• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Power2click.com - PTC,PTS

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام به همگی

سایت ایرانی Power2click رو حتما میشناسید حدود 3 سالی هست که خودم عضویت دارم توش و بیشتر هم درامدم رو تبلیغ کردم و معمولا هم نتیجه ی خوبی داشته.

سایت های زیاد ایرانی اومدن و قصدشون این بود که به تجارت الکترونیک کمک کنند که آخر سر هم با کلاهبرداری های فراوان فرار رو بر قرار ترجیح دادند اما سایت Power2click با مشکلات فراوانی که داشت و داره ، اما همچنان پابرجا هست و برداشت ها رو کمتر از 48 ساعت معمولا به حساب واریز میکنه ( لااقلش واسه من که اینطوری بوده )

سایت در حال حاضر دارای انجمن هست و کاربران میتونند نظرات ، پیشنهادات و آخرین اخبار رو از انجمن این سایت جویا بشند..

تغییراتی هم در سایت به وجود اومده که به اطلاع شما میرسونم.

1. هر کلیک نیم الی 2 سنت شده و سود رفرال ها هم به 50% ارتقا یافته.

خود من از حدود 3 سال پیش در این سایت Golden هستم و برای هر کلیک اگر 1 سنت باشه 4 سنت دریافت میکنم یعنی 4 برابر.

تا به امروز هم هیچ درخواست برداشتی نبوده که واریز نشده باشه.. پس بیایید به جای وقت تلف کردن در سایت هایی مثل GrandPTC و امثالهم که برای هر کلیک 1000 دلار میدهند به این سایت ایرانی کمک کنیم که هم برای تبلیغ دهندگان خوب باشه و هم کلیکر ها...

لطفا در این تایپیک فقط در مورد سایت Power2click.com صحبت کنید و نه نحوه ی رنت کردن رفرال در سایت نئوباکس :)

از تبلیغ کردن وبلاگ و یا سایت خود هم پرهیز کنید و بزارید لااقل این تایپیک چهره ی خوبی داشته باشه..

پیشاپیش ممنون
8.gif

Captive

لایک‌ها
16,664
اینم آخرین دریافتی من از سایت:

Date: 9/19/2010 21:41
Batch: 45108939
From Account: U4985424
Amount: $1.26
Memo: Power2Click.com

ali102

Registered User
لایک‌ها
0
براي بدست آوردن اين مبلغ كم و ناچيز چه مدت وقت گذاشته اي

Captive

لایک‌ها
16,664
براي بدست آوردن اين مبلغ كم و ناچيز چه مدت وقت گذاشته اي

عرض کردم که دوست عزیز من در این سایت بیشتر تبلیغ دهنده هستم ، یعنی سایت های خودم رو تبلیغ میکنم و ویزیتور میگیرم /. منتها هر از گاهی هم برداشت میزنم..

قصدم از گذاشتن اون مبلغ ناچیز هم این نبود که بگم من پولدار هستم ، هدف این بود که سایت پرداختی داره. :)

sami naceri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عرض کردم که دوست عزیز من در این سایت بیشتر تبلیغ دهنده هستم ، یعنی سایت های خودم رو تبلیغ میکنم و ویزیتور میگیرم /. منتها هر از گاهی هم برداشت میزنم..

قصدم از گذاشتن اون مبلغ ناچیز هم این نبود که بگم من پولدار هستم ، هدف این بود که سایت پرداختی داره. :)

بله پرداخت داره ولی خیلی خیلی کم

یه سایت قدیم بود به ازای هر کلیلک روی تبلیغاتشون 10 تومان می ریخت به حسابت . یعنی روزی 50 تا کلیلک می کردی روزانه 500 تومان در می آوردی . توی ماه می شد ماهی 15 هزار تومان .

واسه ماهایی که صبح تا شب آنلاین هستیم و تقریبا بیکار خیلی خوب بود . اما آدرس سایتشو الان یادم نمیاد
کسی از این سایت ها نداره ؟؟

Captive

لایک‌ها
16,664
بله پرداخت داره ولی خیلی خیلی کم

عرض کردم که الان سود رفرال ها شده 50% و همین طور نیم الی 2 سنت به ازای هر کلیک/.

شما اگر گلدن باشی و در روز حداقل 4 تا نیم سنتی هم که داشته باشی میشه 8 سنت !! 100 تا هم زیر مجموعه بگیری میشه روزی 2 دلار . ماهانه میشه 60 دلار :)

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
عرض کردم که الان سود رفرال ها شده 50% و همین طور نیم الی 2 سنت به ازای هر کلیک/.

شما اگر گلدن باشی و در روز حداقل 4 تا نیم سنتی هم که داشته باشی میشه 8 سنت !! 100 تا هم زیر مجموعه بگیری میشه روزی 2 دلار . ماهانه میشه 60 دلار :)

می گم جناب Captive ,سایت که ایرانیه پس چرا پول رو تو حساب ایران نمی ریزه و باید بریم حساب لیبرتی و ... باز کنیم با اون دردسراش.سایت خوبی است به نظر شما و از on و neoبهتره؟
من که از on و neo خسته شدم.سود نمی دن!!!
تازشم این سایت ایرانی هم هست.چرا پول رو به یک هموطن ندیم بخوره.:D

Captive

لایک‌ها
16,664
می گم جناب Captive ,سایت که ایرانیه پس چرا پول رو تو حساب ایران نمی ریزه و باید بریم حساب لیبرتی و ... باز کنیم با اون دردسراش.سایت خوبی است به نظر شما و از on و neoبهتره؟
من که از on و neo خسته شدم.سود نمی دن!!!
تازشم این سایت ایرانی هم هست.چرا پول رو به یک هموطن ندیم بخوره.:D

به حساب های ایرانی هم پول میریزن دوست عزیز . فکر کنم بانک صادرات رو که من 2 سال پیش امتحان کردم ، حتما الان بانک های دیگه ای رو هم اضاف کردند...

با نئو و آن باکس هم اگر بخوایم مقایسه کنیم که واقعا جالب نیست این کار ، اما خب همانطور که گفتم سایت ایرانی هست و با وجود اینکه مشکلات زیادی هم واسش به وجود اومد اما ول نکرد و پول کسی رو نخورد..

:)

muhammadm

Registered User
لایک‌ها
11
در عضویت در این سایت مشکل دارم !!!

muhammadm

Registered User
لایک‌ها
11
دکمه ثبت عضویت رو میزنم ارور میده
یعنی یک صفحه میاد که توش نوشته ارور
حالا سعی خودم رو می کنم انشاالله درست میشه

اینو مینویسه:
Occurs an error.
یعنی : اشتباهی رخ داد

Last edited:

best20

Registered User
لایک‌ها
0
چه سايت پر سودي هست

چند ماه كليك مي كنم و يك دلار كسب در آمد مي كنم

هيچ دكتر - مهندسي اين قدر در آمد نداره

واي خدايا باورم نميشه يعني مي تونم يك دلار داشته باشم ؟ :eek:

Captive

لایک‌ها
16,664
اینو مینویسه:
Occurs an error.
یعنی : اشتباهی رخ داد

فکر کنم مشکل از سایت باشه یا شایدم مرورگر ، به هر حال من یوزر دارم و نمیتونم خودم امتحان کنم.

چه سايت پر سودي هست

چند ماه كليك مي كنم و يك دلار كسب در آمد مي كنم

هيچ دكتر - مهندسي اين قدر در آمد نداره

واي خدايا باورم نميشه يعني مي تونم يك دلار داشته باشم ؟ :eek:

1 دلار رو اگر بفروشی 1100 تومان حداقل گیرت میاد باهاش 11 تا آب میوه با طعم سیب موز میدن رفیق :rolleyes:

fxramin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امكان اجاره كردن زير مجموعه مثل نيو باكس نداره؟ و واقعا سطح درامدش در حد ماهي يك دلاره ؟اگر بخواهي فقط بايد توي محيط واقعي دنبال زير مجموعه باشي؟ اگر ميشود پتانسيل درامدي اين سايت را تشريح كنيد كه ايا واقعا در همين حد است و بيشتر نيست و ...؟

موفق باشيد
يا حق

Captive

لایک‌ها
16,664
امكان اجاره كردن زير مجموعه مثل نيو باكس نداره؟ و واقعا سطح درامدش در حد ماهي يك دلاره ؟اگر بخواهي فقط بايد توي محيط واقعي دنبال زير مجموعه باشي؟ اگر ميشود پتانسيل درامدي اين سايت را تشريح كنيد كه ايا واقعا در همين حد است و بيشتر نيست و ...؟

موفق باشيد
يا حق

سلام

در مورد رنت کردن زیر مجموعه بله داره ، اما اینکه آیا مثل نئوباکس عمل میکنند ، هر روز کلیک میکنند نمیکنن ( اطلاعی ندارم ) و اما در مورد درآمد هم من توضیح دادم که :

شما اگر گلدن باشی و در روز حداقل 4 تا نیم سنتی هم که داشته باشی میشه 8 سنت !! 100 تا هم زیر مجموعه بگیری میشه روزی 2 دلار . ماهانه میشه 60 دلار

حالا اگه اون 100 تا رنت بشه 50 تا میشه 30 دلار.

بالا