• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Payadoo | سایت ptc جدید با درآمدی باورنکردنی

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107

حداقل برداشت 4 دلار
پرداخت تا 0.01 دلار به ازای هر کلیک ( در حالت استاندارد ) و تا 0.04 ( در حالت Premium+ )
پرداخت تا 5 دلار به ازای برنده شدن در paygrid
واریز و پرداخت به پرفکت مانی، اگوپی، بیت کوین، پی پال و پیزا
و...

با سلام خدمت دوستان

در این تایپیک قصد معرفی سایت معتبر و پردرآمد Payadoo رو براتون دارم. این سایت به پرفکت مانی و بیت کوین و اگوپی هم پرداخت داره.

در ادامه ویژگی هایی رو خدمتتون معرفی میکنم که این سایت رو از بقیه ی سایت های ptc جدا میکنه و میتونید که فرقش رو با بقیه سایت ها بفهمید.
==============================================================================​
خب بریم سراغ توضیحات:
این قسمت صفحه ی آپگرید سایت هست:

35jmkph.jpg

mrxvmb.jpg

سایت payadoo هم در emoneyspace در رتبه 5 هست:

payadoo.png

==============================================================================​
تا اینجا دیگه حرفی در مورد اطمینان سایت نمیمونه.
علاوه بر این سایت دارای زیرمجموعه های اجاره ای بسیار فعال هست. قیمت هر زیرمجموعه اجاره ای 0.2 هست. من امروز 3 زیرمجموعه اجاره ای خریدم. همانطور که میبینید در مدت 2 روز درآمد خوبی رو کسب کردن:

payad.png

علاوه بر این این سایت زیرمجموعه های مستقیمی پیشنهاد میده که 8 بار در 2 روز گذشته کلیک کرده باشن و بعضی از اون ها هم ممکنه آپگرید کنن.
یکی از زیرمجموعه های فردی در moneymakergroup، 5 زیرمجموعه مستقیم میخره که 3 تا از اونها فعال هستن و یکیشون هم آپگرید کرده و 5 دلار به حسابش اومده ( قیمت هر زیرمجموعه مستقیم 1.5$ هست )

این هم نظر اون فردی است که زیرمجموعه خریده و یکی از زیرمجموعه هاش آپگرید کردن:
http://www.moneymakergroup.com/Payadoo-Paydoocom-t479992.html&st=15 در نظر 17

==============================================================================
من شخصا در آپگرید Premium هستم و به شما پیشنهاد میکنم که اگر نمیخواهید آپگرید کنید و زیرمجموعه اجاره کنید روزانه در حالت استاندارد 10 سنت به دست میارید.

این سایت بسیار پردرآمدتر از paidverts میباشد. شما اگه بخواید در piadverts درآمد کسب کنید باید سرمایه گذاری کنید مثلا باید 100 دلار سرمایه گذاری کنید که تبلیغات 1 تا 5 دلاری دریافت کنید و بعد از مدت ها کل پولتون + سودش رو دریافت کنید. ولی زمانی هم که به آخرای پولتون میرسید سایت paidverts براتون تبلیغات پایینی میاره که کلیک ها ارزشی نداره و بسیار ناچیز هست و اینطور از پولتون کم میشه.

این سایت رو به شما معرفی کردم و از اینجا به بعد تصمیم با خودتون هست.

ثبت نام:

Last edited:

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
میانگین کلیکها خوب نیست من 5 دلار زیر مجموعه خریدم تا حالا دو دلارش رو کلیک کردن ولی باید دید تا پایان دوره کاریشون ایا 5 دلار در میارن کهع اونور که حساب کردم نمیارن واگر 5 دلار هم به دست بیارن تازه اصل پولو در اوردن سودش هیچ

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
میانگین کلیکها خوب نیست من 5 دلار زیر مجموعه خریدم تا حالا دو دلارش رو کلیک کردن ولی باید دید تا پایان دوره کاریشون ایا 5 دلار در میارن کهع اونور که حساب کردم نمیارن واگر 5 دلار هم به دست بیارن تازه اصل پولو در اوردن سودش هیچ
زیرمجموعه ی اجاره ای یا زیرمجموعه مستقیم؟

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
دوستان شما میتونید زیرمجموعه اجاره کنید و اگه میانگین کلیک هاش بد بود در قسمت problems and doubts فروم اعلام کنید و ادمین سایت یا پول برای. Recycle کردنشه رو بهتون اضافه میکنه یا پولت رو برمیگردونه

mehran0152

Registered User
لایک‌ها
948
آقا یه سایت قراره به حساب پرفک مانی واریز کنه بعد اکانت ایدی خواسته اون شماره ای که وقتی حساب رو ساختم بهش بدم یا شماره حسابی که با U شروع میشه؟

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
آقا یه سایت قراره به حساب پرفک مانی واریز کنه بعد اکانت ایدی خواسته اون شماره ای که وقتی حساب رو ساختم بهش بدم یا شماره حسابی که با U شروع میشه؟
شماره حسابی که با U شروع میشه

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
جناب mojtaba19 هم اولین برداشتشون رو انجام دادن. تبریک:general601:

proof.png

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
این هم اسکرین شاتی از فعالیت زیرمجموعه های اجاره ای:

payad.png

فردا هم یه 8 تای دیگه میگیرم.:)

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
5 تا زیرمجموعه دیگه هم امروز خریدم.

Untitled.png

اون 3 تایی هم که تا حالا هیچی کلیک نکردن تیکت زدم به ساپورت تا recycle شون کنه.:)

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
سلام و درود فراوان
میخواستم بگم که درآمد کلیکی این سایت خیلی کمه مثلا من تو یه روز 0.0590 دراوردم که میشه حدود 200 تومن و قیمت زیرمجموعه 1.5 دلار هست که میشه حدود 4500 حالا اینا به کنار
زیرمجموعه فعال حدودا روزی چقد درمیاره؟؟؟

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
سلام و درود فراوان
میخواستم بگم که درآمد کلیکی این سایت خیلی کمه مثلا من تو یه روز 0.0590 دراوردم که میشه حدود 200 تومن و قیمت زیرمجموعه 1.5 دلار هست که میشه حدود 4500 حالا اینا به کنار
زیرمجموعه فعال حدودا روزی چقد درمیاره؟؟؟
دوست عزیر اولا معلومه که در حالت استاندارد و بدون هیچ سرمایه ای باید زمان بیش تری صبر کنید تا به درآمد مطلوب برسید. شما نیازی به خرید زیرمجموعه ی مستقیم نداری و توصیه من به شما اینه که تا جایی که میتونی زیرمجموعه اجاره ای بخر و بعد اون هایی که فعال نبودن رو به ساپورت تیکت بزن و روزانه 4 اگهی مشاهده کن.

sepehr9876

Registered User
لایک‌ها
26
منم الان عضو شدم ببینیم کار میکنه یا نه.

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
سیستم پی تی سی زیرمجموعه واقعی رو به شما اجاره نمیده عزیز! اگر قرار بود اینطوری باشه ورشکست میشدن کل پی تی سی های غول دنیا!

اکثرا ربات هستند! البته زمان هست تا اثبات کنه این سایت خودش رو

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
سیستم پی تی سی زیرمجموعه واقعی رو به شما اجاره نمیده عزیز! اگر قرار بود اینطوری باشه ورشکست میشدن کل پی تی سی های غول دنیا!

اکثرا ربات هستند! البته زمان هست تا اثبات کنه این سایت خودش رو
این سایت دو ماهه که انلاین هست. بله زیرمجموعه های اجاره ای ربات هستن و درآمد خوبی رو براتون کسب میکنن

بالا