• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Payadoo | سایت PTC معتبر و پردرآمد + دارای زیرمجموعه های اجاره بسیار فعال

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107

حداقل برداشت 3 دلار
پرداخت به پرفکت مانی، اگوپی، بیت کوین، پی پال و پیزا
دارای زیرمجموعه های اجاره بسیار فعال

و...

با سلام

در این تایپیک قصد معرفی سایت معتبر و پردرآمد Payadoo رو براتون دارم. این سایت به پرفکت مانی و بیت کوین و اگوپی هم پرداخت داره.

این سایت به دلیل نبود نارضایتی تا به الان در لیست معتبر ترین سایت های ptc قرار گرفته و پرداختی هاش هم سر موقع واریز میکنه. برای مطلع شدن از پرداختی های سایت به قسمت forum برید و بعد به قسمت payment proof برید که در اون کاربران سایت هم سند واریزی هاشون رو گذاشتن.

=============================================================================
انواع پلن های ارتقا عضویت:

• Standard: مدت زمان: life time - حداقل برداشت 4 دلار - سقف زیرمجموعه های اجاره ای 200 تا - سقف زیرمجموعه های مستقیم 100 تا -

• Premium: مدت زمان: 30 روز - قیمت: 10 دلار - سقف زیرمجموعه های اجاره ای 2000 تا - سقف زیرمجموعه های مستقیم 200 تا - حداقل برداشت 3 دلار ( من خودم اکانتم رو همین امروز به permium ارتقا دادم این هم عکسش:
Untitled.png

• +Premium: مدت زمان: سالانه (365 روز) - حداقل برداشت 2 دلار - سقف زیرمجموعه های اجاره ای 4000 تا - سقف زیرمجموعه های مستقیم: نامحدود - قیمت: 100 دلار -
این سایت بهترین سایت برای اجاره زیرمجموعه هست و زیرمجموعه های اجاره ای بسیار فعالی داره. اگهبه قسمت forum برید و بعد به قسمت Your statistics، کاربران سایت وضعیت زیرمجوعه های اجاره ایشون رو روز به روز آپدیت میکنن که میانگین کلیک هاشون تا 3 هم میرسه که تا به حال توی هیچ سایت ptc دیگه مشاهده نکردم.

اگه هم به دنبال ارتقا عضویت هستید من بهتون پلن Premium رو پیشنهاد میکنم.

ثبت نام:

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
دوستانی که اکانتشون رو به premium ارتقا بدن٬ 1 دلار جایزه دریافت میکنن. این جایزه محدود هستش و فقط برای عده ی کمی هست. مطمین باشید اگه سایت بد بود یا به احتمال 1 درصد در سایت سود نمیکردم به هیچ عنوان اکانتم رو ارتقا نمیدادم. پس عجله کنید

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
توضیحات رو کامل کن استارتر سوالات؟
1-میلغ اجاره بابت هر زیر مجموعه اجاره ای چنده؟در تمام عضویت ها یعنی رایگان و پریموم و پریمیوم +؟
2-هر زیر مجموعه تا چند وقت تحت اجاره شما هست یک هفته؟20 روز؟یک ماه؟ یک سال؟
3-درامد حاصل از کلیک روزانه؟
4-درامد حاصل از زیر مجموعه اجاره ای میانگین ؟در هر سه حالت عضویت؟
5-و میزان درامد بابت هر کلیک زیر مجموعه اجاره ای؟

Last edited:

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
قسمت خرید رفرال زده 1/5 دلار برا هر رفرال برا چه مدت؟قسمت رنت رفرال زده 60 سنت برا 3 رفرال .دو قسمت برا اجاره هست چطوریاست اون اولی برا یک ساله نکنه

Last edited:

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
توضیحات رو کامل کن استارتر سوالات؟
1-میلغ اجاره بابت هر زیر مجموعه اجاره ای چنده؟در تمام عضویت ها یعنی رایگان و پریموم و پریمیوم +؟
2-هر زیر مجموعه تا چند وقت تحت اجاره شما هست یک هفته؟20 روز؟یک ماه؟ یک سال؟
3-درامد حاصل از کلیک روزانه؟
4-درامد حاصل از زیر مجموعه اجاره ای میانگین ؟در هر سه حالت عضویت؟
5-و میزان درامد بابت هر کلیک زیر مجموعه اجاره ای؟

قسمت خرید رفرال زده 1/5 دلار برا هر رفرال برا چه مدت؟قسمت رنت رفرال زده 60 سنت برا 3 رفرال .دو قسمت برا اجاره هست چطوریاست اون اولی برا یک ساله نکنه
مبلغ اجاره هر زیرمجموعه 0.2 برای 1 ماه میباشد. میزان کلیک زیرمجموعه ها و هم چنین درآمد اونا رو میتونید از قسمت your states در forum ببینید و کاربرانی هستن که میزان کلیک و میانگین کلیک هر زیرمجموعه رو روز به روز اپدیت میکنن و شما میتونی اونجا ببینی. من بهت پیشنهاد میکنم که آپگرید کنی.

من منظورت پست دومتون رو متوجه نشدم. شما میتونی زیرمجموعه مستقیم هم بگیری که مدت استفادش نامحدود هست.

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
میشه یه اسکرین شات از درصد کلیک زیرمجموعه ها بذارید که ببنیم واقعا بالاست یا معمولیه ؟

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
دوست عزیز من بهتون گفتم برید به قسمت forum و your states برید کلیک ها و میانگین کلیک های زیرمجموعه ها رو برای انواع کاربرها میبینید و باور کنید درصد کلیک هاش از هر سایت ptc دیگه بالاتر هست. البته اپگرید هم کنید تا درصد سودتون بالاتر بره

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
دوست عزیز من بهتون گفتم برید به قسمت forum و your states برید کلیک ها و میانگین کلیک های زیرمجموعه ها رو برای انواع کاربرها میبینید و باور کنید درصد کلیک هاش از هر سایت ptc دیگه بالاتر هست. البته اپگرید هم کنید تا درصد سودتون بالاتر بره
ثبت نام کردم ولی :
100 زیر مجموعه = 100 دلار !!! o_O
بیخیال ...

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
ثبت نام کردم ولی :
100 زیر مجموعه = 100 دلار !!! o_O
بیخیال ...
اینجوری نیست قیمت زیر مجموعه ها برای اجاره کردن مثل نئوباکس هست 60 سنت سه زیر مجموعه اون قسمت که شما واردش شدید قسمت خرید زیر مجموعه است نه اجاره 100 زیر مجموعه رو میخرید 100 دلار یا یک زیر مجموعه میخرید 1/5 دلار فک کنم گزینه خرید یا یک ساله هست یا مادام العمر ولی اگر کلیک نکنند یه وقت اون پول تو کلاهتونه چون دیگه اجاره ای نیست که بشه تعویض کرد.
دوم این سایت درامدش خیلی بالاست فقط از قسمت پاید تو سیگن اپ میشه روزی یک دلار در اورد نمیدونم پرداخت داشته باشه یا نه قسمت کلیکها هم میشه روزی 5 سنت در اورد .
نمیدونم پرداخت میکنه یا نه.اخه این فرومهای سایتها هم 100 در100 مورد اعتماد نیست استارتر هم که خودت دریافتی نداشته استارتر اگر یه وقت دریافتی داشتی حتما بزار

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
ولی اگر روزی یک کلیک هم بکنند تو یک ماه میشه 30 سنت هر زیر مجموعه که باز سود کردید 10 سنت سود اگر 3 کلیک بکنند که دیگه عالیه ولی نمیدونم ج میده پرداخت داره یا نه اصلا

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
اینجوری نیست قیمت زیر مجموعه ها برای اجاره کردن مثل نئوباکس هست 60 سنت سه زیر مجموعه اون قسمت که شما واردش شدید قسمت خرید زیر مجموعه است نه اجاره 100 زیر مجموعه رو میخرید 100 دلار یا یک زیر مجموعه میخرید 1/5 دلار فک کنم گزینه خرید یا یک ساله هست یا مادام العمر ولی اگر کلیک نکنند یه وقت اون پول تو کلاهتونه چون دیگه اجاره ای نیست که بشه تعویض کرد.
دوم این سایت درامدش خیلی بالاست فقط از قسمت پاید تو سیگن اپ میشه روزی یک دلار در اورد نمیدونم پرداخت داشته باشه یا نه قسمت کلیکها هم میشه روزی 5 سنت در اورد .
نمیدونم پرداخت میکنه یا نه.اخه این فرومهای سایتها هم 100 در100 مورد اعتماد نیست استارتر هم که خودت دریافتی نداشته استارتر اگر یه وقت دریافتی داشتی حتما بزار
اگه جای دیگه ای برای اجاره وجود داره لطفا بگید چون من بازم نگاه کردم ، چیزی ندیدم !

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
دوست عزیز این سایت بسیار مورد اعتماد هست و نگران اسکم شدن نباشید اگه سایتی قرار بود اسکم شه من اکانتم رو ارتقا نمیدادم

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
ولی اگر روزی یک کلیک هم بکنند تو یک ماه میشه 30 سنت هر زیر مجموعه که باز سود کردید 10 سنت سود اگر 3 کلیک بکنند که دیگه عالیه ولی نمیدونم ج میده پرداخت داره یا نه اصلا
بله درآمد خیلی بالاست و حتما پرداخت میکنه

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
اگه جای دیگه ای برای اجاره وجود داره لطفا بگید چون من بازم نگاه کردم ، چیزی ندیدم !
قسمت رنت ریفرال که الان نوشته نو اوایلابل فکر کنم به خاط کمبود بالانس اکونت هست شایدم نبود زیرمجموعه واسه اجاره اگر واقعی باشن بالانستونو به 60 سنت برسونید

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
قسمت رنت ریفرال که الان نوشته نو اوایلابل فکر کنم به خاط کمبود بالانس اکونت هست شایدم نبود زیرمجموعه واسه اجاره اگر واقعی باشن بالانستونو به 60 سنت برسونید
زیرمجموعه ها به خاطر اینکه فعال هستن زود تمام میشن و شما باید تا اومد بخرید

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
من عضو که شدم از دیروز تا حالا بالانسم 32 سنت شده اگر تمام پاید تو سیگن اپ ها رو انجام بدید هر روز بین 50 تا 70 سنت میشه ازش در اورد حدود 6 سنت هم روزی بابت کلیکها یعنی یک روزه میشه رسید به مبلغ 60 سنت برا اجاره من 5 دلار ریختم و 10 تا زیر مجموعه اجاره کردم و تا شنبه هفته دیگه اجازه اجاره ندارم و 3 دلار تو بالانسم موند 5 دلار رو با بیت کوین شارژ کردم اگر دیدم پرداختی داشت و راضی بود از کلیکها و درامد محکمتر کار میکنم و اینجا سند دریافتیمو میزارم اگرم نه که اعلام میکنم که دیگران وقتشونو تلف نکنند ولی چون تازه کاره فعلا فک کنم میشه کاسب شد تا بعدا که یا اسکم بشه یا شرایطش سختتر میشه برای بقا

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
من عضو که شدم از دیروز تا حالا بالانسم 32 سنت شده اگر تمام پاید تو سیگن اپ ها رو انجام بدید هر روز بین 50 تا 70 سنت میشه ازش در اورد حدود 6 سنت هم روزی بابت کلیکها یعنی یک روزه میشه رسید به مبلغ 60 سنت برا اجاره من 5 دلار ریختم و 10 تا زیر مجموعه اجاره کردم و تا شنبه هفته دیگه اجازه اجاره ندارم و 3 دلار تو بالانسم موند 5 دلار رو با بیت کوین شارژ کردم اگر دیدم پرداختی داشت و راضی بود از کلیکها و درامد محکمتر کار میکنم و اینجا سند دریافتیمو میزارم اگرم نه که اعلام میکنم که دیگران وقتشونو تلف نکنند ولی چون تازه کاره فعلا فک کنم میشه کاسب شد تا بعدا که یا اسکم بشه یا شرایطش سختتر میشه برای بقا
شما آپگرید 10$ رو بکن تا کلیک زیرمجموعه ها و خودت بیش تر شه خیلی به درد میخوره آپگرید 10$. من بهتون اطمینان کامل میدم که سایت کاملا مطمئن و معتبر هست و اسکم نمیشه

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
اگه اینطوریه که پس امثال ما هستن که میان زیر مجموعه اجاره ای میشن دیگه ! این یعنی ممکنه کلیک نکنن ! و این یعنی هیچ ربطی به سایت نداره که بگیم زیر مجموعه فعال داره !
من فک کردم زیر مجموعه مجازی منظورتون هست . چون اون قابل کنترله و سایت میتونه میانگینشو بالا ببره
ولی وقتی خود آدم ها هستن ، که این سایتم مثل بقیه سایتاست دیگه ...
بیخیال ...

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
دوست عزیز مثل اینکه تا حالا با سایت های ptc کار نکردید.
زیرمجموعه های اجاره این سایت واقعی نیستن و bot هستن. پس مطمئن باش سود خریدت در اکانت premium در میاد پس در اولین اقدام اکانتت رو ارتقا بده و زیرمجموعه اجاره کن

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
اگه اینطوریه که پس امثال ما هستن که میان زیر مجموعه اجاره ای میشن دیگه ! این یعنی ممکنه کلیک نکنن ! و این یعنی هیچ ربطی به سایت نداره که بگیم زیر مجموعه فعال داره !
من فک کردم زیر مجموعه مجازی منظورتون هست . چون اون قابل کنترله و سایت میتونه میانگینشو بالا ببره
ولی وقتی خود آدم ها هستن ، که این سایتم مثل بقیه سایتاست دیگه ...
بیخیال ...
اگر شما اکونتت رو ارتقا بدی 5 دلار به ایشون میرسه برا همین خیلی اصرار داره که ارتقا بدی و فقط تو فکر اون کمیسیون هست شما معمولی کار کنی چند روزه به مینیموم پرداخت میرسی نمیخوای صبر کن حالا نهایت چند وقت دیگه من خبر میدم اینجا که دریافتی داشتم یا نه؟زیر مجموعه هام کلیک میکنند یا نه که اگر خواستی پولی خرج کنی سرت کلاه نرفته باشه
ضمنا بگم بابت هر کلیک زیر مجموعه اجاره ای 0.003 سنت میده یعنی از نئوباکسم کمتر نئوباکس 0.005 میداد.یعنی اگر روزی 4 کلیک بکنند هر کدوم میشه 0.012 سنت برا هر زیر مجموعه ولی اگر از 3 کلیک کمتر در روز بکنند ضرر کردید بابت اجاره اون زیر مجموعه در حالی که در نئوباکس 1/7 کلیک میکردند ضرر نمیکردید .
حالا بستگی داره که این بنده خداها روزی 3 الی 4 کلیک رو میکنند یا نه که من تا شب نهایت فردا خبر میدم که وضعیت کلیک در این سایت چطوریه پس عجله نکنید

Last edited:
بالا