• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PINK FLOYD’S reunite in live 8 ???!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pink

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود برعاشقان پينك فلويد.

اول بگم كه اين خبر مخصوص پينك بازهاي حرفه اي ايست كه با تمام وجود به پينك فلويد عشق ميورزن.(بنا براين ممكنه براي بقيه چندان جالب نباشه).
مي خام يه خبري در مورد پينك فلويد بهتون بدم كه اگه تا الان چيزي راجبش نشنيده باشيد مطمئنا شكه مي شيد و برق از كلتون مي پره(مثل خود من).

طبق گفته چندين سايت مختلف اينترنتي گروه افسانه اي پينك فلويد قراره در كنسرت خيريه LIVE 8 در لندن اجرا داشته باشد.
ممكن بگيد خوب پينك فلويد تا حالا خيلي كنسرت برگزار كرده. ولي يه فرق خيلي بزرگي اين كنسرت با كنسرتهاي 20 سال اخير گروه داره. و اون اينه كه قراره دوباره همه اعضاي سابق گروه كنار هم قرار بگيرند و با هم اجرا داشته باشند . اين يعني اينكه راجر واترز(بعد از 20 سال) دوباره در كنار ديويد گيلمور- نيك ميسون و ريچارد رايت قرار مي گيره و همه با هم اجرا خواهند داشت.
واي خداي من- فكرشو بكنيد . در طول اين دو دهه آرزوي هر پينك بازي بوده كه اين واقعه بزرگ اتفاق بيفته.
من كه ديگه نمي دونم چي بگم . فقط اينو مي دونم كه تك تك سلول هاي بدنم انتظار ابن رويداد بينظيرو ميكشه.

البته اين خبر هنوز كاملا تاييد نشده . و طبق آخرين اطلاعات BOB GELDOF مدير اين برنامه مذاكراتي با اعضاي گروه داشته و داره حداكثر تلاششو ميكنه كه حضور اين فوق ستاره ها رو در اين كنسرت قطعي كنه.
در مورد محل اجرا مثل اينكه قرار بوده در Hide Park اجرا بشه ولي باب گفته فعلا اين محل متفي.
راستي Bob Geldof رو ميشناسيد؟ اگه نمي شناسيدش بهتون پيشنهاد ميكنم فيلم ديوار( The Wall) پينك فلويد و حتما ببينيد. خوشبختانه اكثر برو بچه هاي فيلم فروش! اينجا اين فيلمو دارن.

اون طوري كه من فهميدم اين كنسرت LIVE 8 در بين همه كنسرت هاي خيريه برگزار شده در طول تاريخ از همه بزرگتر و عظيمتر هست و تا الان در دو قاره آمريكا و اروپا اجراش حتمي شده. در اين كنسرت (با بهتر بگم ابر كنسرت) ستاره هاي زيادي( علاوه بر پينك فلويد كه سرامد همشونه) از دنياي موسقي حضور خواهند داشت كه چنتاشون عبارتند از:

PAUL McCARTNEY, U2 , Madonna , Steve Vai , The Rolling Stones, Sting, REM, Oasis, Mariah Carey, Mary J Blige, Brian Wilson., Bon Jovi, Stevie Wonder, Elton John, Bob Geldof, Andrea Bocelli, Zucchero, Rob Thomas, Spice Girls, …

اين كنسرت در روز 2 جولاي برگزار ميشه. تقريبا 32 روز ديگه.

خوش به حال اونايي كه ميتونن برن به اين كنسرت. من كه اين آرزو رو به گور ميبرم.

دو تا از لينك هايي كه اين خبر و دادن ميتونيد اين پايين ببينيد:
http://www.hindustantimes.com/news/181_1370553,00110005.htm
http://www.rogerwatersonline.com/roger_waters_news/18th05200502.htm

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از pink :
درود برعاشقان پينك فلويد.

اول بگم كه اين خبر مخصوص پينك بازهاي حرفه اي ايست كه با تمام وجود به پينك فلويد عشق ميورزن.(بنا براين ممكنه براي بقيه چندان جالب نباشه).
مي خام يه خبري در مورد پينك فلويد بهتون بدم كه اگه تا الان چيزي راجبش نشنيده باشيد مطمئنا شكه مي شيد و برق از كلتون مي پره(مثل خود من).

طبق گفته چندين سايت مختلف اينترنتي گروه افسانه اي پينك فلويد قراره در كنسرت خيريه LIVE 8 در لندن اجرا داشته باشد.
ممكن بگيد خوب پينك فلويد تا حالا خيلي كنسرت برگزار كرده. ولي يه فرق خيلي بزرگي اين كنسرت با كنسرتهاي 20 سال اخير گروه داره. و اون اينه كه قراره دوباره همه اعضاي سابق گروه كنار هم قرار بگيرند و با هم اجرا داشته باشند . اين يعني اينكه راجر واترز(بعد از 20 سال) دوباره در كنار ديويد گيلمور- نيك ميسون و ريچارد رايت قرار مي گيره و همه با هم اجرا خواهند داشت.
واي خداي من- فكرشو بكنيد . در طول اين دو دهه آرزوي هر پينك بازي بوده كه اين واقعه بزرگ اتفاق بيفته.
من كه ديگه نمي دونم چي بگم . فقط اينو مي دونم كه تك تك سلول هاي بدنم انتظار ابن رويداد بينظيرو ميكشه.

البته اين خبر هنوز كاملا تاييد نشده . و طبق آخرين اطلاعات BOB GELDOF مدير اين برنامه مذاكراتي با اعضاي گروه داشته و داره حداكثر تلاششو ميكنه كه حضور اين فوق ستاره ها رو در اين كنسرت قطعي كنه.
در مورد محل اجرا مثل اينكه قرار بوده در Hide Park اجرا بشه ولي باب گفته فعلا اين محل متفي.
راستي Bob Geldof رو ميشناسيد؟ اگه نمي شناسيدش بهتون پيشنهاد ميكنم فيلم ديوار( The Wall) پينك فلويد و حتما ببينيد. خوشبختانه اكثر برو بچه هاي فيلم فروش! اينجا اين فيلمو دارن.

اون طوري كه من فهميدم اين كنسرت LIVE 8 در بين همه كنسرت هاي خيريه برگزار شده در طول تاريخ از همه بزرگتر و عظيمتر هست و تا الان در دو قاره آمريكا و اروپا اجراش حتمي شده. در اين كنسرت (با بهتر بگم ابر كنسرت) ستاره هاي زيادي( علاوه بر پينك فلويد كه سرامد همشونه) از دنياي موسقي حضور خواهند داشت كه چنتاشون عبارتند از:

PAUL McCARTNEY, U2 , Madonna , Steve Vai , The Rolling Stones, Sting, REM, Oasis, Mariah Carey, Mary J Blige, Brian Wilson., Bon Jovi, Stevie Wonder, Elton John, Bob Geldof, Andrea Bocelli, Zucchero, Rob Thomas, Spice Girls, …

اين كنسرت در روز 2 جولاي برگزار ميشه. تقريبا 32 روز ديگه.

خوش به حال اونايي كه ميتونن برن به اين كنسرت. من كه اين آرزو رو به گور ميبرم.

دو تا از لينك هايي كه اين خبر و دادن ميتونيد اين پايين ببينيد:
http://www.hindustantimes.com/news/181_1370553,00110005.htm
http://www.rogerwatersonline.com/roger_waters_news/18th05200502.htm

نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

pink

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تبريك- تبريك – تبريييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييك به همه پينك بازها.

بالا خره حضور پينك فلويد و راجر واترز در كنسرت LIVE 8 بطور رسمي تاييد شد.
ابن خبر هنوز داغ داغ. پريروز يكشنبه يعني مورخ 21/3/84 شبكه BBC و سايت رسمي اون اعلام كردن كه راجر به همراه ديگر اعضا گروه يعني ديويد گيلمور- نيك ميسون و ريچارد رايت در HIDE PARK لندن اجرا خواهند داشت. خدايا ازت ممنونم. بالاخره يكي از بزرگترين آرزوهام براورده شد. يوهووووووووووووو:lol::lol:
اين خبر رو سايت رسمي پينك فلويد هم تاييد كرده.
لازم به ذكر است كه Cold play, Elton John و Paul McCartney هم نيز علاوه بر پينك فلويد در اونجا اجرا خواهند داشت.
ميتونيد اصل ماجرا رو در دو لينك زير ببينيد:

http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/music/4085966.stm
http://www.pinkfloyd.co.uk/main.php

pink

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امروز 2 جولاي هست و كنسرت 16 ساعته LIVE 8 امروز برگذار ميشه.
پس بشتابيد تا از كفتون نرفته.جهت اطلاعت بيشتر در مورد اين كنسرت به اين سليت مراجعه كنيد: www.live8live.com
اگه ميشه به من بينوا هم در اينجاكمك كنيد :(

pink

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آهنگهايي كه قراره در كنسرت اجرا بشه اينا هستن:

1. Paul McCartney/U2: Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band
2. U2: One
3. Coldplay: In My Place, Fix You, Bitter Sweet Symphony (duet with Richard
Ashcroft)
4. Elton John: Saturday Night's Alright For Fighting, The Bitch Is Back,
Children Of The Revolution (duet with Pete Doherty)
5. Dido: Life For Rent, White Flag, Thank You
6. Stereophonics: [TBC]
7. REM: The One I Love, Losing My Religion, Imitation Of Life, Everybody
Hurts
8. Ms Dynamite: Dy-namitee, Judgement Day, Redemption Song
9. Keane: Everybody's Changing, Somewhere Only We Know
10. Travis: Sing, Turn, Why Does It Always Rain On Me?
11. Annie Lennox: Walking On Broken Glass, Sweet Dreams
12. UB40: Food For Thought, Red Red Wine
13. Snoop Dogg: [TBC]
14. Razorlight:
Somewhere Else, Golden Touch, Vice
15. Madonna: Like A Prayer, Music, Ray Of Light
16. Snow Patrol: Chocolate, Run
17. Joss Stone: I Had A Dream, Super Duper Love
18. Scissor Sisters: Laura, Take Your Mama
19. Velvet Revolver: [TBC]
20. The Killers: [TBC]
21. Sting: Every Breath You Take - to include the lyric "We'll Be Watching
You", Message In A Bottle
22. Mariah Carey: Vision Of Love, Make It Happen
23. Robbie Williams: Let Me Entertain You, Rock DJ, Feel, We Will Rock You
24. The Who: Won't Get Fooled Again, Baba O'Riley
25. Pink Floyd: Money, Comfortably Numb, Wish You Were Here
26. Paul McCartney: The Long and Winding Road
27. Grand finale: All the stars will join Sir Paul on stage

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
پس از اجرای کنسرت های
Live8
در سال 2005 نام پینک فلوید مجددا بر سر زبان ها افتاد. پیوستنت دوباره راجر واترز به جمع دوستان قدیمی اش تیتر اغلب روزنامه ها بود.
روز 25 ماه جون 2005 روزی بود که واترز و دوستانش در جزیره مالتا کنسرت گذاشتند. راجر واترز نیز پس از مدت ها بعنوان خواننده اول گروه در آن حصور پیدا کرد. جزیره مالتا در جنوب ایتالیا و سیسیل است و بسیاری از مردمش جزو طرفداران پروپاقرص این گروه هستند.
مسئولان جزیره سال های سال است که تلاش میکنند این گروه را به این جزیره شان بیاورند وحتی در سال 1994 وقتی کاملا مطمئن شدند ک هگروه دعوتشان را خواهد پذیرفت حتی مغازه های بسیاری برای فروش آثار برپا کردند ولی گروه در نهایت راهی مالتا نشد. بنابراین وقتی در سال 2005 بالاخره اعضا تصمیم گرفتند کنسرتشان را در این جزیره برپا کنند مسئولان مالتا از هیچ اقدامی برای عظمت بخشیدن به این کنسرت کوتاهی نکردند. آنها بخش عمده ای از برنامه های تلویزیونی شان را در روزهای نزدیک به کنسرت به گروه اختصاص می دادند.
کنسرت جزئی از برنامه آخر هفته گروه در مالتا بود که کلیه درآمد آن به موسسه خیریه ای تعلق گرفت که وظیفه اش تهیه آذوقه برای مردم فقیر است. شب قبل از کنسرت کروه ایتالیایی
Euphonia
در همان مکان کنسرت کوچکی برپا کرد و آهنگ های پینک فلوید را کار کرد.
مکان برپایی کنسرت منطقه سربازی بود که در واقع یک استادیوم فوتبال محلی با گنجایش هجده تا بیست هزار نفر بشمار می رفت. سکوی اجرا پر از اشیای هنری بود که متعلق به آثار پیشین پینک فلوید از جمله دیوار و آرزو میکنم اینجا بودی بود. گرمای امسال جهان حتی پینک فلوید را نیز تحت تاثیر قرار داد. آنها که قرار بود ساعت شش و نیم در صحنه حاضر شوند با سه ساعت تاخیر ساعت نه و نیم شب به اجرای برنامه پرداختند. جزیره مالتا در آن شب گرمایی را تجربه میکرد که طی سی سال گذشته سابقه نداشت. بعد از اجرای کنسرت اعضای پینک فلوید از مردم عذر خواهی کردند و گرمای هوا را برای اجرای آهنگ ها زیر نورهای صحنه غیر قابل تحمل عنوان کردند. (البته طی سه ساعتی که مردم اجتماع کرده بودند گروه های مختلف محلی از جمله گروه محبوب وینترمون آهنگ هایی از خودشان یا گروه هایی مثل
U2
را اجرا کردند.)
همزمان با سقوط تاریکی بر سر جمعیت گروه پینک فلوید به اتفاق راجر واترز وارد صحنه شدند و با قطعاتی از آلبوم روی تاریک ماه کار خود را آغاز کردند و به آهنگ
Money
رسیدند. صدای راجر به خوبی همه دوران های دیگر کاری اش بود.
پس از اجرای بخش اول کنسرت جمعیتی که از فرط هیجان در قالب خود نبود نمی توانست سکوت را تحمل کند و بنابراین حدود نیم ساعت از آهنگ های غیر آوازی پینک فلوید اجرا شد. نیمه دوم کنسرت با آهنگ هایی چون
Great Shine On
و
Hey You
آغاز گشت و جمعیت حاضر تقریبا این نیمه را تماما با پینک فلوید هم صدایی کردند و آکثر آهنگ ها را خواندند.
یکی از بهترین اجراهای ممکن متعلق به آهنگ با تبر مراقب باش بود. این قطعه را پینک فلوید بهتر از هر زمان دیگر اجرا کرد و احتمالا بعد ها در یکی از آلبوم های زنده آنها جای خواهد گرفت. کنسرتی که در ساعت نه ونیم آغاز شده بود در ساعت دوازده و چهل و پنج دقیقه به پایان رسید. با این همه مردم حاضر به ترک جایگاه نبودند و تا ساعتی بعد همچنان در محل حضور داشتند. به جز اجرای عالی آهنگ ها جلوه های تصویری این کنسرت نیز در نوع خود شاهکار بود و حتی از کنسرت های این گروه در دهه هشتاد و اوایل دهه نود بهتر به نظر میرسید.

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
بابا این همه راجر کلاس گذاشت یه کم هم دیوید بذاره!

به نظر من احتمال دوباره پیوستن شان خیلی کمه چون از قدیم گفتن دو پادشاه در یک اقلیم نگنجند. و فعلا هم دیوید رییسه!

هم amused to death و هم division bell هر دو شاهکار بودند!

البته آرزوی هر کسیه که دوباره با هم باشند!

راستی کسی این کتاب نیک میسون inside out رو خونده؟

pink

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آخه ميدوني من فكركنم ديويد سنش رفته بالا به همين خاطر ديگه حوصله كار كردن نداره. تو يكي از مصاحبه هاش يه همچين چيزي گفته بود. به همين خاطر الكي بهونه مياره.در حالي كه راجر از اون بزرگتره (همين 2هفته پيش رفت تو 62 سال) و هفته ديگه آلبوم جديدش مياد بازار
تازه داره روي يه آلبوم ديگه هم كار ميكنه كه تا 2-3 سال ديگه مياد بازار.
منم بد جوري دنبا ل اين كتاب ميسون هستم.

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از pink :
آخه ميدوني من فكركنم ديويد سنش رفته بالا به همين خاطر ديگه حوصله كار كردن نداره. تو يكي از مصاحبه هاش يه همچين چيزي گفته بود. به همين خاطر الكي بهونه مياره.در حالي كه راجر از اون بزرگتره (همين 2هفته پيش رفت تو 62 سال) و هفته ديگه آلبوم جديدش مياد بازار
تازه داره روي يه آلبوم ديگه هم كار ميكنه كه تا 2-3 سال ديگه مياد بازار.
منم بد جوري دنبا ل اين كتاب ميسون هستم.

اينم يكي ديگه از تفاوت هاي اين دوتاست راجر خودش رو وقف موسيقي كرده اما ديويد وقف پول!

راجر هم گفته بود به اين خاطر كه رابطه شان به صورت يك سري عدد در آمده بود از هم جدا شدن قضيه final cut رو هم که می دونی

گیلمور واقعا هنرمند خوبیه اما مثل راجر واترز شعارگرا و ایده آلیست نیست!

با نظرت در مورد کنسرت برلین یه جورایی مخالفم واقعا کار سنگینی بود ولی اجراهایی که راجر واترز توش نبود افتضاح بود ناسلامتی کنسرت راجر واترز بودا چقدر هم comfortably numb رو بد اجرا کردن :wacko:

به نظرم سالم ترین آدم توشون همون ریک رایت هست! سرش تو کار خودشه!

راستی اجرای پمپی رو دیدی؟ اون موقع واقعا خوب به نظر می رسیدن!

لایو 8 رو دیدی؟ نمی دونم ولی به نظر می رسید گیلمور براش خیلی سخت بوده ولی راجر خیلی ریلکس بود موقع گیتار زدن!ولی گیتارش خیلی توپ بود حتی با خود اجرای استودیویی اینقد حال نکردم مخصوصا با این اجراهای مزخرف هر دو در چند سال اخیر از آهنگ های قبلی به خصوص comfortably numb! ولی واقعا هیچکسی نمی تونه این آهنگ رو به این خوبی اجرا کنه نه بدون راجر می شه نه بدون دیوید!

pink

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستش منم اجراي برلين ديوار رو بخاطر عظمتش بيشتر دوست دارم.بيش از 500 مليون نفر در دنيا اون موقع بطور مستقيم ديدنش.
در مورد رايت خيلي موافق نيستم. راستش تو يكي از اين مصاحبه هاي جديد راجر خوندم كه راجر گفته بود از همون دهه هفتاد كه هنوز خبري از اون دعوا و جنجال نبود رابطش با ريچارد خيلي خوب نبود. و گفته بود مدام ديويد و بخصوص ريچارد به راجر گير ميدادن كه خوب باس نميزنه يا اينكه موقع خوندن خارج ميخونه. و سر همين موضوع راجر با اريك كلاپتون كه از رفقاي خوب راجر بود و هست حرف زده بود و اريك بهش گفته بود مگه ديوونه شدي !تو يكي از بهترين بيسيستهايي هستي كه ميشناسم.
فقط اين وسط مثل اينكه نيك ميسون بي طرف بوده.

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
راجر! گیتارزدنش خوب نیست!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب قبول دارم که گیلمور واقعا استاده اما این دیگه خیلی نامردیه !!

به هر حال اونا به آخرای خط رسیدن امیدوارم در سال های آتب حداقل دوباره یه کنسرتی بذارن و هر دو توش شرکت کنیم و لذت ببریم !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا