• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

picasa & hello دو نرم افزار حیاتی برای عکاسان

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام به تمام دوستان خوب خودم امید به شادی همه دارم
دوستان تو این تاپیک قصد معرفی برنامه های مختلف رو دارم و برای شروع این دو برنامه رایگان و سبک که بسیار مفید و کاملند رو معرفی میکنم هر دو برنامه مربوط به قسمت ساخت نرم افزار رایگان گوگل هستند .البته وبلاگ نویسهای بلاگر احتمالا" helloرو میشناسن اما با اون یکی شاید اشنا نباشن

picasa
این برنامه برای مدیریت تمام عکسهای روی هارد کامپیوتره دارای انواع افکت و حالات ویژه و نیز تصصیح کننده های فوق العاده عکسه .این برنامه عالی پل ارتباطی است بین خیلی از برنامه ها ، از کارهای ویژه ین برنامه میتونیم دسته بندی و مرتب کردن عکسها ،جا دادن تمام عکسها در یک صفحه ، ساخت کلیپ های عکی در قالبهای زیبا ،ارسال عکس به gmail، تهیه سی دی بک اپ برای کسانی که رایتر دارن که البته این بک اپ را با بهترین افکتها تنظیم میکنه ، ساخت import مستقیم از دوربین دیجیتالی و یا اسکنر شما و نگه داری عکس دیجیتالی به بهترین وجه ممکن . نسخه 2 این نرمافزار به تازگی ارائه شده که حجمی معادل 3.2 مگابایته و ارزش دانلود کردن واقعا داره برای دانلود این برنامه سبک میتونید از ادرس زیر استفاده کنید
http://www.picasa.com

و اما hello
هر کس این برنامه رو نداره نصف عمرش در فناست این برنامه بهترین برنامه اپلود عکسه که ن تا به حال تو عمرم دیدم این برنامه برای این کار ساخته شده و بسیار جذب و کار کردن باهاش واقعا یه تجربه عالیه بسیار سبکه و راحت دانلود میشه البته پس از دانلود برنامه باید برای خودتون یه اکانت بسازید تا با اون اکانت بتونید با دوستان دیگتون رابطه داشته باشید بله این برنامه یک مزیت بزرگ داره و اونم اینه که با اضافه کردن اسم دوستانت (که البته اونها هم این برنامه رو داشته باشن) به لیستت تو این برنامه میتونی به صورت انلاین براشون عکس بفرستی (با سرعت بالا) و همچنین با همدیگه در مورد عکسها با هم چت کنید من این برنامه رو به همه پیشنهاد میدم و از همه دوستان عکاس که همیشه تو این تاپیک سر میزنن میخوام که این برنامه رو دریافت کنن تا بتونیم حجم بیشتری از عکس رو با هم مبادله کنیم .این برنامه رو میتونید از اینجا دانلود کنید (راهنمای کاملش هم تو سایت هست)
http://www.hello.com

اینم چندتا عکس از این برنامه ها

screenshot.jpg

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من از وقتی نسخه جدید hello رو ریختم ارور میده و نمی تونم باش عکس بفرستم :( :blink:
کسی تجربه مشابه نداره؟ نمی دونم اشکال از کجاست...

nmroshan

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از phoyo_live :
سلام به تمام دوستان خوب خودم امید به شادی همه دارم
دوستان تو این تاپیک قصد معرفی برنامه های مختلف رو دارم و برای شروع این دو برنامه رایگان و سبک که بسیار مفید و کاملند رو معرفی میکنم هر دو برنامه مربوط به قسمت ساخت نرم افزار رایگان گوگل هستند .البته وبلاگ نویسهای بلاگر احتمالا" helloرو میشناسن اما با اون یکی شاید اشنا نباشن

picasa
این برنامه برای مدیریت تمام عکسهای روی هارد کامپیوتره دارای انواع افکت و حالات ویژه و نیز تصصیح کننده های فوق العاده عکسه .این برنامه عالی پل ارتباطی است بین خیلی از برنامه ها ، از کارهای ویژه ین برنامه میتونیم دسته بندی و مرتب کردن عکسها ،جا دادن تمام عکسها در یک صفحه ، ساخت کلیپ های عکی در قالبهای زیبا ،ارسال عکس به gmail، تهیه سی دی بک اپ برای کسانی که رایتر دارن که البته این بک اپ را با بهترین افکتها تنظیم میکنه ، ساخت import مستقیم از دوربین دیجیتالی و یا اسکنر شما و نگه داری عکس دیجیتالی به بهترین وجه ممکن . نسخه 2 این نرمافزار به تازگی ارائه شده که حجمی معادل 3.2 مگابایته و ارزش دانلود کردن واقعا داره برای دانلود این برنامه سبک میتونید از ادرس زیر استفاده کنید
http://www.picasa.com

و اما hello
هر کس این برنامه رو نداره نصف عمرش در فناست این برنامه بهترین برنامه اپلود عکسه که ن تا به حال تو عمرم دیدم این برنامه برای این کار ساخته شده و بسیار جذب و کار کردن باهاش واقعا یه تجربه عالیه بسیار سبکه و راحت دانلود میشه البته پس از دانلود برنامه باید برای خودتون یه اکانت بسازید تا با اون اکانت بتونید با دوستان دیگتون رابطه داشته باشید بله این برنامه یک مزیت بزرگ داره و اونم اینه که با اضافه کردن اسم دوستانت (که البته اونها هم این برنامه رو داشته باشن) به لیستت تو این برنامه میتونی به صورت انلاین براشون عکس بفرستی (با سرعت بالا) و همچنین با همدیگه در مورد عکسها با هم چت کنید من این برنامه رو به همه پیشنهاد میدم و از همه دوستان عکاس که همیشه تو این تاپیک سر میزنن میخوام که این برنامه رو دریافت کنن تا بتونیم حجم بیشتری از عکس رو با هم مبادله کنیم .این برنامه رو میتونید از اینجا دانلود کنید (راهنمای کاملش هم تو سایت هست)
http://www.hello.com

اینم چندتا عکس از این برنامه ها

[]
ممنون. نكته جالب اينه كه بلاگر هم از اين hello پشتيباني ميكنه و ميشه يه فتوبلاگ راحت تو بلاگر باهاش ساخت

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
ممنون از دوستان منتظر برنامه بعدی باشید

s022

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان پیشنهاد می کنم برای استفاده بهتر از نرم افزار hello همگی ID هاتون رو همین جا بنویسید تا بقیه هم جزو دوستانشون اضافه تون کنن و بتونیم راحت تر با کارهای هم آشنا شیم
اینم مال من:
s022

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
احسنت و صد افرین به شما so22جان .البته من اشاره کردم اما بازم از دوستان میخوام که ای دی هاشون رو در این برنامه بذارن تا بتونیم با هم در ارتباط باشیم منتظر ای دی هاتون هستیم
به زودی در باره برنامه های پانوراما ساز و نحوه گرفتن و ایجاد این تصویر به طور کامل بحث میکنم .

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
احسنت به ای اس اه 22 البته بنده هم اشاره کرده بودم اما متاسفانه کسی توجه نکرد لطفا دوستان ای دی هاشون رو بذارن اقا اس او 22 ای دی خودتون رو بذارین

ای دی من:photolive هستش منتظرم.

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از buf :
من از وقتی نسخه جدید hello رو ریختم ارور میده و نمی تونم باش عکس بفرستم :( :blink:
کسی تجربه مشابه نداره؟ نمی دونم اشکال از کجاست...
:( :( نبود؟....

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
دوست خوبم من اين مشكل رو نداشتم كسي هم چيزي در موردش نگفته اي دي تو بذار شايد تونستيم كمكت كنيم
در ضمن ممكنه سنده سروري كه ازش اينترنت ميگيري ضعيف شده باشه منتظر اي دي شما هستم

بالا