• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

other Java Script !

Alirtah2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال دیگه : من میخوام که وقتی یه صفحه باز میشه خصوصیاتش تو خودش عوض بشه نه اینکه با یه Open Window مشخص کنیم که مثلا ReSizeable نباشه.
این کار رو میشه برای اندازه صفحه با ResizeTo و مکان صفحه رو با MoveTo حل کرد اما مشکل ToolBar و Resizeable رو نتونستم حل کنم . به نظر شما راهی هست ؟
مسئله اصلی اینه که من نمیخام صفحه با یه لینک باز بشه ..........

ممممممممککککککککککک !

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
زياد دنبالش نرو چون بعيد مي دونم بشه اگر مشکلت فقط اينه که ميخواي صفحه به واسطه لينک باز نشه خوب يه اسکريپت ساده بذار اول صفحه اصلي که يک صفحه ديگه رو باز کنه و هر کاري دوست داري توي دومي انجام بده و توي اولي هم يه پيغام خداحافظي بنويس که وقتي دومي رو بستن اولي رو ببينن، البته اين کارا يه جورايي دوره اش گذشته و چند سال پيش رونق داشته به هر حال فکر کنم تنها راهش همين باشه.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

Alirtah2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا فك كن ميخايم وقتي يه سايت باز ميشه , از همون صفحه اول اندازه ها درست باشه و بتونيم همه چيز اكسپلورر رو تنظيم كنيم ...... هر چند اين كار نشدني به نظر مياد.....

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من تاحالا هر سايتي كه اين مدلي بوده ديدم ، بعد از كليك روي يك لينك و باز شدن پنجره جديد كنترل مياد دست خود آدم و از اون صفحه اول اينجور كه ميگي نميشه. البته ممكنه راهي داشته باشه ... چون ميگن كار نشد نداره!

بالا