن space آخر یوزر نمیتونه DC کنه!!
ممنون!

Messenger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مطمئنين ؟
در اينصورت يه تست بزنين ببينين آيا يوزرهاي ديگتون دي سي ميشن ؟
يوزر *** هست يا Dial-Up / اگه دايال آپ :*AccesServer يا MultiPort ؟
همچين چيزي نداشتيم تا حالا !

mjheidari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Dial-UP
*AccesServer يا MultiPort اینا رو نمیدونم! چی هستن؟
من شنیدم یه باگ داره با یه یوزر میشه بهش وصل شد!
نظرتون رو بگید!

Messenger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Dial-UP
*AccesServer يا MultiPort اینا رو نمیدونم! چی هستن؟
من شنیدم یه باگ داره با یه یوزر میشه بهش وصل شد!
نظرتون رو بگید!

عزيز من 5 ساله دارم باهاش كار ميكنم همچين چيزي كه فرمايش ميدي روي nttacplus جواب نميده .
در ضمن راجع به مالتي پورت يا اكسز سرور ... يكي دو مورد باگ موجود بود كه البته اسمش رو باگ نميشه گذاشت خطاهايي هستند كه ناشي از كانفيگ نادرست بودند .

mjheidari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه یا ISP هست من خودم دیدیم که با NTTakPlus کار میکنه و با همون لیست کسایی که کانکتن و شماره تلفن و ... رو چک میکنه
وقتی یه space میزاری آخر یوزر دیگه قدرت dc کردن نداره! یا مثلا اگه کارت محدود باشه بین 8-12 اگر 11:59 کانکت شی به همین شیوه دیگه dc نمیشه!!

Messenger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه یا ISP هست من خودم دیدیم که با NTTakPlus کار میکنه و با همون لیست کسایی که کانکتن و شماره تلفن و ... رو چک میکنه
وقتی یه space میزاری آخر یوزر دیگه قدرت dc کردن نداره! یا مثلا اگه کارت محدود باشه بین 8-12 اگر 11:59 کانکت شی به همین شیوه دیگه dc نمیشه!!

خوب بله هستند مراكزي كه چنين سياسيت هايي دارند . نمونه بارز اون افرانت شيراز . كارت هاي شبانه اين شركت از 12 شب تا 8 صبح معتبر هستند اما اگر يك دقيقه مانده به 8 صبح به شبكه وصل بشين تا زماني كه اعتبار كارتتون تمام نشده باشه ميتونين از خدمات شبكه استفاده كنيد . اما درست لحظه پايان اعتبار از شبكه قطع خواهيد شد .

اينكه ميفرماييد با يه يوزر خاص ميشه به سرويس دهنده اي كه از nttacplus استفاده ميكنه وصل شد هم بر ميگرده به 1-سياست اون شركت 2- كانفيگ nttacplus

بابت گذاشتن Space يا يك Blank در انتهاي يوزر . من تست كرده بودم و باز هم تست كردم چنين چيزي روي سيستم من جواب نداد .

mjheidari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب بله هستند مراكزي كه چنين سياسيت هايي دارند . نمونه بارز اون افرانت شيراز . كارت هاي شبانه اين شركت از 12 شب تا 8 صبح معتبر هستند اما اگر يك دقيقه مانده به 8 صبح به شبكه وصل بشين تا زماني كه اعتبار كارتتون تمام نشده باشه ميتونين از خدمات شبكه استفاده كنيد . اما درست لحظه پايان اعتبار از شبكه قطع خواهيد شد .

اينكه ميفرماييد با يه يوزر خاص ميشه به سرويس دهنده اي كه از nttacplus استفاده ميكنه وصل شد هم بر ميگرده به 1-سياست اون شركت 2- كانفيگ nttacplus

بابت گذاشتن Space يا يك Blank در انتهاي يوزر . من تست كرده بودم و باز هم تست كردم چنين چيزي روي سيستم من جواب نداد .
نه این سیاست نیست!!
من نمیدونم شما چه جوری با این مشکل برخورد نکردید!ولی این ISP قبلا اصلا نمیتونست dc کنه! الان نمیتونه کارت با space رو dc کنه!!
ببينم يه سوال ...
اين نرم افزار فقط رو ويندوز سرور كار ميكنه يا روي ويندوز معمولي هم ميشه باهاش كار كرد ؟؟
من روی کامپیوتر این ISP که SP2داره دیدم!

gameron

Registered User
لایک‌ها
4
لينك داونلود از اين نرم افزار رو ميتونيد به من بدين !!!
ممنون

بالا