• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Opera 9.5

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
0805opera95.jpg

اگر به opera.com مراجعه کنید، متوجه خواهید شد که کم کم باید خودمون را برای نسخه جدید اپرا آماده کنیم.
قبل از ارائه نسخه نهایی مرورگر Safari توسط اپل برای ویندوز، Opera 9.2x سریعترین مرورگر در بین چهار مرورگر برتر بود.

و حال، آزمایش نسخه‌های بتا نشان از سرعت بسیار بالای نسخه 9.5 دارد.
که دلیل آن هم قدرتمندتر کردن پردازشگر هسته اپرای 9.5 با نام کد Kestrel می‌باشد.

آنقدر Kestrel سریع و شگفت‌انگیز بود و هست که اکثر سایت‌های طرفدار دوآتیشه FF هم به معرفی آن پرداختند.
همانطور که میدانید 9.5 بتا دوم (نسخه برنامه‌نویسان)، تنها مرورگری است که آزمایش ACID3 را با موفقیت پشت‌سر قرار داده است.

نسخه 9.5 قابلیت‌ها و امکانات تازه‌ای در خود دارد که اگر وقت یاری کند به آن هم خواهم پرداخت.
و حالا کم کم به روز ریلیز آن نزدیک می‌شویم، من شخصا هیچ زمانی علاقه‌ای به نسخه‌های بتا نر‌م‌افزار‌ها نداشتم.
برای همین صبر می‌کنیم تا نسخه نهایی هرچه زودتر ارائه شود.

در این تاپیک سعی خواهیم کرد (البته به کمک دوستان علاقه‌مند) به معرفی قابلیت‌های جدید و تا حد امکان رفع مشکلات کسانی که با آن کار می‌کنند (البته بعد اینکه نسخه نهایی ریلیز شد) بپردازیم.

من نظر خودم هم راجع به اپرا بگم، در سریعترین بودن آن که هیچ شکی نیست.
هم میشه به سایتهای مختلف که آزمایش انجام داده‌اند مراجعه کرد و هم اینکه خودتان امتحان کنید.

واژه ایمن‌‌ترین مرورگر هم اغراق آمیز نمی‌باشد چرا که کافیه است که تعداد نسخه‌های به روز رسانی شده (وصله‌های امنیتی) مرورگر‌های دیگر را با تعداد آن برای اپرا مقایسه کنید.
البته این دلیلی است کاملا درست ولی عامیانه که میشه آن را هم علمی‌تر بیان کرد.

و سوم اینکه تمامی امکاناتی که در اپرا وجود دارد، مانند mouse gestures, mail client, keyboard shortcuts, ... x همگی در خود اپرا مستتر است و بعد از نصب فایل 4.6 مگابایتی که از تمامی مرورگرها کمتر است! تمامی این امکانات در اختیار شماست! و نیازی به نصب صدها پلاگین و اسکریپ و ... ندارید!

اپرا اولین مرورگری بود که Tab Browsing را به کاربران دنیا ارائه کرد و اگر اشتباه نکنم بین 2 تا 3 سال هم تنها مرورگری بود که این قابلیت را داشت و بعد از آن Safari اپل به میدان آمد که فقط برای کاربران Mac OSX بود و بعد از این دو مرورگر فایرفاکس آمد که اگر به خاطر داشته باشید اوایل تحت نام FireBird قرار بود ارائه شود!

اپرا از همان زمان اکثر قابلیت‌هایی را که در حال حاضر باعث شده که برخی از آنها به عنوان یک قابلیت جدید و یا در غالب یک پلاگین جدید به مرورگر‌های دیگر اضافه شود را در درون خود داشت.

قابلیت‌هایی که مرور صفحات وب را بسیار آسان و سریع می‌نماید که بسیاری از آنها هنوز در انحصار اپرا است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
اومد بیرون دانلود کنم ببینم چی جوریه..

البته تجربه استفاده از اوپرا رو دارم...

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
من كه خودم فقط اپرا استفاده ميكنم. البته چند تا اشكال داره اما به نظر من خوبي هاش خيلي بيشتر از هر مرورگريه.
بايد ببينيم چي از اب در مياد ؟

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
با فارسی مشکل داشت برطرف شده؟

سلام،

پوزش دیر پاسخ میدهم، چون فکر می‌کردم آخرین پست همان پست اولی شما است! :rolleyes:

بله از نسخه 8 مشکل اپرا با فارسی (یونیکد) برطرف شد.

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
x

Opera 9.5 Release

anh8oy.png

بالاخره نسخه نهایی مرورگر اپرا 9.5 به صورت رسمی ارائه شد. :cool:
برای دانلود بر روی کلید زیر کلیک کنید.

x

اولین تغییری که بعد از نصب برایم بسیار جذاب بود و هست، ظاهر کاملا جدید آن است.
در نسخه‌های آزمایشی هیچ‌ صحبتی از ظاهر جدید نشده بود!

اپرا که خود مبدع این نوع نمایش tab‌ها که در حال حاضر بر روی مرورگر‌های دیگر است حالا دوباره نوع نمایش tab را تغییر داده. (شکل زیر)

- برای مشاهده تصاویر در اندازه اصلی بر آن‌ها کلیک کنید.

نمایش تب‌ها به صورت زیر است:

1

2

تغییرات دیگر هم که از قبل مشخص بود و در نسخه‌های آزمایشی وجود داشت.
در حال حاضر نسخه 9.5 اپرا تنها مرورگری است که آزمایش acid3 را تا 83 درصد با موفقیت انجام می‌دهد!

http://acid3.acidtests.org/

سرعتی که قولش را داده بودند به وضوح محسوس است!
این نسخه از اپرا رندرینگ (پردازش) فوق‌العاده‌ و بی‌نظیری از کد‌های (X)HTML, XML, XSLT, CSS 2.1, SVG 1.1 می‌کند.
و افزودن و تقویت کردن کد پردازش برای استانداردهای CSS 3, HTML 5, و ARIA در این نسخه.
البته بیشتر این‌‌ها جدید نیستند و از ابتدای نسخه 9 وجود داشتند در حالی که قول برخی از این‌ها در نسخه‌های جدید مرورگر‌های دیگر داده شده است.

یک نکته جدید دیگری که خیلی توجه من‌را به خودش جلب کرد که نوعی از این امکان را در نسخه‌های قبلی در History وجود داشت. بدین صورت که شما در پنل history وقتی شروع می‌کردید کلمه‌ای را سرچ کنید مهم نیست چه زمانی ! فقط کافی بود روزی در یک سایتی اون کلمه وجود داشته و وقتی شما آن را تایپ می‌کنید تمامی سایت‌هایی را که آن کلمه در آن بودند لیست می‌کند. علاوه بر آن که سایت‌هایی که تگ و یا نام هیدر آنها هم دارای آن کلمه باشند لیست می‌شوند.

حالا در این نسخه شما در Address bar کلمه‌ای را تایپ می‌کند همان حالت ولی کاملا پیشرفته‌تر و بصورت هوشمند لیست می‌شوند. شکل زیر را ببینید، کلمه safari را سرچ کردم. همانطور که ملاحظه می‌کنید حتی جستجو‌های شما را در گوگل برای این کلمه لیست می‌کند. و البته مهم‌ترین آن‌ها که در اول لیست آورده صفحه اصلی خود سافاری است.

مثلا فرض کنید در همین فرم خودمان هفته پیش در یک تاپیکی بودید که حالا یادتون نمیاد در کدام قسمت بود!
و یا حتی دوست دارید خیلی سریع به آن تاپیک برید و صبر نکنید تا صفحه اصلی لود شود بعد قسمت اصلی و ....
در شکل زیر مثال آوردم، فرضا من به دنبال تاپیک موسیقی Instrumental می‌گردم،
دو کلمه ' موسیقی ' , ' Ins ' را در آدرس بار تایپ کردم، نتیجه عکس زیر:

History پیشرفته‌تر شده، و چند امکان واقعا کاربردی و جدید که در روز‌های آینده عرض خواهم کرد.

فعلا خسته شدم، :rolleyes:

x

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
x

Opera 9.5 Release

بالاخره نسخه نهایی مرورگر اپرا 9.5 به صورت رسمی ارائه شد. :cool:
برای دانلود بر روی کلید زیر کلیک کنید.
x

اولین تغییری که بعد از نصب برایم بسیار جذاب بود و هست، ظاهر کاملا جدید آن است.
در نسخه‌های آزمایشی هیچ‌ صحبتی از ظاهر جدید نشده بود!

اپرا که خود مبدع این نوع نمایش tab‌ها که در حال حاضر بر روی مرورگر‌های دیگر است حالا دوباره نوع نمایش tab را تغییر داده. (شکل زیر)

تغییرات دیگر هم که از قبل مشخص بود و در نسخه‌های آزمایشی وجود داشت.
در حال حاضر نسخه 9.5 اپرا تنها مرورگری است که آزمایش acid3 را تا 83 درصد با موفقیت انجام می‌دهد!

سرعتی که قولش را داده بودند به وضوح محسوس است!
این نسخه از اپرا رندرینگ (پردازش) فوق‌العاده‌ و بی‌نظیری از کد‌های (X)HTML, XML, XSLT, CSS 2.1, SVG 1.1 می‌کند.
و افزودن و تقویت کردن کد پردازش برای استانداردهای CSS 3, HTML 5, و ARIA در این نسخه.
البته بیشتر این‌‌ها جدید نیستند و از ابتدای نسخه 9 وجود داشتند در حالی که قول برخی از این‌ها در نسخه‌های جدید مرورگر‌های دیگر داده شده است.

یک نکته جدید دیگری که خیلی توجه من‌را به خودش جلب کرد که نوعی از این امکان را در نسخه‌های قبلی در History وجود داشت. بدین صورت که شما در پنل history وقتی شروع می‌کردید کلمه‌ای را سرچ کنید مهم نیست چه زمانی ! فقط کافی بود روزی در یک سایتی اون کلمه وجود داشته و وقتی شما آن را تایپ می‌کنید تمامی سایت‌هایی را که آن کلمه در آن بودند لیست می‌کند. علاوه بر آن که سایت‌هایی که تگ و یا نام هیدر آنها هم دارای آن کلمه باشند لیست می‌شوند.

حالا در این نسخه شما در Address bar کلمه‌ای را تایپ می‌کند همان حالت ولی کاملا پیشرفته‌تر و بصورت هوشمند لیست می‌شوند. شکل زیر را ببینید، کلمه safari را سرچ کردم. همانطور که ملاحظه می‌کنید حتی جستجو‌های شما را در گوگل برای این کلمه لیست می‌کند. و البته مهم‌ترین آن‌ها که در اول لیست آورده صفحه اصلی خود سافاری است.

مثلا فرض کنید در همین فرم خودمان هفته پیش در یک تاپیکی بودید که حالا یادتون نمیاد در کدام قسمت بود!
و یا حتی دوست دارید خیلی سریع به آن تاپیک برید و صبر نکنید تا صفحه اصلی لود شود بعد قسمت اصلی و ....
در شکل زیر مثال آوردم، فرضا من به دنبال تاپیک موسیقی Instrumental می‌گردم،
دو کلمه ' موسیقی ' , ' Ins ' را در آدرس بار تایپ کردم، نتیجه عکس زیر:

History پیشرفته‌تر شده، و چند امکان واقعا کاربردی و جدید که در روز‌های آینده عرض خواهم کرد.

فعلا خسته شدم، :rolleyes:

x

سلام...

این جدیده تا اینجایی که من می بینم خیلی فوق العاده اس... البته من از هرسه مرورگر معروف استفاده کردم و می کنم و این اپرا رو همیشه به خاطر امکان ذخیره ی پیجها و مرور ساده ی اونها خیلی بیشتر پسندیده ام.

این امکان جدید آدرس بار که دیگه کولاک کرده. :D

راستی می شه سوال کنم این تست اسید چی هست؟ مربوط به سرعت هست؟

Last edited:

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
سلام...

این جدیده تا اینجایی که من می بینم خیلی فوق العاده اس... البته من از هرسه مرورگر معروف استفاده کردم و می کنم و این اپرا رو همیشه به خاطر امکان ذخیره ی پیجها و مرور ساده ی اونها خیلی بیشتر پسندیده ام.
این امکان جدید آدرس بار که دیگه کولاک کرده. :D

راستی می شه سوال کنم این تست اسید چی هست؟ مربوط به سرعت هست؟

سلام دوک عزیز، :)

در رابطه با سه مرورگر دقیقا همینطور است.
من هم روی لپ‌تاپ که یکم سرعتش پایینه با سه مرورگر و روی دسکتاپ با 4 تا مرورگر کار می‌کنم!!

غیر از این باشه خودمونه با محدودیت روبرو کردیم، استفاده انحصاری فقط از یک ابزار میشه تعصب کورکورانه!

مثلا من به فایرفاکس علاقه‌ای ندارم، ولی به خاطر افزونه greasemonkey بهترین مرورگر برای دانلود trailer‌ فیلم‌ها در سایت اپل و فیلم‌های stream مثل youtube و ... فایرفاکس است.
حتی یک عزیز برنامه‌نویس ایرانی حدود دو سال پیش یک افزونه در فایرفاکس نوشته برای اینکه سایت Flickr را بدون ف.ش با فایرفاکس مرور کنیم.

برخی از سایت‌ها (بیشترشون هم سایت‌های فارسی) به خاطر رعایت نکردن استاندارد‌های برنامه‌نویسی ناخواسته شما را مجبور می‌کنند برای اینکه صفحات بهم ریخته نباشید از IE استفاده کنید.
البته خود مایکروسافت هم سرشار از این شیطنت‌ها است. چون تنها مرورگری که Hotmail را کاملا درست میاره خود IE است که البته نباید زیاد تعجب کرد.
به غیر این مایکروسافت خیلی داره تلاش میکنه تمامی یوزر‌های حرفه‌ای وب را دوباره به سمت IE بکشونه.
با ارائه silverlight (با این وجود که مایکروسافت ادعا میکنه silverlight برای تمام مرورگر‌ها است) در سال قبل و حالا هم خبر‌هایی از نسخه دو آن و قول‌هایی که برای IE8 داده و خیلی هم سرو صدا به پا کرده.

سایت‌هایی را که مجبورم از برنامه‌های ف.ش استفاده کنم با سافاری میرم، البته پیشتر از فایرفاکس استفاده می‌کردم ولی سافاری 3 در سرعت و سازگاری تحت وب و ... واقعا مهشره.
فقط هنوز نسخه ویندوز آن با فارسی یکم مشکل داره در صورتی که در Mac OSX این مشکلات را نداره!

و در آخر هم تمام مابقی کار‌هام و اصل آن و خلاصه زندگیم با اپرا است.

راجع به اسید سه هم به طور خیلی خلاصه برآیندی است از استاندارد‌های برنامه‌نوسی تحت وب بر پایه وب 2 برای تست یک مرورگر. چون نسخه 3 آزمایش اسید بیشتر جاواسکریپت و DOM را مدنظر داره، سرعت مرورگر هم در انجام کامل پروسه تست تاثیرگذاره.
اگر مرورگی بتونه 100 درصد تست اسید سه را با موفقیت انجام دهد شکل آن باید مثل زیر شود:

تنها شرکتی هم که در حال حاضر قول انجام 100 درصد آنرا داده اپل است، در Safari 4 !
این را هم بگم Safari 4 را من یک رقیب بسیار جدی برای اپرا میدونم! :cool:

موفق باشید

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
سلام!
من امروز به دليل كند بودن Firefox 3 RC2 ام روي فلش، و اجرا نشدن و عدم نصب فايل هاي فلش و فلش پلير، و اين كه ايميل نسخه آخر Opera، از طرف اين شركت برام اومده بود، نسخه portable اون رو گرفتم، و الان دارم با اون پست ميدم، خيلي سريعه، خيلي خوشگله، خيلي باحاله، اما خوب firefox كلي extension‌داره.
اگر search‌ اپرا هم مثل FF بود خيلي عالي ميشد.

دوستان هر چيز جالبي كه بتونه كار با اپرا رو راحت تر كنه پيدا كرديد اين جا بذاريد.
ممنون

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
سلام!

اگر search‌ اپرا هم مثل FF بود خيلي عالي ميشد.

سلام،

خیلی برام جالبه من این مورد را در چند جا خوندم.
و از آن برام جالب‌تر اینه که فایرفاکس نوع جستجو خود را دقیقا از اپرا کپی کرده است!! :lol:

قبل از اینکه فایرفاکس وجود داشته باشد، این قابلیت که دوستان به عنوان جستجوی فایرفاکسی از آن نام می‌برند در اپرا وجود داشته و هنوز هم هست.
شما در سمت راست Address Bar قسمتی دارید که برای سرچ خود از آن استفاده می‌کنید،
که در تمامی مرورگر‌ها وجود دارد که البته این هم ایده اپرا بوده! ، و پیش‌فرض آن سایت گوگل است.

اگر روی آن کلیک کنید تا منوی کرکره‌ای باز شود گزینه‌ای را میابید با نام Find in Page که دقیقا فایرفاکس از روی این سرچ خود را کپی کرده است.
وقتی گزینه بالا فعال شود با تایپ هر حرف عبارت شما هم سرچ می‌شود.
این نوع جستجو که از نسخه 7 اپرا وجود داشت، علاوه بر این از نسخه 8 به بعد قابلیت زیر هم اضافه شده!

کافی است،

شما در قسمت آدرس بار یعنی قسمتی که www.com را وارد می‌کنید، برای جستجوی مثلا کلمه Opera در همین صفحه:
ابتدا حرف f را زده و بعد از آن کلمه مورد نظر، و سپس enter. به صورت زیر:

f Opera

در کل صفحه تمامی کلمات Opera زرد رنگ می‌شوند و با هر بار زدن enter به کلمه بعدی هدایت می‌شوید.
راه از این سریع‌تر و در دسترس تر؟ حتی Ctrl+F را هم نیازی نیست بزنید.

از این نکته برای جستجوی خیلی سریع در تمامی موتورهای جستجو هم می‌توانید استفاده کنید،

مثلا می‌خوهید کلمه Hanas یا هر عبارت دیگری را در گوگل سرچ کنید کافیه که در آدرس بار برای جستجوی خود قبل از عبارت مورد نظر حرف g را که keyword گوگل است را وارده کرده سپس عبارت مورد نظر، مثال:

g Hanas

وقتی عبارت بالا را در آدرس بار تایپ کنید، در گوگل کلمه Hanas جستجو می‌شود.
و اگر حرف g به حرف a تغییر پیدا دهید در سایت آمازون کلمه Hanas را جستجو می‌کند و ...

یک نکته دیگر، اگر می‌خوهید در گوگل عباراتی را که دو کلمه و یا بیشتر هستند را جستجو کنید،
کافیه که عین همان عبارت را بدون هیچ حرف و ... در آدرس بار تایپ کرده و enter کنید.
مثلا در آدرس بار اپرا وارد کنید:

Oxford Dictionary Book

در گوگل عبارت سه کلمه‌ای بالا جستجو می‌شود!
می‌توانید پیش‌فرض موتور اصلی جستجو را هم در اپرا از گوگل به موتور دیگری مثلا Live.com تغییر دهید.
در واقع با این قابلیت اپرا دیگر نیازی به آن قسمت سرچ بار در سمت راست آدرس بار ندارید!

برای جستجو در متن هم در اپرا راه آخر همان است که متاسفانه اکثر دوستان فقط آنرا دیده‌اند و آن هم Ctrl+F است.
که خود اپرا می‌گوید این راه آخر برای جستجوی یک عبارت در صفحه است.
در واقع شما چهار روش برای جستجوی عبارتی در یک صفحه اپرا دارید.

اپرا سرشار از این قابلیت‌ها است که متاسفانه حتی اکثر کسانی که با اپرا هم کار می‌کنند از آن بی‌اطلاع هستند.
هر سوال دیگری بود من در خدمت هستم. :)

موفق باشید

ادیت: ببخشید فراموش کردم، برای جستجوی یک عبارت در متن صفحه راه چهارمی هست که از همه راه‌های بالا ساده‌تر است.
کلید . و یا / را بزنید یک پنجره کوچک باز شده که با تایپ حروف شما را به کلمه مورد نظر هدایت می‌کند ولی این راه قابلیت رفتن به کلمه بعدی را ندارد.
خود من همیشه از آدرس بار استفاده می‌کنم.

Last edited:

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
ممنون از توضیح مفصلتون.

خوب البته من امروز اولین روز استفاده حرفه ایم از opera هست.

اولین کاری هم که تا حالا برای seach انجام دادم، زدن کلید ctrl+f هست.
در opera هم که با این کار، اون پنجره باز میشه....

البته امروز، جواب سوال خودم رو پیدا کردم، راهی که در بین راه هایی که شما گفتید نبود. ضمن این که راه های شما خیلی جالب بودن، مخصوصا راه آخر رو سعی میکنم یادم بمونه.

حالا این راه:

در قسمت خالی tab bar راست کلیک کنید، و customize رو بزنید.
در پنجره باز شده، View Bar رو تیک بزنید، حالا دقیقا یک قسمت Find in page مثل فایر فاکس در زیر ادرس بار میاد:D.

ادیت :
برای فایر فاکس کاری مثل من که نکته اصلی استفاده از FF براش ، استفاده از extension ها هست.
این widget های اپرا ، ارضا کننده نیستن.
البته روی flash memory و به صورت portable این opera واقعا سریعه! در مقایسه با rc2 فایر فاکس.

در هر حال منتظر آخر June هستم تا release نهایی ff رو ببینم.
برای کامپیوتر station فایر فاکس خوبه.
اما برای portable اپرا بهترین هست.

Last edited:

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
دوستان این اپرا 9.50 وقتی عکسی رو سیو میکنم مثل ff دانلود میکنش
کجا تنظیم کنم که مثل 9.2x بشه و دانلود نکنه عکس ها رو ؟

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
حالا این راه:
در قسمت خالی tab bar راست کلیک کنید، و customize رو بزنید.
در پنجره باز شده، View Bar رو تیک بزنید، حالا دقیقا یک قسمت Find in page مثل فایر فاکس در زیر ادرس بار میاد:D.

سلام، :)

ممنون از شما برای راه حل پیشنهادی.
ولی این راهی که فرمودید برای نسخه 8 اپرا بود، و تازه نیازی هم به فعال کردن آن نبود.
در نسخه 9 اپرا View Bar را منوط به زدن یک کلید کرد، یعنی در سمت راست سرچ بار یک کلید را میزدید و View Bar فعال و یا غیر فعال می‌شد.

در این نسخه اپرا، آن را برداشتند و برای کسانی که مایل به استفاده از آن هستند که کاملا هم بی‌استفاده است (چراشو عرض می‌کنم) در تنظیمات اپرا قرار دادند.
در نسخه بعدی هم کلا آن را حذف خواهند کرد.

حالا چرا 100 درصد بی‌استفاده است.
یک به دلیل اینکه کلی راه ساده‌تر هست که در بالا گفتم.
و دوم به غیر از راه‌های بالا می‌توانید تک تک ابزار‌های View Bar را در Status Bar و یا هر نقطه‌ دیگری از صفحه اپرای (Toolbarها) خودتان اضافه کنید.
که این هم یکی از قابلیت‌های بی‌نظیر اپرا است.
به عنوان مثال اگر همین جستجو در متن صفحه برای کسی خیلی مهم باشه می‌تواند این کار را انجام دهد:

روی Status Bar یا هر کجای دیگر (Toolbarها) از اپرا رایت کلیک کرده و ‌Customize را انتخاب کنید.
به تب Buttons رفته، قسمت Search را انتخاب کنید. حالا هر کدام از موتور‌های سرچ را که دوست دارید به نقطه‌ مورد نظرتون drag & drop کنید.
در شکل زیر ببیند من با همین روش Find in page و موتور جستجو ویکیپدیا را در نقاط مورد علاقه‌ام قرار دادم.
(البته فقط برای نمایش این کار را کردم چون با وجود راه‌های دیگر شخصا لزومی برای استفاده از این راه نمی‌بینم)

دوستان این اپرا 9.50 وقتی عکسی رو سیو میکنم مثل ff دانلود میکنش
کجا تنظیم کنم که مثل 9.2x بشه و دانلود نکنه عکس ها رو ؟

آنطوری که من در فروم خود اپرا خوندم گویا این قابلیت به درخواست کاربران اپرا اضافه شده است.
ولی حالا با مخالفت زیادی مواجه شده و در خیلی جاها آن را یک باگ خوانده‌اند و منتظر هستند در نسخه‌ به روزرسانی مرتفع شود.
ولی تمام اینها صحبت کاربران است و از طرف اپرا هنوز صحبت رسمی صورت نگرفته.

با این حال فعلا برای اینکه با هر بار ذخیره کردن عکس تب Tranfers ظاهر نشود،
می‌توانید این کار را انجام دهید:

در همان تب Tranfers در سمت چپ Quick Downlod روی View کلیک کرده و گزینه ...Show in background when را انتخاب کنید.

موفق باشید

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
مشکل چپ به راست فارسی توش حل شد خدا رو شکر ولی روی ویستا اسکین windows native اش مشکل داره ظاهرا. مشکی نمایش میده صفحه رو !

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
وقتی پاسخ های خوب دوستان رو میبینم ترغیب میشم بیشتر سوال بپرسم!
الان به دلیلی مجبور به استفاده از رم 256 هستم! واقعا این smooth بودن اپرا در اجرا عالی هست !

اما خوب خیلی در connectivity بازی در میاره، من از فلتر شکن استفاده میکنم، اما وقتی در قسمت network تیک های مربوط به فلتر شکن رو بر میدارم، دیگه هیچ سایتی رو نمیاره.
چه کنم؟

پ.ن:
widget های زیادی برای اپرا وجود دارن، و خیلی هاش هم معرفی شدن، اما دوستان اگر در همین تاپیک یا ترجیحا در تاپیک جدا، اون هایی که واقعا کاربردی هستند رو به تفکیک کاربرد یا به ترتیب اهمیت کاربرد معرفی کنن خیلی عالی میشه.
روی کاربردی بودن تاکید دارم.

مثلا multigmail خیلی چیز کاربردی هست.

یک نکته ضعف دیگه هم همین هست که firefox همیشه addon هاش در حال اجرا هستند، اما این اپرا اگر بخواهی 10 تا widget رو با هم استفاده کنی، با 10 تا پنجره سر در گم کننده رو به رو خواهی شد !!!

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
الان به دلیلی مجبور به استفاده از رم 256 هستم! واقعا این smooth بودن اپرا در اجرا عالی هست !

اما خوب خیلی در connectivity بازی در میاره، من از فلتر شکن استفاده میکنم، اما وقتی در قسمت network تیک های مربوط به فلتر شکن رو بر میدارم، دیگه هیچ سایتی رو نمیاره.
چه کنم؟

سلام، :)

تیک‌های کدام قسمت را برمی‌دارید؟!
اگر از برنامه‌هایی مانند fg و ... استفاده می‌کنید باید در قسمت Network : Proxy servers پروکسی ست شده باشه.
فقط هم قسمت http را ست کنید. هر وقت هم که از ف.ش استفاده نمی‌کنید تیک را بردارید.

من امتحان کردم هیچ مشکلی نیست.

راجع به مورد دوم هم اصولا فلسفه Widget با Extension فایرفاکس فرق می‌کنه!
نباید انتظار داشته باشید که افزونه‌های فایرفاکس را در widget ‌های اپرا بیبنید.

قضیه اون رم 256 را هم نفهمیدم :rolleyes:

موفق باشید

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
من از ورژن 5 اپرا باهاش کار مي‌کنم (تا الان که با 9.25 کار مي‌کنم). اين دفعه خواستم ورژني که Java توش Enable شده رو دانلود کنم. چرا تو سايت اپرا ورژن کاملش نيست؟

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
من از ورژن 5 اپرا باهاش کار مي‌کنم (تا الان که با 9.25 کار مي‌کنم). اين دفعه خواستم ورژني که Java توش Enable شده رو دانلود کنم. چرا تو سايت اپرا ورژن کاملش نيست؟

درود بر شما،

راستش فک کنم آخرین نسخه اپرا که همراه با Java RE ارائه شد نسخه 7.5 بود.
از آن زمان به بعد خودتان باید جاوا را جداگانه دانلود و نصب کنید.

بالا