کاری به سوء استفاده و این مسائل نداریم ولی یه سوالی که اینجا مطرحه اینه که آیا تصور می کنی نرم افزار های موجود در نت همه چیز رو به طور کامل ریکاوری می کنن و دل و روده ی هارد ُ بیرون میکشن و اون چیزی که به عنوان نتیجه ی آنالیز و بازیابی اطلاعات از دست رفته هارد دیسک در مانیتور ظاهر میشه نتایج قطعی و نهایی ـه ؟
کلا در زمینه امحاء و بازیابی اطلاعات ، نرم افزار های ارائه شده در مقابل سخت افزار های موجود در شرکت های بازیابی اطلاعات و ایضا انحاء اطلاعات رشته پشمی بیش نیستن .
نمیخوام تاپیکت رو از موضوع اصلی دور کنم ولی باید اضافه کنم که ریکاوری دیتا نیاز به تخصص و تجهیزات گرون قیمت داره و برای کسی که بازیابی اطلاعات از دست رفته ش مهم باشه ، نرم افزاری مثل ریکاور مای فایل و غیره و ذلک راه حل خوبی نیست و یا بهتر بگم بچه گانه ست .
در ارتباط با سوء استفاده های احتمالی ، بله ، حق با توئـه و منکرش نمیشم . ولی میشه به شرکت های معتبر تا حدودی اعتماد کرد (حداقل اطمینان داریم اطلاعات هارد دیسک فقط به دست برادران ارزشی میافته و این خئلی هم غوبه
).
مثل شرکت
خانه سخت افزار ایرانیان که شعبه لابراتوار معتبر
ACE در ایران و خاورمیانه ـست و مشتری هاش اکثرا ارگان های دولتی مثل نیروی انتظامی و غیره هستند .
پ.ن : هرگونه ارتباط و یا فعالیت بازرایابی گونه با/برای شرکت های یاد شده رو تکذیب می کنم و اذعان(اذ همان) میدارم تنها جهت آشنایی شوما و دیگر کاربران پی تی آدرس اینترنتیشون رو در تاپیک درج کردم
پ.ن : اگه اینجا دیسلایک داشت ، پستت ُ دو بار دیسلایک میکردم
و من الله توفیق