vaziri
کاربر تازه وارد
سلام
بین دو تا برای انتخاب گیر کردم لطفا بگید کدومش بهتره و قیمت هاشونو بگید
بین دو تا برای انتخاب گیر کردم لطفا بگید کدومش بهتره و قیمت هاشونو بگید
شما یه دقتی به آواتار تنگی میکردی بعد این همه توضیح میدادیاول از همه میريم سر قيمت P990 و N73 ، به طور کلی P990 همچنان داره سير نزولی قيمت رو طی میکنه تا جايی که گويا با گارانتی متفرقه به 440.000 هم رسيده !؟[ يعنی ارزونتر از P910 !! ] ولی به طور کلی با گارانتی سيتادل همچنان قيمت ش بالاستو البته ایرافون P990 رو به قيمت 520.000 عرضه میکنه ، P990 کلا در 2 حالت عرضه میشه يکی با هندزفری بلوتوث يکی بدون اون (!) که بعضی فروشنده ها هندزفری رو جدا میفروشن يا کلا مبلغی کم میکنن و به خريدار نمیدن پارساتل هم تقريبا 525.000 عرضه میکنه این گوشی رو، اما N73 همونطوری که میدونی بازار شديدا چپ & قيچی ای دارهيعنی قيمتش دقيقا به همون روز [ حتی همون ساعت ] بستگی داره ، تقاضا ش بيش از حد زياد هست و به طور کلی از 475.000 تا 575.000 بهت قيمت میدن [ برای خود N73 نه مدل ME ]
خود من قبل از عيد يه N73 بدون گارانتی [ طبقه 5 Aladdin ] خريدم 480.000 ، الان هم بری همون طبقه پنج يا حتی داخل خود Aladdin فکر میکنم بدون گارانتی و البته سريال اصلی همون حدود قيمت پيدا کنی
اما حالا يه توضيحاتی پيرامونشون ، مشخصات کلی و اصلی گوشيهارو که میدونی ولی عملا اگر بخوای بدونی با خريد این 2 چه چيزی به دست میاری و تفاوت هاشون کجاست میشه گفت به این صورت:
مزايای P990 :
1: صفحه نمايش P990 اولين نکته ای هست که به چشم میاد ، يه صفحه نمايش با ابعاد بينظير و با کيفيت فوق العاده ، به طوری از کارکردن باهاش لذت میبری
2: کيبورد P990 ، کیبوردش واقعا راحت و قابل کرکردن هست و میشه گفت جنبه دکور رو نداره واقعا کار راه انداز و بينظير عمل میکنه
3: پخش Mp4 و Mp3 ، به طور کلی P990 فايلهای Mp4 [ تصويری مثل فيلم ، موزيک ويدو و .. ] رو اگر اصولی کانورت بشن [ که برنامه مخصوص ش هم موجوده ] عالی پخش میکنه ، مثل يک برليان ! چيزی در حد يک PPC و از نظر پخش موسيقی از هندزفری هم واقعا با کيفيت و قوی عمل میکنه
4: دوربين 2 مگاپيکسل واقعا عالی ، دوربين P990 چيزی فراتر از 2Mp هست به نظر من ، در نظر داشته باشه حين عکس برداری با در اختيار داشتن چنين صفحه نمايشی عکاسی + کيفيت در چه لولی قرار میگيره ، در کل P990 کار يک دوربين دستی همراه رو برات انجام میده
5: سيستم عامل ش يعنی UIQ 3.0 ، حالا UIQ 3.0 کلی بحث داره و هم در قسمت مزايا و هم در قسمت معايب قرار میگيره ، به این دليل مزيت به حساب میاد که واقعا کار کردن باهاش لذت بخش هست
6: ساپورت A2DP داره برای استفاده از هندزفری بلوتوث مثل Ds970 که واقعا لذت بخش هست
معايب P990 :
1: بزرگترين عيبی که P990 داره [ عيبی که شايد 60 ، 70 درصد از کسانی که گوشی رو فروختن همين بوده ] اسپيکرش هست ، به طور کلی اسپيکر فوق العاده ضييفی داره [ نسبت به W ها و حتی نسبت به P910 ] ، البته این ضعف قدرت پخش باعث افت کيفيت نشده ، به طور کلی این رو بدون هر گوشی که الان دستت هست اسپيکرش بلندتر و قويتر از P990 خواهد بود !!
2: سيستم عامل ش ، حالا عيبی که UIQ 3.0 داره نبود برنامه ، بازيهای زياد هست ، چون خودم زياد دنبالش بودم میتونم دقيق نام ببرم به طور کلی و روی هم رفته [ فعلا ] بيش از 12 برنامه و 22 بازی نمیتونی داشته باشی روی UIQ 3.0 که مفيد باشن ، حالا اگر خواستی لينک چند سايت رو میدم که توش دقيقا برنامه بازيهای UIQ 3.0 هست و چون خيلی کم هستند سریع دستت میاد به چه صورته
3: مشکلات پايداری P990 ، به طور کلی P990 در ورژنهای [ Firmware ] های اوليه ناپايداری شديدی داشت ، اما روز به روز Firmware های جديد عرضه میشن و مشکلات رو رفع میکنن و به طور کلی اگر P990 خريدی اولين کار Update کردن Firmware هست !
جمع بندی : خوب به این ترتيب تو با خريد P990 به چه چيزی میرسی !؟
پاسخ : يه گوشی شيک [ از نظر من ] که میتونه 1: نقش يک Mp4 Player بينظير رو برات ایفا کنه با پخش فايلهای تصويری 2: يک Mp3 Player خوب با هندزفری خودش يا خريد يک چيزی مثل Ds970 براش 3: يک اسمارت واقعی که کار رو هنگام فرستادن SMS راحت میکنهو اگر از خدماتی مثل Data يا GPRS استفاده کنی کار با P990 رو لذت بخش میکنه 4: يه دوربين عکس برداری واقعا مناسب جهت گرفتن عکس 5: يه سيستم عامل که رفته رفته داره کاملتر میشه و برنامه ، بازيهای بيشتری براش عرضه میشه
اما حالا میريم سراغ N73 :
مزايا :
1: دوربين 3.2 مگاپيکسل واقعا خوب
2: اسپيکر بينظير [ کلا من هميشه تست اسپيکر گوشيهای مختلف رو صورت میدادم ، هرگوشی که دستی در " اسپيکر " داره رو يا داشتم يا تست کردم اگر 5300 و 6233 رو در نظر نگيريم [ چون نداشتم ] میشه گفت N73 بلندترين اسپيکر رو داره يعنی از این نظر کمبودی نخواهی داشت
3: سيستم عامل سيمبين ش که برنامه بازيهای مخصوص خودش رو داره
معايب :
1: يکی از بزرگترين معايب N73 به نظر من Joy-Stick ش هست ، به طور کلی Joy-Stick که N73 داره کمی بيش از حد بلند هست در نتيجه با کار طولانی مدت و يا بد کار کردن [ کشتی گرفتن ] میشکنه ، چند مورد N73 که Joy-Stick نداشتن رو هم من ديدم
2: سرعت N73 با استفاده از مموريهای ارزون زياد جالب نيست ، به طور مثال 1 گيگ کينگستون تقلبی که روش هست اگر بخوای SMS هات رو بخونی واقعا منصرف میشی
3: کيپد ش کلا يجوری هست ، به نظر من زياد لذت بخش نيست
نتيجه گيری : با خريد N73 به چه چيزی میرسيم !؟
پاسخ : يه گوشی که بهمون 1: دوربين 3.2 واقعا خوبی میده که کار يک دوربين ديجيتال کوچيک رو هم انجام میده 2: يه اسپيکر فوق العاده قوی بهمون میده و البته کيفيت نسبتا خوبی هم از هندزفری میده 3: يه سيستم عامل جهت بازيها و برنامه های خاص خودش رو بهمون میده
حالا میمونه دوستان و اساتیدی که در حال حاضر این 2 رو استفاده میکنن و اشکالات پست من رو میگن
مثل همیشه گوشی زیبای N90 !
خوب این بيچاره هم راهنمايی میخواد // سرخورده شده
واقعا کار شما دوست عزیز تحسین بر انگیزه....راهنمایی و مشاوره تون هم مثال زدنی!!!
راست میگن بچه ها! این علیرضا فوق العاده راهنمایی میکنه! کامل کامل! من که عمرا حوصله کنم این همه چیز تایپ کنم!
در کل، دمت گرم!
علیرضا جان دستت درد نکنه لطف میکنی بگی P910 بهتره یا پی990
علیرضا جان خود شما با گوشی P910 i سونی اریکسون کار کردی که اینو میگی سرعت گوشی P910 i سونی اریکسون بالاتر از پی990 هست شما با هردو کار کردی یانه؟
منتظر جواب ارزشمند شما هستم چون شما توی این بخش از همه اکتیو تر و راستگو هستی
این چهره زیبای گوشی P910 i سونی اریکسون خیلی منو عاشق خودش کرده بین دو راهی گیرکردم راستی دوست عزیز شما مغازه ای سراغ داری گوشی P910 i سونی اریکسون نو اونو که فرانسوی اصل هم باشه برای فروش داشته باشه چون میخوام توی دست هردو رو با هم مقایسه کنم
مخصوصا اون صفحه کلید تاشو گوشی P910 i سونی اریکسون منو بیهوش کرده.