• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

o2 atom و پی990

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام بین o2 atom exec ,o2 atom , پی990 کدومشون بهترن از لحاط برنامه از لحاط مولتی مدیا و اپسکر و هندز فری کلا دوست دارم یه مقایسه جالبی بشه

am46_am46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بین o2 atom exec ,o2 atom , پی990 کدومشون بهترن از لحاط برنامه از لحاط مولتی مدیا و اپسکر و هندز فری کلا دوست دارم یه مقایسه جالبی بشه

P910 سوئدی از همشون بهتره !!! :lol:
احمق عقده ای!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
P910 سوئدی از همشون بهتره !!!
احمق عقده ای!

دوست عزیز این تنگنا رو ولش کن!!!...بیخیالی نسبت بهش بهترین دوره درمانی برای این موجود روانی هست!!!!

am46_am46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز این تنگنا رو ولش کن!!!...بیخیالی نسبت بهش بهترین دوره درمانی برای این موجود روانی هست!!!!

آخه علی جان من هر تردی که میرم این آدمو می بینم که با یه پست بی ربط اونجا رو به هم میریزه !!!, دیگه اعصابمو به هم ریخته , نمیتونم خودمو کنترل کنم

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
آخه علی جان من هر تردی که میرم این آدمو می بینم که با یه پست بی ربط اونجا رو به هم میریزه !!!, دیگه اعصابمو به هم ریخته , نمیتونم خودمو کنترل کنم

شما تنها اینجوری نیستی....خیلیهای دیگه هم همین احساس رو دارن....این موجود(تنگنا) به شدت از کمبود توجه رنج میبره....توجه به هر صورت اونو به ادامه کارش ترغیب میکنه....شاید باورتون نشه ولی از توهین و اهانت شدن به شخصیتش لذت میبره ....خدا میدونه در چه شرایطی بزرگ شده تا این شده!!!...برای اولین بار قصد بی احترامی بهش ندارم...بیاین همگی به چشم یک بیمار نگاش کنیم!!!!

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مثل اینکه اینجا فقط اراذل اوباش های پی تی میان نظر میدن یه آدم درست و حسابی که سواد داشته باشه نیست بیاد راهنمایی کنه میخوام این هفته بخرم

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
مثل اینکه اینجا فقط اراذل اوباش های پی تی میان نظر میدن یه آدم درست و حسابی که سواد داشته باشه نیست بیاد راهنمایی کنه میخوام این هفته بخرم

بله ... حق با شماست !!:D:D

ولي توشون آدمهاي درست حسابي مثل منهم بيدا ميشه !!:p:p

اين لينك رو ببين مقايسه o2 xda atom exec و sony ericsson p990 هست ،،، شايد به دردتون بخوره !!!

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1625&idPhone1=1318

درضمن اين دو كَوشي از نظر قيمت به هم نميخورند !!

او تو قيمتش حدودا دو برابر سوني اريكسون P990i هست !!

از لحاظ دوربين P990i خيلي بهتره !! وصداي P990i هم فكر كنم بهتر باشه

اما او تو ويندوز موبايل داره وبرنامه هاي زيادي براش هست

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
جناب am46_am46، تحت هیچ شرایطی مجاز به توهین و بی احترامی به سایر کاربران و استفاده از الفاظ نامناسب نیستید. در ضمن آواتارتون رو هم در اسرع وقت اصلاح کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا