• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

POP3 و Forwarding برای Gmail

alpha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب gmail بازهم غوغا کرد !!!!! این دفعه POP3 و Automatic Forwarding البته به صورت آزمایشی و برای یه عده محدود .

این مطلب از وبلاگ خودم :

بعد از عرضه ناموفق نرم افزارهای خاصی که امکان استفاده POP3 از ایمیل های Gmail را می دادند . خود Google به این فکر افتاده است که برای جذب مشتری بیشتر و همچنین عدم دادن امکان به نرم افزارهای نوشته شده غیر استاندارد و غیر رسمی امکان استفاده POP3 و Forwarding از ایمیلش را فراهم نماید .
با امکان POP3 که به بعضی از کاربران داده شده است و در حال تست است ، هم اکنون می توان بدون رفتن به سایت Gmail و از طریق نرم افزارهای Email مثل Outlook ایمیل های رسیده به خود را خوانده و یا ایمیل ارسال کرد. در این صفحه توضیحات کامل داده شده است اما به طور خلاصه شما ابتدا باید این امکان را از طریق قسمت Setting ایمیل خود در سایت تنظیم کرده و سپس تنظیمات مربوط به Outlook را انجام داده و همانند یک Pop3 واقعی استفاده کنید . از این نظر من از این امکان به عنوان POP3 واقعی نام بردم که بر عکس ایمیل هایی مثل یاهو این امکان نصف و نیمه داده نمی شود و امکانات خاصی مثل پاک کردن ایمیل های دیده شده به صورت اتوماتیک از InBox سایت ( البته به صورت اختیاری ) در POP3 ایمیل Gmail وجود دارد .
امکان Automatic Forwarding هم یکی از امکانات جالبی است که بعید بود Gmail ارائه کند . با این امکان شما می توانید به تنظیمات ایمیل خود در سایت مراجعه کرده و با معرفی یک ایمیل دیگر ، Gmail را وادار کنید که از همه ایمیل های رسیده به شما یک نسخه به طور اتوماتیک به ایمیل دیگرتان بفرستد . یعنی شما می توانید ایمیل های رسیده به Gmail تان را از ایمیل یاهوی خود چک کنید . در این صفحه هم توضیحات کاملی در مورد این امکان داده شده است .
به نظر می رسد نبرد بین ایمیل ها به جایی رسیده است که حتی شرکتی مثل Google از درآمد آگهی هایی که باید در هنگام دیدن ایمیل ها دیده شوند می گذرد تا بتواند هنگام عرضه عمومی ایمیل خود مشتری های بیشتری را جذب سایت خود نماید .

Asef

Registered User
لایک‌ها
21

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
براي من قسمت فوروارد اضافه شده واي پاپ نه :(
pop.gif

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بايد جالب باشه
ولي مال من هم فقط فروارد اضافه شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
برای منم فقط فروارد اضافه شده...:(

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
forwarder كه چند وقته اضافه شده اما پاپ هنوز خبري نيست. فكر امكان پاپ براي همه با هم مياد .

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
همين فوروارد هم خوبه :) خيلي ها همين رو هم نميدن !!!

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
من همیشه از فوروارد استفاده ميکنم و می فرستمش روي يک ادرس pop دار .. ولي حسابش بکنيد وقتي pop بدن دکون ياهو تخته ميشه ها.. :)

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aaber_piade :
من همیشه از فوروارد استفاده ميکنم و می فرستمش روي يک ادرس pop دار .. ولي حسابش بکنيد وقتي pop بدن دکون ياهو تخته ميشه ها.. :)
منم مجبور به همين كار شدم

alpha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فکر کنم forward رو به همه داده اما POP3 رو نه . من الان دارم با اوت لوک کار می کنم و همه نامه های جی میل روخیلی راحت می گیرم و اصلا مشکلی نداره . جالبیش اینه که با فول امکانات ممکن برای POP .

Pouriafd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من تمام تنظيمات مربوط به Pop3 جي ميل رو انجام دادم اما هر دفعه درخواست Send/recive ميكنم با Outlook express 2003 ازم ايراد ميگيره كه User name & password اشتباه ؟
تو خوده سايت گوگل وارد ميشه ها !!
چيكار بايد بكنم؟

kourosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من توي Outlook 2002 - XP تمام كارهاي لازم رو انجام دادم ولي فقط مي تونم اي ميل دريافت كنم و هر بار كه مي خوام نامه بفرستم يك پيغام مثل زير نشون ميده. اگر راهنماييم كنين ممنون مي شم.
با تشكر

The Specified server was found, but there was no response from the server. Please verify that the port and SSL information is correct.​

فایل های ضمیمه

• Gmail error.bmp
    352.7 KB · نمایش ها: 3

kourosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

يادش به خير اون قديما وقتي يه سوال مي كردي فوري همه راهنماييت مي كردن :(

korosh bozorg

Registered User
لایک‌ها
7
با درود
دوستان اگه ميشه بخش چگونگي فعال كردن فوروارد را توضيح بدين :D

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من همين امروز دعوت نامه گرفتم الان هم دارم با اوتلوك نامها رو از جي ميل دان ميكنم :happy:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جي ميل كه هيچ مشكلي الان با اوتلوك نداره عين ساعت كار ميكنه

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
اااااااااااااااااااه چرا گير ميده همش !!!!! من براي Outlook تنظيمش كردم اما موقع وصل شدن يوزر پسورد ميخواد .... هر قدر هم كه ميزنم دوباره ميخواد .... چه شه؟؟؟

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
عجيبا غريباااااااااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!!! برا يه ميل ديگه تست كردم جواب داد !!!!! اين گووووگل خود درگيري داره هاااااااااا :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از shifte shab :
عجيبا غريباااااااااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!!! برا يه ميل ديگه تست كردم جواب داد !!!!! اين گووووگل خود درگيري داره هاااااااااا :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
براي Outlook باید نرم افزار نصب کنی.توی سایت gmail خیلی خوب توضیح داده به همراه عکس.
من از موزیلا استفاده می کنم خیلی خوب کار می کنه.

هیولا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها من دو تا Gmail درست كردم و از Outlook استفاده میکنم اما Email هاي فارسي تو يكی از Gmail هام درسته و تو يكي ديگه اجغ وجغ (هم توي صفحه وب وهم توي Outlook) به نظر شما چرا اینجوریه؟

بالا