• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

One جادوی HTC

ghazaal20

Registered User
لایک‌ها
19
این حقیقت است که HTC در سال های اخیر کمتر موفق بوده است و بسیار کم رنگ تر از سامسونگ و اپل در بازار گوشی های هوشمند حضور داشته اما نباید فراموش کنیم که HTC در دنیای اسمارت فون ها در زمینه های زیادی پیشتاز بوده است؛ این کمپانی تایوانی اولین اسمارت فون اندرویدی را در سال 2008 تولید کرد(HTC Dream) علاوه براین باز هم اچ تی سی بود که اولین اسمارت فون فول اچ دی را روانه ی بازار کرد (HTC Butterfly).
در سال 2012 اچ تی سی گل سر سبد گوشی های خود یعنی One X را عرضه کرد که این اسمارات فون توانست از طرف متخصصین و تحلیلگران عنوان بهترین اسمارت فون سال در طراحی را از آن خود کند اما با این حال One X موفق نشد در زمینه ی فروش با Samsung Galaxy S3 مقابله کند.
اما جدیدترین پرچمدار HTC به امید ساختن روزهای بهتری برای این کمپانی به تولید رسیده است. بله HTC One که به عقیده ی بسیاری نسخه ی سرحال تر One X است در سرعت از Google Nexus 4 و در زیبایی از sony Xperia Z و در برازندگی مشخصات از Samsung Galaxy S4 چیزی کم ندارد و اچ تی سی تمام این ویژگی ها را در یک بسته فول اچ دی با سایز، وزن و کیفیت ساختی متناسب همراه کرده است تا شاید آیفون را هم شرمنده کند.
طراحی و کیفیت بدنه
HTC one از آن اسمارت فون هایی است که در نگاه اول شما را تحت تأثیر قرار می دهد. مستطیلی، کاملاً مسطح با لبه های منحنی و البته باریک. به عبارتی One یک گوشی تماماً صفحه نمایش است. HTC سعی کرده است صفحه نمایش One را تا نزدیک ترین محل به گوشه ها امتداد دهد. ظاهر این اسمارت فون واقعا زیبا و بدون عیب و نقص است حتی همانطور که قبلاً گفتیم با Xperia Z برابری میکند.بررسی تخصصی HTC One - HTC mobile-phones

Htc one Display (3).jpg

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
سلام
در مورد شرکت HTC این رو هم باید اضافه کرد که اولین گوشی 4 هسته ای دنیا رو معرفی و وارد بازار کرد(HTC One X)

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام
ببخشید نظرفقط شخصی هست HTC با اینکه گوشی قوی و محکم میزنه ولی یک جورای از بازار عقب هست از لحاظ قیمت

شاد باشید

vahid1375

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
ببخشید نظرفقط شخصی هست HTC با اینکه گوشی قوی و محکم میزنه ولی یک جورای از بازار عقب هست از لحاظ قیمت

شاد باشید

کی گفته از بازار عقبه؟
چیش از سامسونگ و امثال اون کمتره؟
غیز از اینه که جنس بدنش از شامسونگ پلاستیکی بهتر و خوش دست تره؟
رو چه حساب شما میگی از بازار عقبه؟ اول یه تحقیق میکردی نه مثل خیلی از مردم هر کی میخواد گوشی بخره میدوئه میره گلگسی بخره اخه کسایی که هنوز با اچ تی سی کار نکردین و دستتون نگرفتید و جنس بدنه و خوش دستی گوشی براتون ارزو هست چرا میایید بی خودی نظر میدید؟

ehsanersan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من مخواستم اس۴ بگیرم،رفتم بگیرم،اما تا HTC One رو دستم گرفتم کلا نظرم عوض شد. گرفتمش،بی معطلی،میشه گفت آیفون آندرویدی هستش،چون بعد از ۶ماه که من دارمش هنوز حتی یک بار هم هنگ نکرده،صدای بی نظیر،دوربین عالی،صفحه نمایشش که دیگه حرف نداره،تاچ هم عالی
بدنه جوریه که هچوقت از این گوشی خسته نمیشید،

mehdi skorpian

Registered User
لایک‌ها
9
سلام به همه این گوشی به معنای واقعی یه غوله بین گوشیا از کیفیت ساخت و سخت افزار گرفته تا نرم افزار شرکت اچ تی سی بالاترین دقت تو ساخت این گوشیا به خرج داده طوری که هر گوشی در مدت زمان 200دقیقه ساخته و تولید میشه اس 4 خیلی در مقابل این گوشی ضعیف عمل کرده مثلا باتری اس 4 اکثر باد میکنن و2. بدنه پلاستیکی 3.سرعت کم در مقایسه با وان تو یو تیوب تست شده 4.صفحه نمایش آسیب پذیر 5. کاهش کیفیت دوربین در نوره کم 6.گوشیرو وقتی تو دستتون میگیرین انگار اسباب بازی دستتونه ولی وان بهتون یک گوشی سطح بالا محکم و احساس خوبی میده حالا از اسپیکرهای بوم ساند شرکت بیتس و نرم افزار بیتس رابط سنس و زوی و ......کلی تعریف داره اچ تی سی وان در یک کلام قدرتمند و بیرقیبه.

mehdi skorpian

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

شاد باشید
سلام اگه از بازار عقبه چرا ایفون و وان گوشی های برتر سال انتخاب شدن کو سامسنگ اسباب بازی یه سر تشریف ببرین دی جی کالا اونجا نتایج رو مشاهده بفرمایین.

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام

شاد باشید
بسم الله
اکانت من هک شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من همچین چیزی ارسال نکرده ام و ننوشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسال به مدیر سایت

Last edited:

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
البته تو دراپ تست چندان جالب نبود.. آلمینیوم روی اسپیکر کنده شد.. تو تست دوم شیشه خورد شد.. فاصله 1.5

Sent from my C2105 using Tapatalk

mehdi skorpian

Registered User
لایک‌ها
9
آیفون که همون اول صفحه اش خرد شد

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
آیفون که همون اول صفحه اش خرد شد
عرض شود که اون اتفاقی بود چون آیفون با فیس اومد پایین ولی اچ تی سی با لبه و رو به پشت و همچنین وان هم در اولین تست فیس صفحش خرد شد..
لازم به ذکر هست خودم طرفدار این گوشی یعنی وان هستم و آنرا خواهم خرید( دیر یا زود یا خیلی دیر)

Sent from my C2105 using Tapatalk

بالا