• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"ONE X" OR "ONE S"

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
دوستای گلم بین این دو گوشی که تقریبا" یه رنج قیمت دارند کدومش رو بگیرم بنظرتون؟

ONE S با وجود دو هسته ای بودن توی بنچمارکها بهتر از ONE X عمل کرده
با این حال بنظرتون ONE X چهار هسته ای آینده بهتری داره؟

بزرگی صفحه ام واسم زیاد فرقی نداره 4.3 با 4.7

ONE X زیاد دیدم دست دوستان ولی ONE S اصلا" ندیدم

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه بزرگی صفجه زیاد برات مهم نیست وان اس انتخاب خیلی خوبیه از لحاظ بدنه قویتر از وان ایکسه ولی خیلیا 30 تومن بیشتر پول میدن و وان ایکس رو میخرن چون وان اس هنوز به قیمت واقعیش نزدیک نشده (باید بیاد پایین تر)، اگه استحکام بدنه برات مهمه وان اس ولی در غیر اینصورت وان ایکس.
زیاد به بنچ مارک هم توجه نکن یکی از دلایلی که وان ایکس امتیاز کمتری داره صفحه بزرگتر و تراکم پیکسل بیشترشه (312 در اینچ) که فشار بیشتری به پردازنده میاره.

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
اگه بزرگی صفجه زیاد برات مهم نیست وان اس انتخاب خیلی خوبیه از لحاظ بدنه قویتر از وان ایکسه ولی خیلیا 30 تومن بیشتر پول میدن و وان ایکس رو میخرن چون وان اس هنوز به قیمت واقعیش نزدیک نشده (باید بیاد پایین تر)، اگه استحکام بدنه برات مهمه وان اس ولی در غیر اینصورت وان ایکس.
زیاد به بنچ مارک هم توجه نکن یکی از دلایلی که وان ایکس امتیاز کمتری داره صفحه بزرگتر و تراکم پیکسل بیشترشه (312 در اینچ) که فشار بیشتری به پردازنده میاره.

کی میگه قویتره بدنش؟بر عکس گفتی که :)

تو نرم افزار به خاطر این وقیتره فعلان که ال سی دیش کوچیکتره من وان ایکس دارم راضی هستم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کی میگه قویتره بدنش؟بر عکس گفتی که :)

تو نرم افزار به خاطر این وقیتره فعلان که ال سی دیش کوچیکتره من وان ایکس دارم راضی هستم

وان ایکس که عالیه ولی بدنه وان اس سرامیکه و از بدنه پلی کربناتی وان ایکس هم قویتره (توی کلیپ های تبلیغاتی خود شرکت هم اینو میگه و میگه که وان اس اصلا نیازی به کیس نداره).

djaliten

Registered User
لایک‌ها
823
one xکلا خیلی بهتره از اون.one xچهار هسته ای بابا از این بیشتر دیگه چی میخوای؟

tape

Registered User
لایک‌ها
505
one x به نظرم هم جديد تره حافظه بيشتر و4 هسته اي بودنش باعث سرعت بالايي تو گوشي ميشه كه راضي كننده هست .اما بزرگتره وخوش دستي one s رو كمتر حس ميكني اما اين موضوع كه فكر كنم برات حل شده باشه .دوستان كسي اگه خريده one x كسي چقدره الان قيمتش ؟

بالا