• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

php-nuke7.7 فارسی کاری از گروه مشهدتیم

amirfigo_62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا
php-nuke7.7 فارسی کاری از گروه مشهدتیم
خدارو شکر کار فارسی سازی این نسخه هم تموم شد برای دریافت این نسخه به این ادرس مراجعه کنید : http://www.mashhadteam.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=108
زیاد نمیخوام توضیح بدم بعد از اینکه دانلود و نصب کردین منتظر نظرات شما دوستان هستم
برخی از امکانات :
راستش مهمترین مسئله امنیت بود که دیگه مشکلی پیش نیاد واسه همین چند لایه امنیتی مختلف روی این نسخه نصب شده که عباتند از :
Fortress Beta 1.20 کاری از گروه Computer Cops با قابلیت فیلتر کردن تمام حملات Union - SCRIPTING attack و.....
hackattempt کاری از ChatServ - Raven با قابلیت جلوگیری از حملات Union.
hack alert یا (MTSN) برای جلوگیری از استفاده کد های مخرب
(هر سه با قابلیت ارسال ایمیل برای مدیر سایت که دارای اطلاعاتی مثل نوع حمله و مشخصات کامل نفوذگر هست)
اما در حال حاضر بهترین سیستم امنیتی نگهبان ناک هست که ویرایش نهایی 2.1.1 از nukesentinel هم نصب شده
نکته : همین که نگهبان ناک باشه کافیه اما وقتی قرار ناک فارسی ارائه بشه پس نگهبان ناک هم مسلما باید فارسی شده باشه فکر میکنم الان phpnuke 7.7 مشهدتیم تنها نسخه ای هست که نگهبان ناک 2.1.1 کاملا فارسی روش نصب شده که کار با این ابزار امنیتی رو خیلی راحت کرده فقط اینو بگم که تمام گزینه ها فارسی شده الان فقط قسمت help فارسی نشده که ایشالا اونم بصورت فارسی برای دانلود برای شما کاربران ناک اماده میشه برای مشاهده تصویری از محیط فارسی شده نگهبان ناک به این ادرس برید : http://www.mashhadteam.com/images/adminfa.gif
ادیتور فارسی HtmlArea 3.0 (با تشکر از گروه idna)
فایل های patch نسخه : version: 3.0b + - 05/13/05
انجمن های BBtoNuke 2.0.15
ادیتور برای تالار های گفتمان و.............
قبل از نصب فایل Readme-persian-now.htm رو بخونید یک سری توضیحات د مورد راه اندازی php-nuke 7.7 داده شد (این فایل در پوشه html هست)
اموزش نصب ناک روی هاست : www.mashhadteam.com/upnuke البته این اموزش برای نسخه 7.3 هست اما روش نصب هیچ تغییری نکرده
امیدوارم که نسخه مفیدی برای شما باشه لطفا هر مشکلی در phpnuke 7.7 وجود داشت اینجا اعلام کنید
دیگه خلاصه ایرادات رو بزارین بحساب اینکه سربازم و فرصت کافی نداشتم

با اروزی موفقیت برای شما دوست عزیز - مشهدتیم
www.mashhadteam.com
[email protected] & [email protected]

amirfigo_62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یک قابلیت که در نسخه قبلی هم وجود داشت کدی هست که در فایل admin.php تعریف شده اما بصورت comment تایپ شده و کافیه شما این کد رو با برداشتن /* */ فعال کنید (Uncomment کنید) برای اینکار در ناک 7.7 فایل admin.php رو باز کنید در خط 11 تا 15 این کد تعریف شده به این صورت :
کد:
/*$domainname = " www.yourdomainname.com";
if ($_SERVER['SERVER_NAME'] != $domainname ) {
echo "Access denied and zereshk";
die();
} */

شما کافیه /* */ بردارید و به جای ادرس www.yourdomainname.com ادرس سایت خودتون رو با ((دقت)) وارد کنید :
کد:
$domainname = "www.mashhadteam.com";
if ($_SERVER['SERVER_NAME'] != $domainname ) {
echo "Access denied and zereshk";
die();
}

اما این کد به چه دردی میخوره ؟
حتما یادتون هست برای ناک 7.4 باگی اومد که کافی بود برای ساختن مدیر در نسخه اسیب پذیر کد html رو ذخیره میکردین و مسیر فایل admin.php رو میدادن و بعد این فایل رو در مرورگر فرا میخوندین و با دادن نام کاربری و پسورد برای خودتون مدیر میساختین!
درست که این باگ در نسخه 7.7 وجود نداره امام ممکنه بازم حفره جدیدی پیدا بشه کد بالا جلوی این جور حملات رو میگیره فقط در وارد کردن ادرس سایتتون دقت کنید چون یک اشتباه کوچیک باعث میشه سایت شما پیغام Access denied
خوشبختانه وجود نگهبان ناک در نسخه های فارسی جلوی خیلی از حملات رو میگیره اما همیشه باید از تمام امکانات موجود برای امن کردن ناک استفاده کرد
موفق باشید - امیر

amirfigo_62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یک روش دیگه برای بالا بردن امنیت ناک :
در این روش ما برای قسمت مدیریت سایت و فایل admin.php یک پسورد popup تعریف میکنیم تا قبل از اینکه نام کاربری و پسورد مدیر درخواست بشه یک login جداگانه بیاد بفرض تونستن یک admin بسازن به هر حال باید وارد قسمت مدیریت برای تغییرات بشن که این پسورد باعث میشه به جز مدیر سایت هیچ کس نتونه حتی admin.php رو ببینه
روش کار : اول یادتون باشه که باید مدیر اصلی رو تعریف کرده باشید وقتی مدیر رو ساختین و وارد سیستم شدید اون وقت میتونید این کد رو اضافه کنید فایل admin.php رو باز کنید و بعد از php?> کد زیر رو Past کنید :
کد:
$name="amir";
$pass="amir";

if(!isset($PHP_AUTH_USER))
  {
  Header('WWW-Authenticate: Basic realm="MashhadTeam Secure Login"');
  Header('HTTP/1.0 401 Unauthorized');
  exit;
  }
else
  {
  if(($PHP_AUTH_USER != $name ) || ($PHP_AUTH_PW != $pass))
    {
    Header('WWW-Authenticate: Basic realm="MashhadTeam Secure Login"');
    Header('HTTP/1.0 401 Unauthorized');
    exit;
    }
  }

صفحه admin.php رو ذخیره کنید و مجدد صفحه admin رو Refresh کنید حالا از شما یک username و password میخواید که شما برای هر دو گزینه amir رو وارد کنید تا به صفحه مدیریت برید <-
برای تغییر نام کاربری و پسوردی که درخواست میشه فایل admin.php رو باز کنید در ابتدای کدی که وارد کرده بودین مقادیر مقابل name$ و pass$ رو که amir هست تغییر بدین
این یک کد خیلی سادست برنامه هایی مثلnukesentinel یا AdminSecure این قابلیت رو دارن اما چون ممکنه بعضی از دوستان در تنظیم این پسورد یه مقدار با مشکل مواجه بشن میتونن از این کد ساده استفاده کنن
موفق باشید - امیر

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اینکه اینجور خالصانه و عاشقانه به خلق خدمت می کنید آدم به وجد میآد .
دست و پنجه تون درد نکنه .
تو مشهد تیم عضو شدم. اما ایمیل حاوی لینک فعال سازی نیومد که نیومد .
اگه این نگارش رو جایی نصب کردید لینک بدید قبل از نصب یه زیارتی کنیم .

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
خسته نباشی !
:rolleyes:

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
آقا من نميتونم تو سايتتون عصو شم :(

amirfigo_62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اون دوستاني كه مشكل دارن در عضويت نام كاربري كه ميخوان بسازن رو ايميل كنن به : [email protected] من براشون ميسازم بعد خودتون از تنظيمات كاربري پسورد و مشخصات رو تغيير بدين

واسه اينكه مطمئن بشم كه مشكل نيست الان يه يوزر ساختم مشكلي نبود!
دقت كنيد كه ايميل صحيح رو وارد كنيد مراحل عضويت رو تا اخر طي كنيد (تا پايان بده) بعد ايميل فعال ساز كه براتون اومد روي لينك فعال سازي كليك كنيد تا نام كاربري ايجاد بشه براي شروع از ادرس : http://www.mashhadteam.com/modules.php?name=Your_Account&op=new_user استفاده كنيد

اگر نشد كه نشد يه ايميل بزنيد ;)

موفق باشيد - امير

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از amirfigo_62 :
سلام
اون دوستاني كه مشكل دارن در عضويت نام كاربري كه ميخوان بسازن رو ايميل كنن به : [email protected] من براشون ميسازم بعد خودتون از تنظيمات كاربري پسورد و مشخصات رو تغيير بدين

واسه اينكه مطمئن بشم كه مشكل نيست الان يه يوزر ساختم مشكلي نبود!
دقت كنيد كه ايميل صحيح رو وارد كنيد مراحل عضويت رو تا اخر طي كنيد (تا پايان بده) بعد ايميل فعال ساز كه براتون اومد روي لينك فعال سازي كليك كنيد تا نام كاربري ايجاد بشه براي شروع از ادرس : http://www.mashhadteam.com/modules.php?name=Your_Account&op=new_user استفاده كنيد

اگر نشد كه نشد يه ايميل بزنيد ;)

موفق باشيد - امير
این مشهد تیم عجب بنر بزرگی داره! کلی لودش طول میکشه! من اون موقع که ثبت نام می خواستم بکنم اون اول با اکسپلور و بادردسر شد! با فایر و موزیلا نمیشد!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ممنون ! خيلي زحمت كشيديد !

ولي نميشد يه لينك مستقيم ميزاشتين؟

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیدم . جالب بود . ولی phpbb یش فعال نیست . ورژن phpbb یش چنده ؟

amirfigo_62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Piter1356 :
دیدم . جالب بود . ولی phpbb یش فعال نیست . ورژن phpbb یش چنده ؟

سلام - نسخه انجمن ها 2.0.15 که اخرین نسخه ای هست که اومده

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اگه وقت کردید روش آپگرید نسخه 7.5 رو به 7.7 رو بنویسید .
اصلا آپگرید رو پیشنهاد می کنید یا نصب تمیز رو ؟
میشه یه نصب تمیز انجام داد و بک آپ 7.5 رو تو 7.7 ریستور کرد ؟

amirfigo_62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
اگه ميشه يه آي دي واسه من درست كن....من هر كاري كردم نشد :(
همين cyber boy باشه لطفا

amirfigo_62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cyber boy :
اگه ميشه يه آي دي واسه من درست كن....من هر كاري كردم نشد :(
همين cyber boy باشه لطفا

سلام - من همون ايميلي كه زده بودي رو replay كردم واست يوزر و پسورد رو فرستادم
اون يكي ديگه هم كه فكر كنم به نام cyberboy_2005 بود active ميتوني از هر دوش استفاده كني

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
آقا من قبلنا رجيستر كرده بودم

الان

MTSN V.2 مشهدتیم جدید این هفته
شرح: سیستم امنیتی اختصاصی سایت مشهدتیم با قابلیت جلوگیری از حملات ناک (ویرایش 2)
ویرایش: اندازه فایل: 0 bytes
اضافه شده در تاريخ : 20-May-2005 دریافت برنامه : 10
آدرس اینترنتی | رای دادن به منابع | گزارش فایل پیوند شکسته | جزئیات

اينو دانلود كردم روي ناك 7.7 ميزنم تا دانلود شه ميگه شما حق دسترسي ندارين

نميشه پابليشش كنين؟

بابا همشهري يه حالي بده

بالا