• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Persian calender in .Net

ha-nokhod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

چند وقت پيش يه جا خوندم (فكر كنم تو همين فاروم بود!) كه يك فايل DLL وجود داره كه اگه در پوشه bin پروژمون اونو بزاريم و در پروژه Include كنيم تمام تاريخ ها(مخصوصا Calender) خود به خود فارسي مي شدند.كسي در اين مورد چيزي مي دونه؟

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
میتونین از فایل pcal.dll نوشته امید خندان راد استفاده کنین. البته خودبخود چیزی رو شمسی نمیکنه.

ha-nokhod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من همون خود به خودیه رو می خام. سراغ ندارید؟

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از sefrvayek :
میتونین از فایل pcal.dll نوشته امید خندان راد استفاده کنین. البته خودبخود چیزی رو شمسی نمیکنه.
البته الان دیگه این کلاس Persian Calendar در دات نت فریم ورک ۲ موجود است.:D

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از ha-nokhod :
من همون خود به خودیه رو می خام. سراغ ندارید؟

دوست من خوب به خود که وجود نداره !!! باید یک شی از کلاسی که این کار رو انجام میدا بسازی و با یکی از متد های اون این کار رو انجام بدی!! که کلهم اجمعین میشه 2 خط !!

Persia.dll یه چیز خیلی خوب اه که میتونه شمسی و قمری وی میلادی رو به هم تبدیل کنه (البته دات نت ورژن 1 فقط شمسی رو نداره ! ) به هرحال تبدیل شمسی به میلادی هم چیز خیلی ارزشمندی اه که به صورت مجانی کم پیدا میشه !

ha-nokhod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا دیگه. میگم که خود به خود میشه. البته فکر کنم تو Web.config یه تغغیر کوچولو می دادیم.
اینو قبلا داشتم ولی هر چی دنبالش می گردم پیدا نمیکنم.

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
دوست من خودبخود نمیتونی تبدیل کنی. البته همونطور که hr گفته با دو خط میتونی کار تبدیل رو دستی انجام بدی ولی اینکه با اضافه کردن چند خط به web.config ت خودبخود تاریخها تبدیل بشن به نظر من نمیشه. البته اگه از .net 2.0 استفاده کنی میتونی بدون احتیاج به چیز دیگه ای از jalalicalendar استفاده کنی.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از ha-nokhod :
چرا دیگه. میگم که خود به خود میشه. البته فکر کنم تو Web.config یه تغغیر کوچولو می دادیم.
اینو قبلا داشتم ولی هر چی دنبالش می گردم پیدا نمیکنم.

فکر میکنم منظورت از تغییر کوچولو این باشه :

<globalization requestEncoding="utf-8" responseEncoding="utf-8" fileEncoding="utf-8" culture="fa-IR" uiCulture="fa-IR" />

ولی این فقط کمک میکنه که encoding ات درست باشه ! تاریخت رو کاری نمیکنه !! بعدشم وقتی بر فرض محال همه تاریخ ها فارسی باشه بدون اینکه بتونی کنترلش بکنی به درد نمیخوه که !! توی بانک اطلاعاتی تاریخ فارسی ثبت نمیشه !! ولی توی رنج ms sql نیست ! پس اگه این کارم بکنه برنامت رو داغون کرده !!

بالا