• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

P990i OR JasJar

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من البته فرقِ اسمارت‌فون‌ها را با پاكت‌پي‌سي‌ةا تقريبا مي‌دانم. اما مدتي خريدِ جس‌جار را عقب انداخته‌ام و با توجه به اين كه دوربين هم مقوله‌یِ مهمي است مي‌خواستم بپرسم اگر به ورد اوت‌لوك، كنترل ايميل و يادداشت برداري‌ها به طور مداوم نياز داشته باشم و در اولويت باشد به هم‌راه وضعيتِ قرار و مدارهام انتخابِ كدام يك به صلاح‌تر است.
يا علي!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوست عزیز قبل از هرچیزی، ببینید ابعاد و وزن 280 گرمی jasjar براتون مشکلی ایجاد نمی کنه؟
اگه این طوذ باشه و از خیر دوربین 2مگ هم بگذرید، jasjar به نظر من انتخاب بهتریه، الان شـــاه پاکت پی سی هاست!!
38.gif
و صفحه ی 3.5 اینچی با رزولوشن vga ، بیشتر با نیازهای شما جور در می یاد

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
راستی اگه تصمیم گرفتید jasjar بخرید، فکر می کنم Qtek 9000 بگیرید بهتر باشه، از لحاظ قیمت

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آيا كار كردن با صفحه كليد p990i راحت هست يعني برایِ تايپ‌هاي نسبتا طولاني‌تر از يك يادداشتِ اس‌ام‌اسي؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوست عزیز قبل از هرچیزی، ببینید ابعاد و وزن 280 گرمی jasjar براتون مشکلی ایجاد نمی کنه؟
اگه این طوذ باشه و از خیر دوربین 2مگ هم بگذرید، jasjar به نظر من انتخاب بهتریه، الان شـــاه پاکت پی سی هاست!!
38.gif
و صفحه ی 3.5 اینچی با رزولوشن vga ، بیشتر با نیازهای شما جور در می یاد

100% تائيد ميشه:)

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
چـــرا ؟! :happy:

آقا بهتره بیای تو بخش ppc سوال کنی اونجا اساتیدی هستن که از من خیلی واردتر هستن تو این زمینه بعدم با خود دستگاه کار کردن، مث همین FrankenStein عزیز!:happy:
ولی به طور خلاصه تا اونجایی که من می دونم و شنیدم، اینا از برتری های عمده ی جس جر هستن:
پردازنده ی قوی 530 mhz و سرعت وحشتناک، باطری مناسب و قوی (1600 mah) ، سیستم عامل شدیداً پایدار، وجود یه کیبورد کامل، صفحه ی 3.5 اینچی، وضوح vga ، و شکل و ساخت ظاهری دستگاه یعنی مثلاً می شه بازش کرد گذاشت روی یه کیف سامسونت و دیگه تو دست نگرفت، یا مثلاً می شه صفحش رو گردوند، به جز این ها 3g هم هست که فعلاً تو ایران کاربردی نداره...
نقطه ضعفش یکی وزن زیاد و یکی دوربین 1.3 هستش، ولی وزن زیادش اون قدرها هم نقطه ضعف به حساب نمی یاد به نظر من، چون واسه حملش توی جیب که نمی زارن دیگه می ذارن داخل کیف کمری، موقع استفاده هم حالا یه 140 گرم از دستگاه های دیگه بیشتر
39.gif
موقع کار کردن با یه موشک کی یاد این چیزا می یفته بابا!

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
3g تماس تصويري يا همون ويديو كال هست
كه فكر نكنم حالا حالا ها تو ايران فعال بشه
تا 2 گيگ قابل ارتقا هست(چون فعلا رم 2 گيگ تو بازار هست)

بالا