• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

p910i سونی اریکسون چه جور گوشیه خوبه یا نه

Gharibeh_M

Registered User
لایک‌ها
8
در مورد گوشي سوني اريكسون p910i توضیح دهید آیا گوشی خوبیه یانه نسبت به 6630 یا گوشی های دیگر لطفا نظر بدید.فرقش با p900 و p910 چیه .ممنون ;) ;) ;)

Gharibeh_M

Registered User
لایک‌ها
8
در مورد سونی اریکسون P910i نظر بدبد بخرم یا نه اگر گوشی بهتری توی این رنج هست بگین مردم اینفدر تحقیق کردم آیا دختر کش هست یا نه :lol: :lol: :wacko: :eek: :eek: :cool: :rolleyes: :cool:

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
بستگی داره دختره چی باشه!
نگاه کن یکی از دوستای من هی گوشی عوض میکرد و میاورد اینجا من هی باهاش ور می رفتم.
یه بار یه p900 گرفت.
لامصب واقعا" گوشی بود.
همه چی فوق العاده.
ولی این همه چیز فوق العاده ای که میگم منظورم فوق العاده برا من و شما که تو ایران هستیم نیست.
برای یک bizman هست که بیشتر وقتها به نت وصل میشه و تمام کارهاش رو با نت انجام میده و از امکانات بسیار زیادی که برای همین bizman ها طراحی شده تو موبایل می خواد استفاده کنه.

من کلی باهاش ور رفتم والا انقدر امکانات داره که حدوده 70% بدرد من و شما فکر نکنم بخوره.
من در مورد این p910i یه review دیدام.نویسنده اش از اول اومده بود امکانات اینترنتی دستگاه رو شرح میداد و باهاش حال میکرد.
در کل اگر پول زیادی دارین می تونید بخرید و واقعا" ازش لذت ببری :D
ولی مطمئین باشید که بعد از 1 ماه یا کمتر دلتون رو میزنه و واقعا" نمی تونید از امکانات دستگاه استفاده کنید.
بهتره یه گوشی سبک و شیک و نه مثله این p910i حرفه ای بگیری.
sonyericssonp910i.gif

این نظر من بود.

Danial-Dabiri

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از tsotodeh :
بستگی داره دختره چی باشه!
نگاه کن یکی از دوستای من هی گوشی عوض میکرد و میاورد اینجا من هی باهاش ور می رفتم.
یه بار یه p900 گرفت.
لامصب واقعا" گوشی بود.
همه چی فوق العاده.
ولی این همه چیز فوق العاده ای که میگم منظورم فوق العاده برا من و شما که تو ایران هستیم نیست.
برای یک bizman هست که بیشتر وقتها به نت وصل میشه و تمام کارهاش رو با نت انجام میده و از امکانات بسیار زیادی که برای همین bizman ها طراحی شده تو موبایل می خواد استفاده کنه.

من کلی باهاش ور رفتم والا انقدر امکانات داره که حدوده 70% بدرد من و شما فکر نکنم بخوره.
من در مورد این p910i یه review دیدام.نویسنده اش از اول اومده بود امکانات اینترنتی دستگاه رو شرح میداد و باهاش حال میکرد.
در کل اگر پول زیادی دارین می تونید بخرید و واقعا" ازش لذت ببری :D
ولی مطمئین باشید که بعد از 1 ماه یا کمتر دلتون رو میزنه و واقعا" نمی تونید از امکانات دستگاه استفاده کنید.
بهتره یه گوشی سبک و شیک و نه مثله این p910i حرفه ای بگیری.
sonyericssonp910i.gif

این نظر من بود.
توصيه شما در مورد گوش سبك تر و جمع و جور تر ولي با اين امكانات چيه؟

SMN4622

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه میخوای گوشی بخری که سر دو ماه دلتو نزنه فقط و فقط imate jam بگیر !
حرف نداره ... چون یه کامپیوتره با سیستم ویندوز و کلی برنامه های مختلف برای نصب کردن !
وقتی میری تو مدیا پلیرش (اونم ورژن 10 ) میبینی که یه کامپیوتر واقعی دستته اونم با یه دوربین 1.3 مگاپیکسلی !
ولی p910 چی ؟؟؟

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه محدوديت قيمت نداري به نظر من هم گوشي هاي windows فوق العاده هستن... و p900 پيش imate jam هيچي نيست.. بايد ببيني كه ميتوني از امكاناتش استفاده كني يا نه. به هر حال هر گوشي بعد از يك مدتي هم تكراري ميشه هم قديمي ميشه و سيستم هاي جديد تر ميان. البته اگه ميخواي دخترها خوششون بياد اون يك بحث ديگست :p دختر ها همشون هم مثل هم نيستن كه !!!!!! بعضي ها اصلا نميدونن pocket pc چي هست فكر ميكنن 6600 آخر گوشيه !!! :blink: و تازه ميگن چرا pocket pc اينقدر گنده است :wacko: فكر هم ميكنن 200 تومن پول دادي خريدي ... اونوقته كه ممكنه imate هم دلتو بزنه !!!! ولي اصولا اگه قيمتش رو بچسبوني روش ديگه دخترا خوششون مياد !!! :lol: :lol: :lol: چون دخترا دنبال پولن....... قيمت 3650 رو حتي اگه بهش بگي 1 ميليونه عاشقش ميشه !!

:( جووني كجايي كه يادت بخير

Gharibeh_M

Registered User
لایک‌ها
8
ایول حال دادی ممنون که توضیح دادی ولی غیر از اینا ایا بخرم یا نه آخه آیمت یه جورایی میزنه تو ذوق موندم چه کنم تازه ایمت یکم گرونتر از پی نهصد ده آی هستش :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :blink: :blink:

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
:blink: چرا imate ميزنه تو ذوق ؟؟؟

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ایول حال دادی ممنون که توضیح دادی ولی غیر از اینا ایا بخرم یا نه آخه آیمت یه جورایی میزنه تو ذوق موندم چه کنم تازه ایمت یکم گرونتر از پی نهصد ده آی هستش
امکانات خودت رو بسنج که چه کاری از یک گوشی می خوای و بعداش انتخاب کن.
من هم با Imate کمی موافق ام اگر پول باشه
انشالا که پشیمون نشی ولی اگر هم شدی زیاد غصه نخور چون با این پیشرفت تکنولوژی هر روز باید غصه بخوری

Gharibeh_M

Registered User
لایک‌ها
8
به نظر من 6670 نوکیا بگیر گوشیه توپه ها ابته بیشتر هم می تونی تحقیق کنی

Gharibeh_M

Registered User
لایک‌ها
8
آخه از نظر ظاهری کمی جالب نیست چون کلیدی به ان صورت روش نیست صفحه اش کمی بزرگ به نظر می اید قیمتشم چیزی حدود 100 تومن بیشتره البته این قیمت رو بچه ها گفتن نمی دونم .یکی از بچه ها میگفت قیمت گوشی در دوبی چیزی حدود 150 الی 200 تومن اختلاف داره ایا این حقیقت داره اگر کسی آشنا نداشته باشه چه جوری میتونه براش از دبی گوشی بفرستن . به هر حال گوشیه خوبیه وخشکلی است گوشیه p910i

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Gharibeh_M :
آخه از نظر ظاهری کمی جالب نیست چون کلیدی به ان صورت روش نیست صفحه اش کمی بزرگ به نظر می اید قیمتشم چیزی حدود 100 تومن بیشتره البته این قیمت رو بچه ها گفتن نمی دونم .یکی از بچه ها میگفت قیمت گوشی در دوبی چیزی حدود 150 الی 200 تومن اختلاف داره ایا این حقیقت داره اگر کسی آشنا نداشته باشه چه جوری میتونه براش از دبی گوشی بفرستن . به هر حال گوشیه خوبیه وخشکلی است گوشیه p910i

فروشگاه ها از دبي به ايران shipping ندارن. دليلش هم ساده هست... چه راهه معتبر و بين المللي براي پرداخت پول بهشون سراغ داري ؟؟؟ كه پولشونو بلا فاصله بگيرن ؟؟؟ اول پول رو بدستشون برسون !!! همه كه credit card ندارن.. اون ها هم براي ارسال به ايران ديگه وقت نميذارن. وگر نه اگه e-commerce در ايران مطمئن بود و كارت هاي اعتباري بين المللي وجود داشت و پست هم درست كار ميكرد... كجا بهتر از ايران.. كلي فروششون ميرفت بالا ديگه كسي از ايران خريد نميكرد...

SMN4622

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اختلاف قیمت در دوبی با ایران حدود 30 تا 40 هزار تومنه که با توجه به عدم گارانتی و رجیستر نشدنشون به نظر من اصلا ارزش نداره از دبی گوشی بخری
تنها چیزی که هست تو دبی لوارزم دست دوم خیلی ارزونه مثلا دوست خودم از دبی یه imat jam دست 2 خرید 370 هزار تومن !
الیته جنس دست دوم خریدن دل میخواد که هرکسی نداره !

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از SMN4622 :
اختلاف قیمت در دوبی با ایران حدود 30 تا 40 هزار تومنه که با توجه به عدم گارانتی و رجیستر نشدنشون به نظر من اصلا ارزش نداره از دبی گوشی بخری
تنها چیزی که هست تو دبی لوارزم دست دوم خیلی ارزونه مثلا دوست خودم از دبی یه imat jam دست 2 خرید 370 هزار تومن !
الیته جنس دست دوم خریدن دل میخواد که هرکسی نداره !

رجيستر نشدن ؟؟؟؟ يعني چي ؟؟؟ ما كه رجيستر كرديم و مشكلي نبود !!!! در ضمن فكر ميكني گارانتي هاي ايران اينقدر كار درستن ؟؟؟؟ اگه آدم مسيرش بخوره دوبي گارانتي بگيره اعصابش آروم تره !!!. در ضمن اختلاف قيمت اينقدر ها كه ميگي هم كم نيست. بخصوص براي دستگاه هاي جديد. هر چي زمان بگذره ايران و دوبي قيمت هاشون نزديك ميشه ولي براي اجناس نو اينجوري نيست... اون موقع كه pda2k اينجا بالاي 800 تومن بود در دوبي حدود 700 ميشد بخري. آكبند و نو... ولي الان كه زياد آوردن قيمت ها مساوي شده.دلار هم گرون شده... در ضمن در دوبي هم بايد بدوني از كجا بخري !!!!!!!!!!!!!

iman82

Registered User
لایک‌ها
3
این چه سوالیه؟! صد البته P910i
در ضمن من به شما 6630 رو پیشنهاد می کنم. قیمت 420

Gharibeh_M

Registered User
لایک‌ها
8
یعنی6630ازp910iبهتره چرا :( :wacko:

بالا