• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

OCR و تصحیح تست و موارد مربوط به آن !!

Monadov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برگه های کنکور رو دیدید؟ با نرم افزار خاصی اسکن و تصحیح میشن. کار این نرم افزار ها چجوریه؟ از کجا میشه همچین چیزی پیدا کرد؟

کسی اطلاعاتی داره؟؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سوال خوبيه. كسي جوابشو ميدونه؟

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
هیچ اسکنی در کار نیست - دستگاهی که پاسخنامه رو میخونه تکنولوژیش خیلی قدیمی هست و بهش OMR گفته میشه. حتما" تابحال دستگاههای قدیمیشون (مثل IBM1231) عوض شده ولی اصول کار ثابت مونده (احتمالا" !!)

برای خوندن اطلاعات از نور و سنسور مادون قرمز استفاده میشه.

Razieh_H

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته فكر كنم دوستمون دنبال يه OCR فارسيه . منم خيلي وقت پيشا دنبالش ميگشتم كه تقريبا بي نتيجه موند و ديگه ولش كرده . حالا اگه كسي ميشناسه معرفي كنه عاليه..

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
البته فكر كنم دوستمون دنبال يه OCR فارسيه . منم خيلي وقت پيشا دنبالش ميگشتم كه تقريبا بي نتيجه موند و ديگه ولش كرده . حالا اگه كسي ميشناسه معرفي كنه عاليه..
نه بابا! قضيه OCR با اين چيزي كه گفتند فرق فوكوله!
ولي OCR فارسي توي بازار هست، من تست نكردم، اما تاپيكش رو بگرديد توي همين تالار پيدا مي كنيد.

Monadov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه. فارسی نه. دقیقا دنبال چیزی هستم مثل سیستم تصحیح برگه های کنکور !!
مازولاق جان میشه بیشتر توضیح بدی؟

Monadov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیچ اسکنی در کار نیست - دستگاهی که پاسخنامه رو میخونه تکنولوژیش خیلی قدیمی هست و بهش OMR گفته میشه. حتما" تابحال دستگاههای قدیمیشون (مثل IBM1231) عوض شده ولی اصول کار ثابت مونده (احتمالا" !!)

برای خوندن اطلاعات از نور و سنسور مادون قرمز استفاده میشه.
جدا از این تشکیلات سخت افزاری قدیمی ، برنامه ای هست که بیاد برگه اسکن شده رو آنالیز بکنه و اطلاعات ثبت شده روش رو در بیاره؟ اطلاعات هم به هیچ وجه متن نیستن !! فقط یک سری داده 1 و 0 هستن که باید برن داخل دیتابیس !

MineMoZa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من با کانون قلم چی مدتها کار میکردم . یه سری اسکنر خاص دارن که کاغذ رو میگیره و میخونه و گزینه ها رو بصورت کد های 0 و 1 طبق توضیحی که دوستمون دادن به خروجی که یه فایل متنی معمولی باشه میبره .
با استفاده از یه سری نرم افزار های خاص هم کلید رو روی تست ها گذاشته و نتیجه بیرون کشیده میشه .

برای خرید یا سفارش میتونم مرکز اینجا رو بهتون معرفی کنم. این هم که الآن نمیگم دلیلش اینه که الآن نمیدونم و اگه بخواین باید دو سه جا تماس بگیرم.

بالا