• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Panasonic Lumix DMC-FZ8 یا Canon Powershot S5 IS یا Sony Cybershot DSC-H7

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

sabtaab

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز
من هم سر همین سه راهی شما موندم
اما گفتم نتیجه یه کم وبگردیم رو براتون بنویسم شاید به دردتون بخوره
من هم مثل شما کانون رو از لیست حذف کردم فقط به خاطر باطری قلمی. همین الان یه دونه باطری قلمی دار کانون رو دارم که پدرم رو در آورده
بین سونی و پاناسونیک بد نیست بدونی که
اینجا خیلی ها از سونی بد میگن. اگه تو دی پی ریویو یه نگاهی به این دوربین بیاندازی میبینی که عکسهای بدی هم نمیگیره. تو ایزو بالا نویزش حتی از هم رده های خودش کمتره
اما مشکلی که داره این که هنگام فیلمبرداری صدای موتور زوم روی فیلم شنیده میشه. ضمن اینکه کیفیت فیلمش هم ظاهرا چندان چنگی به دل نمیزنه
مشکل پاناسونیک هم اینه که اصلا زوم هنگام فیلمبرداری نداره (‌ با اینکه موتور زوم بسیار بی صدایی داره) اما اگه یه سر به نمونه عکسهای این دوربین تو دی پی ریویو بزنی میبینی که ای.. همچین چنگی به دل نمیزنه
فعلا شاید بد نباشه یه کم صبر کنیم ببینیم اف زد 18 پانا سونیک چی از آب در میاد
ظاهرا اچ 9 سونی هم مشکل باطری داره
راستی یه نگاهی به کداک z812 بیانداز. تو دی پی ریویو نیست اما میتونی اطلاعات خوبی ازش تو سایتها در بیاری

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم مثل شما کانون رو از لیست حذف کردم فقط به خاطر باطری قلمی.
هنگام فیلمبرداری صدای موتور زوم روی فیلم شنیده میشه.

معیارهای شما برای خرید یک دوربین دیجیتال عکاسی بسیار جالب توجهه!

اینجا خیلی ها از سونی بد میگن.

چون در مقایسه با اکثر انتخاب‌‌های دیگه بده دیگه! (این نظر منه البته.)

تو ایزو بالا نویزش حتی از هم رده های خودش کمتره

آره اما به چه قیمتی؟ به قیمت از بین رفتن خیل عظیم جزئیات!
شاید بعضی ادا اطوارهای محصولات سونی چشم مشتریو جذب کنه، اما کیفیت عکس خروجیش هنوز راه خیلی بلندی تا Canon و حتی Panasonic داره...

sabtaab

Registered User
لایک‌ها
1
معیارهای شما برای خرید یک دوربین دیجیتال عکاسی بسیار جالب توجهه!

آره اما به چه قیمتی؟ به قیمت از بین رفتن خیل عظیم جزئیات!
شاید بعضی ادا اطوارهای محصولات سونی چشم مشتریو جذب کنه، اما کیفیت عکس خروجیش هنوز راه خیلی بلندی تا Canon و حتی Panasonic داره...

دوست عزیز کسی که در این تاپیک برای نظر خواهی در مورد خرید دوربین میاید معمولا دوربین برای مصارف عمومی میخواهد اگر برای مصارف حرفه ای خواست میرود سراغ دی اس ال آر و معمولا هم برای خرید این دوربینها از استادشان نظر خواهی میکنند
شما ظاهرا دوربین با باتری قلمی نداشتین که وسط یک مراسم دوربینتان تبدیل به پاره آجر شود. و تا آخر مراسم در جیبتان بماند (‌ حتی باطری یدک هم کمکی نمیتواند بکند خصوصا اگر بخواهید فلش هم بگیرید)
من فکر میکنم شرکتهای ابله سازنده دوربین که امکان فیلمبرداری را در دوربینشان قرار میدهند این کار را برای این میکنند که مصرف کننده از آن استفاده کند خب اونوقت است که صدای زوم یک نمره منفی برای دوربینهای سونی محسوب میشد
در مورد اینکه دوربین سونی کیفیت خوبی ندارد با شما هم عقیده هستم اما در مورد کانون و پاناسونیک هنوز باید با هم بحث کنیم
زنده باشید

Sicily

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Canon S5 IS

فوقش چهارتا باطري قملي يدك ميگيري ديگه .
حالا اين اگه باطريش تموم بشه از هر بقالي ميتوني بخري
اما اگه اونا تو مسافرت وسط جاده چالوس تمومه بشه يا وسط كوير لوت:D ميخواي چي كار بكني؟

Sicily

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

تاييد ميشه . سوني دوربين عكاسي بساز نيس كه نيس. ميخواد خودش رو به زور تو اين بازار نگه داره و هي به زمبل زيمبوش اضافه ميكنه :p

دوربين عكاسي سوني بخري مثل اين ميمونه كه گوشي موبايل ال جي بخري. از ما گفتن دور سوني رو خط بكش

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از همه دوستاني كه تو بحث شركت كردند ممنونم .

يه نكته به ذهنم رسيد كه لازمه بگم :
هدف ما اينه كه با n ريال هزينه بتونيم كالاي بهتري بخريم . حالا بهتر بودن در اينجا ميتونه نسبي باشه و سليقه هم به اين بهتر دونستن دامن ميزنه . مثلا براي من مهمه كه دوربين عكاسيم فيلم هم بگيره . چون نميخوام براي دوربين فيلمبرداري دوباره هزينه كنم

اخيرا يه مدل فوجي فيلم چشمو گرفته . FinePix S8000fd
قابليتهاي خوبي داره قيمتش هم بدك نيست فكر ميكنم 360 تومن(يا پايينتر) بشه تو تهران گير آورد
بد نيست يه نگاهي بندازيد

http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/finepix_s8000fd/index.html

sabtaab

Registered User
لایک‌ها
1
از همه دوستاني كه تو بحث شركت كردند ممنونم .

يه نكته به ذهنم رسيد كه لازمه بگم :
هدف ما اينه كه با n ريال هزينه بتونيم كالاي بهتري بخريم . حالا بهتر بودن در اينجا ميتونه نسبي باشه و سليقه هم به اين بهتر دونستن دامن ميزنه . مثلا براي من مهمه كه دوربين عكاسيم فيلم هم بگيره . چون نميخوام براي دوربين فيلمبرداري دوباره هزينه كنم

اخيرا يه مدل فوجي فيلم چشمو گرفته . FinePix S8000fd
قابليتهاي خوبي داره قيمتش هم بدك نيست فكر ميكنم 360 تومن(يا پايينتر) بشه تو تهران گير آورد
بد نيست يه نگاهي بندازيد

http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/finepix_s8000fd/index.html

نشد دوست عزیز
فوجی زیاد دوربینهای ارزانی نداره. این مدل را من تو تهران ندیدم اما مدل 9600 رو میتونی 450 تومن بخری
ضمن اینکه تا اونجا که من میدونم تمام مدلهای دی اس ال ار لایک های این برند با باطری قلمی ارائه میشوند
از جمله همین مدلی که شما گفتین
حالا که بحث از این سه مدل خارج شد بد نیست نگاهی به این مدل بیاندازی
http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=11593&pq-locale=en_US

کداک مدل زد 812

sabtaab

Registered User
لایک‌ها
1
Canon S5 IS

فوقش چهارتا باطري قملي يدك ميگيري ديگه .
حالا اين اگه باطريش تموم بشه از هر بقالي ميتوني بخري
اما اگه اونا تو مسافرت وسط جاده چالوس تمومه بشه يا وسط كوير لوت:D ميخواي چي كار بكني؟

آب من با باتری قلمی تو یه جوب نمیره
برای تمام دوربینهایی که باطری مخصوص دارند میتوانید از نمایندگیشان یک باطری یدکی تهیه کنید. ضمن اینکه ظرفیت عکسبرداری این باطریها بسیار بالاست
راستی شما تا حالا با باطری قلمی با کانون اس تری آی اس فیلم گرفتین؟
راسته که در بهترین حالتی که باطریتون تازه شارژ شده بیشتر از سه دقیقه نمیتونین فیلم بگیرین و بعد باطری مرخصه؟

بالا