Gharibeh_M
Registered User
- نوشتهها
- 199
- لایکها
- 8
در مورد گوشي سوني اريكسون p910i توضیح دهید آیا گوشی خوبیه یانه نسبت به 6630 یا گوشی های دیگر لطفا نظر بدید.فرقش با p900 و p910 چیه .ممنون
توصيه شما در مورد گوش سبك تر و جمع و جور تر ولي با اين امكانات چيه؟به نقل از tsotodeh :بستگی داره دختره چی باشه!
نگاه کن یکی از دوستای من هی گوشی عوض میکرد و میاورد اینجا من هی باهاش ور می رفتم.
یه بار یه p900 گرفت.
لامصب واقعا" گوشی بود.
همه چی فوق العاده.
ولی این همه چیز فوق العاده ای که میگم منظورم فوق العاده برا من و شما که تو ایران هستیم نیست.
برای یک bizman هست که بیشتر وقتها به نت وصل میشه و تمام کارهاش رو با نت انجام میده و از امکانات بسیار زیادی که برای همین bizman ها طراحی شده تو موبایل می خواد استفاده کنه.
من کلی باهاش ور رفتم والا انقدر امکانات داره که حدوده 70% بدرد من و شما فکر نکنم بخوره.
من در مورد این p910i یه review دیدام.نویسنده اش از اول اومده بود امکانات اینترنتی دستگاه رو شرح میداد و باهاش حال میکرد.
در کل اگر پول زیادی دارین می تونید بخرید و واقعا" ازش لذت ببری
ولی مطمئین باشید که بعد از 1 ماه یا کمتر دلتون رو میزنه و واقعا" نمی تونید از امکانات دستگاه استفاده کنید.
بهتره یه گوشی سبک و شیک و نه مثله این p910i حرفه ای بگیری.
این نظر من بود.
امکانات خودت رو بسنج که چه کاری از یک گوشی می خوای و بعداش انتخاب کن.ایول حال دادی ممنون که توضیح دادی ولی غیر از اینا ایا بخرم یا نه آخه آیمت یه جورایی میزنه تو ذوق موندم چه کنم تازه ایمت یکم گرونتر از پی نهصد ده آی هستش
به نقل از Gharibeh_M :آخه از نظر ظاهری کمی جالب نیست چون کلیدی به ان صورت روش نیست صفحه اش کمی بزرگ به نظر می اید قیمتشم چیزی حدود 100 تومن بیشتره البته این قیمت رو بچه ها گفتن نمی دونم .یکی از بچه ها میگفت قیمت گوشی در دوبی چیزی حدود 150 الی 200 تومن اختلاف داره ایا این حقیقت داره اگر کسی آشنا نداشته باشه چه جوری میتونه براش از دبی گوشی بفرستن . به هر حال گوشیه خوبیه وخشکلی است گوشیه p910i
به نقل از SMN4622 :اختلاف قیمت در دوبی با ایران حدود 30 تا 40 هزار تومنه که با توجه به عدم گارانتی و رجیستر نشدنشون به نظر من اصلا ارزش نداره از دبی گوشی بخری
تنها چیزی که هست تو دبی لوارزم دست دوم خیلی ارزونه مثلا دوست خودم از دبی یه imat jam دست 2 خرید 370 هزار تومن !
الیته جنس دست دوم خریدن دل میخواد که هرکسی نداره !