• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

P990 ##### N73

vaziri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بین دو تا برای انتخاب گیر کردم لطفا بگید کدومش بهتره و قیمت هاشونو بگید

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اول از همه میريم سر قيمت P990 و N73 ، به طور کلی P990 همچنان داره سير نزولی قيمت رو طی میکنه تا جايی که گويا با گارانتی متفرقه به 440.000 هم رسيده !؟
Just_Cuz_19.gif
[ يعنی ارزونتر از P910 !! ] ولی به طور کلی با گارانتی سيتادل همچنان قيمت ش بالاست
crazy_mini.gif
و البته ایرافون P990 رو به قيمت 520.000 عرضه میکنه ، P990 کلا در 2 حالت عرضه میشه يکی با هندزفری بلوتوث يکی بدون اون (!) که بعضی فروشنده ها هندزفری رو جدا میفروشن يا کلا مبلغی کم میکنن و به خريدار نمیدن پارساتل هم تقريبا 525.000 عرضه میکنه این گوشی رو
fly.gif
، اما N73 همونطوری که میدونی بازار شديدا چپ & قيچی ای داره
frantic.gif
يعنی قيمتش دقيقا به همون روز [ حتی همون ساعت ] بستگی داره ، تقاضا ش بيش از حد زياد هست و به طور کلی از 475.000 تا 575.000 بهت قيمت میدن [ برای خود N73 نه مدل ME ]
190.gif

خود من قبل از عيد يه N73 بدون گارانتی [ طبقه 5 Aladdin ] خريدم 480.000 ، الان هم بری همون طبقه پنج يا حتی داخل خود Aladdin فکر میکنم بدون گارانتی و البته سريال اصلی همون حدود قيمت پيدا کنی
1657.gif

اما حالا يه توضيحاتی پيرامونشون ، مشخصات کلی و اصلی گوشيهارو که میدونی ولی عملا اگر بخوای بدونی با خريد این 2 چه چيزی به دست میاری و تفاوت هاشون کجاست میشه گفت به این صورت
kurby2.gif
:

مزايای P990 :

1: صفحه نمايش P990 اولين نکته ای هست که به چشم میاد ، يه صفحه نمايش با ابعاد بينظير و با کيفيت فوق العاده ، به طوری از کارکردن باهاش لذت میبری
rollingf.gif

2: کيبورد P990 ، کیبوردش واقعا راحت و قابل کرکردن هست و میشه گفت جنبه دکور رو نداره واقعا کار راه انداز و بينظير عمل میکنه
v2.gif

3: پخش Mp4 و Mp3 ، به طور کلی P990 فايلهای Mp4 [ تصويری مثل فيلم ، موزيک ويدو و .. ] رو اگر اصولی کانورت بشن [ که برنامه مخصوص ش هم موجوده ] عالی پخش میکنه ، مثل يک برليان ! چيزی در حد يک PPC و از نظر پخش موسيقی از هندزفری هم واقعا با کيفيت و قوی عمل میکنه
padded.gif

4: دوربين 2 مگاپيکسل واقعا عالی ، دوربين P990 چيزی فراتر از 2Mp هست به نظر من ، در نظر داشته باشه حين عکس برداری با در اختيار داشتن چنين صفحه نمايشی عکاسی + کيفيت در چه لولی قرار میگيره ، در کل P990 کار يک دوربين دستی همراه رو برات انجام میده
shy2.gif

5: سيستم عامل ش يعنی UIQ 3.0 ، حالا UIQ 3.0 کلی بحث داره و هم در قسمت مزايا و هم در قسمت معايب قرار میگيره ، به این دليل مزيت به حساب میاد که واقعا کار کردن باهاش لذت بخش هست
mpr.gif

6: ساپورت A2DP داره برای استفاده از هندزفری بلوتوث مثل Ds970 که واقعا لذت بخش هست
shy.gif

معايب P990 :

1: بزرگترين عيبی که P990 داره [ عيبی که شايد 60 ، 70 درصد از کسانی که گوشی رو فروختن همين بوده ] اسپيکرش هست ، به طور کلی اسپيکر فوق العاده ضييفی داره [ نسبت به W ها و حتی نسبت به P910 ] ، البته این ضعف قدرت پخش باعث افت کيفيت نشده ، به طور کلی این رو بدون هر گوشی که الان دستت هست اسپيکرش بلندتر و قويتر از P990 خواهد بود !!
352nmsp.gif

2: سيستم عامل ش ، حالا عيبی که UIQ 3.0 داره نبود برنامه ، بازيهای زياد هست ، چون خودم زياد دنبالش بودم میتونم دقيق نام ببرم به طور کلی و روی هم رفته [ فعلا ] بيش از 12 برنامه و 22 بازی نمیتونی داشته باشی روی UIQ 3.0 که مفيد باشن ، حالا اگر خواستی لينک چند سايت رو میدم که توش دقيقا برنامه بازيهای UIQ 3.0 هست و چون خيلی کم هستند سریع دستت میاد به چه صورته
2mpe5id.gif

3: مشکلات پايداری P990 ، به طور کلی P990 در ورژنهای [ Firmware ] های اوليه ناپايداری شديدی داشت ، اما روز به روز Firmware های جديد عرضه میشن و مشکلات رو رفع میکنن و به طور کلی اگر P990 خريدی اولين کار Update کردن Firmware هست !
birgits_snill.gif

جمع بندی : خوب به این ترتيب تو با خريد P990 به چه چيزی میرسی !؟

پاسخ : يه گوشی شيک [ از نظر من ] که میتونه 1: نقش يک Mp4 Player بينظير رو برات ایفا کنه با پخش فايلهای تصويری 2: يک Mp3 Player خوب با هندزفری خودش يا خريد يک چيزی مثل Ds970 براش 3: يک اسمارت واقعی که کار رو هنگام فرستادن SMS راحت میکنه
4bhn7et.gif
و اگر از خدماتی مثل Data يا GPRS استفاده کنی کار با P990 رو لذت بخش میکنه 4: يه دوربين عکس برداری واقعا مناسب جهت گرفتن عکس 5: يه سيستم عامل که رفته رفته داره کاملتر میشه و برنامه ، بازيهای بيشتری براش عرضه میشه
7165.gif

اما حالا میريم سراغ N73 :

مزايا :

1: دوربين 3.2 مگاپيکسل واقعا خوب
tooth.gif

2: اسپيکر بينظير [ کلا من هميشه تست اسپيکر گوشيهای مختلف رو صورت میدادم ، هرگوشی که دستی در " اسپيکر " داره رو يا داشتم يا تست کردم اگر 5300 و 6233 رو در نظر نگيريم [ چون نداشتم ] میشه گفت N73 بلندترين اسپيکر رو داره يعنی از این نظر کمبودی نخواهی داشت
mf_ymca.gif

3: سيستم عامل سيمبين ش که برنامه بازيهای مخصوص خودش رو داره
14.gif

معايب :

1: يکی از بزرگترين معايب N73 به نظر من Joy-Stick ش هست ، به طور کلی Joy-Stick که N73 داره کمی بيش از حد بلند هست در نتيجه با کار طولانی مدت و يا بد کار کردن [ کشتی گرفتن ] میشکنه ، چند مورد N73 که Joy-Stick نداشتن رو هم من ديدم
ugly002.gif

2: سرعت N73 با استفاده از مموريهای ارزون زياد جالب نيست ، به طور مثال 1 گيگ کينگستون تقلبی که روش هست اگر بخوای SMS هات رو بخونی واقعا منصرف میشی
cry222.gif

3: کيپد ش کلا يجوری هست ، به نظر من زياد لذت بخش نيست
905.gif

نتيجه گيری : با خريد N73 به چه چيزی میرسيم !؟

پاسخ : يه گوشی که بهمون 1: دوربين 3.2 واقعا خوبی میده که کار يک دوربين ديجيتال کوچيک رو هم انجام میده 2: يه اسپيکر فوق العاده قوی بهمون میده و البته کيفيت نسبتا خوبی هم از هندزفری میده 3: يه سيستم عامل جهت بازيها و برنامه های خاص خودش رو بهمون میده
3772.gif

حالا میمونه دوستان و اساتیدی که در حال حاضر این 2 رو استفاده میکنن و اشکالات پست من رو میگن
electricf.gif

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
اول از همه میريم سر قيمت P990 و N73 ، به طور کلی P990 همچنان داره سير نزولی قيمت رو طی میکنه تا جايی که گويا با گارانتی متفرقه به 440.000 هم رسيده !؟
Just_Cuz_19.gif
[ يعنی ارزونتر از P910 !! ] ولی به طور کلی با گارانتی سيتادل همچنان قيمت ش بالاست
crazy_mini.gif
و البته ایرافون P990 رو به قيمت 520.000 عرضه میکنه ، P990 کلا در 2 حالت عرضه میشه يکی با هندزفری بلوتوث يکی بدون اون (!) که بعضی فروشنده ها هندزفری رو جدا میفروشن يا کلا مبلغی کم میکنن و به خريدار نمیدن پارساتل هم تقريبا 525.000 عرضه میکنه این گوشی رو
fly.gif
، اما N73 همونطوری که میدونی بازار شديدا چپ & قيچی ای داره
frantic.gif
يعنی قيمتش دقيقا به همون روز [ حتی همون ساعت ] بستگی داره ، تقاضا ش بيش از حد زياد هست و به طور کلی از 475.000 تا 575.000 بهت قيمت میدن [ برای خود N73 نه مدل ME ]
190.gif

خود من قبل از عيد يه N73 بدون گارانتی [ طبقه 5 Aladdin ] خريدم 480.000 ، الان هم بری همون طبقه پنج يا حتی داخل خود Aladdin فکر میکنم بدون گارانتی و البته سريال اصلی همون حدود قيمت پيدا کنی
1657.gif

اما حالا يه توضيحاتی پيرامونشون ، مشخصات کلی و اصلی گوشيهارو که میدونی ولی عملا اگر بخوای بدونی با خريد این 2 چه چيزی به دست میاری و تفاوت هاشون کجاست میشه گفت به این صورت
kurby2.gif
:

مزايای P990 :

1: صفحه نمايش P990 اولين نکته ای هست که به چشم میاد ، يه صفحه نمايش با ابعاد بينظير و با کيفيت فوق العاده ، به طوری از کارکردن باهاش لذت میبری
rollingf.gif

2: کيبورد P990 ، کیبوردش واقعا راحت و قابل کرکردن هست و میشه گفت جنبه دکور رو نداره واقعا کار راه انداز و بينظير عمل میکنه
v2.gif

3: پخش Mp4 و Mp3 ، به طور کلی P990 فايلهای Mp4 [ تصويری مثل فيلم ، موزيک ويدو و .. ] رو اگر اصولی کانورت بشن [ که برنامه مخصوص ش هم موجوده ] عالی پخش میکنه ، مثل يک برليان ! چيزی در حد يک PPC و از نظر پخش موسيقی از هندزفری هم واقعا با کيفيت و قوی عمل میکنه
padded.gif

4: دوربين 2 مگاپيکسل واقعا عالی ، دوربين P990 چيزی فراتر از 2Mp هست به نظر من ، در نظر داشته باشه حين عکس برداری با در اختيار داشتن چنين صفحه نمايشی عکاسی + کيفيت در چه لولی قرار میگيره ، در کل P990 کار يک دوربين دستی همراه رو برات انجام میده
shy2.gif

5: سيستم عامل ش يعنی UIQ 3.0 ، حالا UIQ 3.0 کلی بحث داره و هم در قسمت مزايا و هم در قسمت معايب قرار میگيره ، به این دليل مزيت به حساب میاد که واقعا کار کردن باهاش لذت بخش هست
mpr.gif

6: ساپورت A2DP داره برای استفاده از هندزفری بلوتوث مثل Ds970 که واقعا لذت بخش هست
shy.gif

معايب P990 :

1: بزرگترين عيبی که P990 داره [ عيبی که شايد 60 ، 70 درصد از کسانی که گوشی رو فروختن همين بوده ] اسپيکرش هست ، به طور کلی اسپيکر فوق العاده ضييفی داره [ نسبت به W ها و حتی نسبت به P910 ] ، البته این ضعف قدرت پخش باعث افت کيفيت نشده ، به طور کلی این رو بدون هر گوشی که الان دستت هست اسپيکرش بلندتر و قويتر از P990 خواهد بود !!
352nmsp.gif

2: سيستم عامل ش ، حالا عيبی که UIQ 3.0 داره نبود برنامه ، بازيهای زياد هست ، چون خودم زياد دنبالش بودم میتونم دقيق نام ببرم به طور کلی و روی هم رفته [ فعلا ] بيش از 12 برنامه و 22 بازی نمیتونی داشته باشی روی UIQ 3.0 که مفيد باشن ، حالا اگر خواستی لينک چند سايت رو میدم که توش دقيقا برنامه بازيهای UIQ 3.0 هست و چون خيلی کم هستند سریع دستت میاد به چه صورته
2mpe5id.gif

3: مشکلات پايداری P990 ، به طور کلی P990 در ورژنهای [ Firmware ] های اوليه ناپايداری شديدی داشت ، اما روز به روز Firmware های جديد عرضه میشن و مشکلات رو رفع میکنن و به طور کلی اگر P990 خريدی اولين کار Update کردن Firmware هست !
birgits_snill.gif

جمع بندی : خوب به این ترتيب تو با خريد P990 به چه چيزی میرسی !؟

پاسخ : يه گوشی شيک [ از نظر من ] که میتونه 1: نقش يک Mp4 Player بينظير رو برات ایفا کنه با پخش فايلهای تصويری 2: يک Mp3 Player خوب با هندزفری خودش يا خريد يک چيزی مثل Ds970 براش 3: يک اسمارت واقعی که کار رو هنگام فرستادن SMS راحت میکنه
4bhn7et.gif
و اگر از خدماتی مثل Data يا GPRS استفاده کنی کار با P990 رو لذت بخش میکنه 4: يه دوربين عکس برداری واقعا مناسب جهت گرفتن عکس 5: يه سيستم عامل که رفته رفته داره کاملتر میشه و برنامه ، بازيهای بيشتری براش عرضه میشه
7165.gif

اما حالا میريم سراغ N73 :

مزايا :

1: دوربين 3.2 مگاپيکسل واقعا خوب
tooth.gif

2: اسپيکر بينظير [ کلا من هميشه تست اسپيکر گوشيهای مختلف رو صورت میدادم ، هرگوشی که دستی در " اسپيکر " داره رو يا داشتم يا تست کردم اگر 5300 و 6233 رو در نظر نگيريم [ چون نداشتم ] میشه گفت N73 بلندترين اسپيکر رو داره يعنی از این نظر کمبودی نخواهی داشت
mf_ymca.gif

3: سيستم عامل سيمبين ش که برنامه بازيهای مخصوص خودش رو داره
14.gif

معايب :

1: يکی از بزرگترين معايب N73 به نظر من Joy-Stick ش هست ، به طور کلی Joy-Stick که N73 داره کمی بيش از حد بلند هست در نتيجه با کار طولانی مدت و يا بد کار کردن [ کشتی گرفتن ] میشکنه ، چند مورد N73 که Joy-Stick نداشتن رو هم من ديدم
ugly002.gif

2: سرعت N73 با استفاده از مموريهای ارزون زياد جالب نيست ، به طور مثال 1 گيگ کينگستون تقلبی که روش هست اگر بخوای SMS هات رو بخونی واقعا منصرف میشی
cry222.gif

3: کيپد ش کلا يجوری هست ، به نظر من زياد لذت بخش نيست
905.gif

نتيجه گيری : با خريد N73 به چه چيزی میرسيم !؟

پاسخ : يه گوشی که بهمون 1: دوربين 3.2 واقعا خوبی میده که کار يک دوربين ديجيتال کوچيک رو هم انجام میده 2: يه اسپيکر فوق العاده قوی بهمون میده و البته کيفيت نسبتا خوبی هم از هندزفری میده 3: يه سيستم عامل جهت بازيها و برنامه های خاص خودش رو بهمون میده
3772.gif

حالا میمونه دوستان و اساتیدی که در حال حاضر این 2 رو استفاده میکنن و اشکالات پست من رو میگن
electricf.gif
شما یه دقتی به آواتار تنگی میکردی بعد این همه توضیح میدادی

پ ن:خسته شدم از بد ریپورت این بابا !

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
خوب این بيچاره هم راهنمايی میخواد // سرخورده شده
4628.gif

vaziri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایول
یه سوال دیگه پخش موزیک اون توی هندزفری از دبیلو 800 بیشتره یا مساوی است بعدش یه چیزی دیگه تایپ با دکمه هاش راحته یا نه

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
راست میگن بچه ها! این علیرضا فوق العاده راهنمایی میکنه! کامل کامل! من که عمرا حوصله کنم این همه چیز تایپ کنم!
در کل، دمت گرم!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
واقعا کار شما دوست عزیز تحسین بر انگیزه....راهنمایی و مشاوره تون هم مثال زدنی!!!

2lxe53l.gif

راست میگن بچه ها! این علیرضا فوق العاده راهنمایی میکنه! کامل کامل! من که عمرا حوصله کنم این همه چیز تایپ کنم!
در کل، دمت گرم!

130fs1258263.gif

vaziri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر نمیکنم مثل ستاره ای همچون P910 i سونی اریکسون بشه چون P910 i سونی اریکسون هم سرعتش بالا بود هم پخش موزیک اون از هندز فری و بلندگو زیاد بود و هم چهره جذابی داشت و صفحه نمایش اون بزرگ تر بود بخاطر همین مردم هنوز هم دنبال گوشی P910 i سونی اریکسون هستند و قیمت الان 500 تومن هستش

ولی گوشی پی990 سونی اریسکون صدای بلندگوهاش کمه موزیک اون مطالبو نیست دوربین خوبی داره چهره جذابی هم مثل P910 i سونی اریکسون نداره اگه 350 تومن هم برسه پی990 باز خوبه ولی مثل گوشی P910 i سونی اریکسون قیمت دوباره بالا نمیره روی همون 350 تومن میمونه

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
علیرضا جان دستت درد نکنه لطف میکنی بگی P910 بهتره یا پی990

ها // از چه نظر // روی P910 که با این قيمت فکر نمیکنی !؟ // P990 يا بهتر بگم UIQ 3.0 رو من خيلی دوست دارم // P990 صفحه نمايش عالی داره ، دوربين عالی داره ، کيبورد عالی داره ، کلی امکانات ديگه داره // فقط همون اسپيکر 'ش يکمی ضعيف هست

vaziri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علیرضا جان خود شما با گوشی P910 i سونی اریکسون کار کردی که اینو میگی سرعت گوشی P910 i سونی اریکسون بالاتر از پی990 هست شما با هردو کار کردی یانه؟
منتظر جواب ارزشمند شما هستم چون شما توی این بخش از همه اکتیو تر و راستگو هستی

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
علیرضا جان خود شما با گوشی P910 i سونی اریکسون کار کردی که اینو میگی سرعت گوشی P910 i سونی اریکسون بالاتر از پی990 هست شما با هردو کار کردی یانه؟
منتظر جواب ارزشمند شما هستم چون شما توی این بخش از همه اکتیو تر و راستگو هستی

P800 و P910 داشتم و با P900 و P990 کار کردم !! [ منظورم از کار کردن نه چند دقيقه ، طولانی مدت ]
wassat.gif

نمیتونم قبول کنم سرعت P910 آنچنان بالاتر از P990 هست [ UIQ 3.0 خود'ش نوپاست :د ] // P990 که باهاش کار کردم [ آپديت هم نشده بود ] واقعا سرعتی به معنی پايين نداشت ، از نظر من نرمال بود ، حالا در نظر بگير اپديت که بشه مشخصا سريعتر هم میشه
au.gif

گويا قيمت'ش به 385.000 (!!) رسيده // اگر قصد خريد داری بهترين زمان میتونه باشه // به نظر من مثل P910 میشه در نهايت [ از نظر افزايش قيمت ]
wha[1].gif

vaziri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این چهره زیبای گوشی P910 i سونی اریکسون خیلی منو عاشق خودش کرده بین دو راهی گیرکردم راستی دوست عزیز شما مغازه ای سراغ داری گوشی P910 i سونی اریکسون نو اونو که فرانسوی اصل هم باشه برای فروش داشته باشه چون میخوام توی دست هردو رو با هم مقایسه کنم
مخصوصا اون صفحه کلید تاشو گوشی P910 i سونی اریکسون منو بیهوش کرده.

5mjmcH.jpg

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
این چهره زیبای گوشی P910 i سونی اریکسون خیلی منو عاشق خودش کرده بین دو راهی گیرکردم راستی دوست عزیز شما مغازه ای سراغ داری گوشی P910 i سونی اریکسون نو اونو که فرانسوی اصل هم باشه برای فروش داشته باشه چون میخوام توی دست هردو رو با هم مقایسه کنم
مخصوصا اون صفحه کلید تاشو گوشی P910 i سونی اریکسون منو بیهوش کرده.

5mjmcH.jpg

اونطور که پرشينتل میگه P910 رو ایرافون میده 520.000 // حالا مقايسه و در حالی که P990 برتره [ حداقل از نظر من ] و در حالی که 140.000 تفاوت قيمت دارن درست هست !؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
P990 میخواهید بخرید وقتشه....

400 تومن شده....قیمت فروش به طور رسمی از طرف خود سونی اریکسون کم شده....چون به زودی P700 معرفی خواهد شد ( 5 روز دیگه) احتمالا 2 ماه دیگه هم تو بازار خواهد بود....بنابراین شاید تا 2 ماه ایند تولید p990 قطع بشه و سرنوشتش بشه مثل p910 که گرون شد....

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درسته می فرمایید ولی بازار موبایل بقول یکی از مغازه داران پی990 داشت میگفت این بازار تخمیه حساب نداره
بهترین گوشی که تا حالا سونی اریکسون تولید کرده همون گوشی زیبای K800 i هستش الان به بخاطر اینکه کم شده 540000 تومان قیمتش رفته بالا گوشی یعنی این

بالا