saeed2649
Registered User
- نوشتهها
- 183
- لایکها
- 50
طبق بررسی ها و تحقیقات انجام شده پیکوباکس را اصلا برای سرمایه گذاری مناسب نمیدانم و تقریبا نسبت به اسکم شدن این سایت درآینده مطمئن هستم دوستان لطفا حواستون رو جمع کنید و پولتون رو با ریسک بسیار بالا در این سایت سرمایه گذاری نکنید .
البته دوستانی هستند که به این باکس اعتماد دارند از این عزیزان خواهش میکنم در مقابل بنده جبهه گیری نکنند چون من تا نسبت به قضیه ای مطمئن نباشم بی دلیل باکسی رو غیر قابل اطمینان اعلام نمیکنم .
از اعلام بعضی از دلایل برای حفظ حریم شخصی خودداری میکنم و فقط به نشر چند دلیل بسنده میکنم با آرزوی بهترین ها
ایشون یه بار دیگه هم یه سایت اینطوری زدن البته کوچیک تر از پیکوباکس و کلاه برداری کرده اند در پاسخ به سوال این بنده خدا هم میگه که این سایت به اسم من بوده ولی همکارم اون رو اداره میکرده و کاری به من نداشته و من الان این همکار رو اخراج کرده ام در صورتی که ایشون تنها کار میکنن و همکاری ندارن
در ضمن خود بنده نیز با ایشون حدود 4ماه پیش یه معامله دلازی انجام دادم که متاسفانه 45دلار بنده رو کشیدن بالا یه آبم روش
Yahoo Id Shakhs: jnk1392
جالبه با آیدی pcomoney وقتی بهش پی ام میدادم میگفت من اصلا نمیشناسم این آیدی بالا مال کی هست...
البته دوستانی هستند که به این باکس اعتماد دارند از این عزیزان خواهش میکنم در مقابل بنده جبهه گیری نکنند چون من تا نسبت به قضیه ای مطمئن نباشم بی دلیل باکسی رو غیر قابل اطمینان اعلام نمیکنم .
از اعلام بعضی از دلایل برای حفظ حریم شخصی خودداری میکنم و فقط به نشر چند دلیل بسنده میکنم با آرزوی بهترین ها
- اسکریپ ارزان قیمت سایت
- غیر قانونی بودن فعالیت این سایت (جذب سرمایه مردم بدون داشتن مجوز های لازم ممنوع است)
- دفتر اجاره ای
- عکس جعلی فیسبوک و …
- سن بسیار پایین
- اداره سایت با شرایط غیر حرفه ای
- عدم وجود پرسنل همکار دیگر و کذب ایشون نسبت به وجود مدیریت و همکار و …
- استفاده از شماره تلفن های اینترنتی غیر قابل پیگرد
- تبلیغات بسیار گران قیمت به طوری که برای هیچ تبلیغ دهنده ای صرفه اقتصادی نداره این هزینه رو بابت تیلیغ پرداخت کنه
- عمر پایین سایت به طوری که اکثر باکس های ایرانی اسکم تا این مقدار دوام اوردن و حداقل به سه سال فعالیت مستمر و مفید نیازه تا بشه اعتماد کرد
- سود دهی بالا به طوری که ممکن نیست بتوان پول کاربران را جایی سرمایه کرد و به این مقدار از سود دهی رسید تا بتوان پاسخ گوی سود کاربران بود مگر اینکه مثل سایت های هایپ از کاربری بگیری و به کاربر دیگر بدهی
- سعی در عوام فریبی و بزگ نمایی با اعلام یک سایت خرید و فروش دلار ساده متعلق به خودشان به عنوان اسپانسر رسمی
- قبلا یک بار کلاه برداری کرده اند با تاسیس این سایتhttp://www.ipcp.ir
- ادعای کذب داشتن گروه بازاریابی
ایشون یه بار دیگه هم یه سایت اینطوری زدن البته کوچیک تر از پیکوباکس و کلاه برداری کرده اند در پاسخ به سوال این بنده خدا هم میگه که این سایت به اسم من بوده ولی همکارم اون رو اداره میکرده و کاری به من نداشته و من الان این همکار رو اخراج کرده ام در صورتی که ایشون تنها کار میکنن و همکاری ندارن
در ضمن خود بنده نیز با ایشون حدود 4ماه پیش یه معامله دلازی انجام دادم که متاسفانه 45دلار بنده رو کشیدن بالا یه آبم روش
Yahoo Id Shakhs: jnk1392
جالبه با آیدی pcomoney وقتی بهش پی ام میدادم میگفت من اصلا نمیشناسم این آیدی بالا مال کی هست...