• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PLEASE HELP *** تعدادی فایل صوتی (wav) دارم که خراب شده و باز نمیشه. قابل ترمیم و بازسازی هستند؟ ***

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
تعدادی فایل شخصی با پسوند wav داشتم که متاسفانه به اشتباه پاک شدند و وقتی ریکاوریشون کردم دیگه قابل اجرا نبودند. با KM Player و VLC Player و Windows Media Player و... تست کردم.
میخواستم ببینم راهی هست که این فایلها رو ترمیم کنیم و دوباره پخش بشن؟
یکیش از بقیه کم حجم تر بود رو آپلود کردم
collapse_40b_collapsed.png
. اگر کسی تونست اینو درست کنه یحتمل بقیه ی فایلها هم باید قابل ترمیم باشن
دانلود از 4shared
دانلود از persiangig

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
محسن این فایل کلا تخریب! شده.اصن Headerـش به فنا رفته.نتیجه ی درست ریکاوری نکردنه
164.gif

با این دوتا برنامه سعی کردم درستشون کنم اما فقط صدای خش خش میومد.

با یه برنامه دیگه ریکاوری کن شاید نتیجه داد.
دیگه ریکاوری نمیشه
frantic.gif

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
کاری به سوء استفاده و این مسائل نداریم ولی یه سوالی که اینجا مطرحه اینه که آیا تصور می کنی نرم افزار های موجود در نت همه چیز رو به طور کامل ریکاوری می کنن و دل و روده ی هارد ُ بیرون میکشن و اون چیزی که به عنوان نتیجه ی آنالیز و بازیابی اطلاعات از دست رفته هارد دیسک در مانیتور ظاهر میشه نتایج قطعی و نهایی ـه ؟
کلا در زمینه امحاء و بازیابی اطلاعات ، نرم افزار های ارائه شده در مقابل سخت افزار های موجود در شرکت های بازیابی اطلاعات و ایضا انحاء اطلاعات رشته پشمی بیش نیستن .

نمیخوام تاپیکت رو از موضوع اصلی دور کنم ولی باید اضافه کنم که ریکاوری دیتا نیاز به تخصص و تجهیزات گرون قیمت داره و برای کسی که بازیابی اطلاعات از دست رفته ش مهم باشه ، نرم افزاری مثل ریکاور مای فایل و غیره و ذلک راه حل خوبی نیست و یا بهتر بگم بچه گانه ست .
در ارتباط با سوء استفاده های احتمالی ، بله ، حق با توئـه و منکرش نمیشم . ولی میشه به شرکت های معتبر تا حدودی اعتماد کرد (حداقل اطمینان داریم اطلاعات هارد دیسک فقط به دست برادران ارزشی میافته و این خئلی هم غوبه
4628.gif
).
مثل شرکت خانه سخت افزار ایرانیان که شعبه لابراتوار معتبر ACE در ایران و خاورمیانه ـست و مشتری هاش اکثرا ارگان های دولتی مثل نیروی انتظامی و غیره هستند .

پ.ن : هرگونه ارتباط و یا فعالیت بازرایابی گونه با/برای شرکت های یاد شده رو تکذیب می کنم و اذعان(اذ همان) میدارم تنها جهت آشنایی شوما و دیگر کاربران پی تی آدرس اینترنتیشون رو در تاپیک درج کردم
4628.gif

پ.ن : اگه اینجا دیسلایک داشت ، پستت ُ دو بار دیسلایک میکردم
animated-smileys-ugly-006.gif

و من الله توفیق

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
دیگه ریکاوری نمیشه
frantic.gif

توی درایوی که فایلهات بود،فایلی چیزی کپی کردی؟؟
اگه آره،یحتمل اطلاعات به فنا رفته و احتمال بازیابیش هم با نرم افزارهای ریکاوری خیلی کمه.:(

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
کاری به سوء استفاده و این مسائل نداریم ولی یه سوالی که اینجا مطرحه اینه که آیا تصور می کنی نرم افزار های موجود در نت همه چیز رو به طور کامل ریکاوری می کنن و دل و روده ی هارد ُ بیرون میکشن و اون چیزی که به عنوان نتیجه ی آنالیز و بازیابی اطلاعات از دست رفته هارد دیسک در مانیتور ظاهر میشه نتایج قطعی و نهایی ـه ؟
کلا در زمینه امحاء و بازیابی اطلاعات ، نرم افزار های ارائه شده در مقابل سخت افزار های موجود در شرکت های بازیابی اطلاعات و ایضا انحاء اطلاعات رشته پشمی بیش نیستن .

نمیخوام تاپیکت رو از موضوع اصلی دور کنم ولی باید اضافه کنم که ریکاوری دیتا نیاز به تخصص و تجهیزات گرون قیمت داره و برای کسی که بازیابی اطلاعات از دست رفته ش مهم باشه ، نرم افزاری مثل ریکاور مای فایل و غیره و ذلک راه حل خوبی نیست و یا بهتر بگم بچه گانه ست .
در ارتباط با سوء استفاده های احتمالی ، بله ، حق با توئـه و منکرش نمیشم . ولی میشه به شرکت های معتبر تا حدودی اعتماد کرد (حداقل اطمینان داریم اطلاعات هارد دیسک فقط به دست برادران ارزشی میافته و این خئلی هم غوبه
4628.gif
).
مثل شرکت خانه سخت افزار ایرانیان که شعبه لابراتوار معتبر ACE در ایران و خاورمیانه ـست و مشتری هاش اکثرا ارگان های دولتی مثل نیروی انتظامی و غیره هستند .

پ.ن : هرگونه ارتباط و یا فعالیت بازرایابی گونه با/برای شرکت های یاد شده رو تکذیب می کنم و اذعان(اذ همان) میدارم تنها جهت آشنایی شوما و دیگر کاربران پی تی آدرس اینترنتیشون رو در تاپیک درج کردم
4628.gif

پ.ن : اگه اینجا دیسلایک داشت ، پستت ُ دو بار دیسلایک میکردم
animated-smileys-ugly-006.gif

و من الله توفیق
خعلی ممنون
rose3.gif

ده تا فایل صوتی کوشولو بوده. چقد پول میگیرن بازیابیش کنن؟
312jtp0.gif

توی درایوی که فایلهات بود،فایلی چیزی کپی کردی؟؟
اگه آره،یحتمل اطلاعات به فنا رفته و احتمال بازیابیش هم با نرم افزارهای ریکاوری خیلی کمه.:(
yes
crazy.gif

اطلاعات من پاک شده. "تو" چرا ناراحتی. بیا روحیه مونو حفظ کنیم خوشال باشیم
rl253dlxwg1fa1mtcttw.gif

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
خعلی ممنون
rose3.gif

ده تا فایل صوتی کوشولو بوده. چقد پول میگیرن بازیابیش کنن؟
312jtp0.gif

این شرکت ها معمولا بر اساس "گیگ" پول میگیرن.بفرض مثال میگن 1گیگ هزارتومن
4628.gif
(مثال بود.اعداد و ارقام دقیق نیست)

بالا