• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

php یا asp.net؟

ellanorouzi

Registered User
لایک‌ها
28
سلام بچه ها من می خوام برنامه نویسی یاد بگیرم به نظر شما یادگیری php آسونتر یا asp.net ممنون میشم راهنمایی کنید
باتشکر

مثلا سایت زیر به چه زبانی نوشته شده؟
طراحی سایت

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
هر دو راحتند ولی اینکه شما کدوم رو انتخاب کنی بستگی داره
مثلا php اوپن سورسه و لذا اکثر کدهاش از ide تا کلاسهای متنوع میشه رایگان پیدا کرد
اما asp اینجوری نیست
البته در ایران کپی رایت وجود نداره و همشون رایگانن اما بنده از ide کرک شده استفاده نمی کنم و علاقه ایی به نرم افزارهای غیر کپی رایتی ندارم
افرادی که php کار می کنن زیادن لذا در پروژه گرفتن رقبا زیادن لذا قیمت کمتره لذا اکثر کارفرما ها ترجیح میدن با php کارشون نوشته بشه
برای یاد گرفتن php با html -css و ترجیحا javascript رو بلد باشین
موفق باشید

aordibehesht

Registered User
لایک‌ها
90
سلام بچه ها من می خوام برنامه نویسی یاد بگیرم به نظر شما یادگیری php آسونتر یا asp.net ممنون میشم راهنمایی کنید
باتشکر

مثلا سایت زیر به چه زبانی نوشته شده؟
طراحی سایت

سلام

دوست عزیز برای لینک بیلدینگ راه های بهتری هم هست

نیازی نیست حتما تاپیک جدید ایجاد کنید و سوالی رو که بارها و بارها در موردش بحث شده رو مجدد مطرح کنید. این کار خلاف قوانین انجمن می باشد.

موفق باشید

mohsenmusic

Registered User
لایک‌ها
43
سلام

دوست عزیز برای لینک بیلدینگ راه های بهتری هم هست

نیازی نیست حتما تاپیک جدید ایجاد کنید و سوالی رو که بارها و بارها در موردش بحث شده رو مجدد مطرح کنید. این کار خلاف قوانین انجمن می باشد.

موفق باشید
خخخخخخخخخ

h_p609

Registered User
لایک‌ها
40
عجب آدمایی پیدا میشنا. الکی وقت مردم را میگیرید که چی؟! شرم آوره. منو باش اومدم مثلا ببینم سوال شما چیه که جواب بدم!
آقا این تاپیکو حذف کنید لطفا

بالا