• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!!!!!PPC کامپیوتر روی WIN 98ریختن

BOROAMOO

Registered User
لایک‌ها
0
من دوستم این کارو کرده. شما باید برنامه Pocket Dos را روی Ppc بریزید. سپس ویندوز 98 را توی حافظه بریزید وبعد ازpocket Dos دستورات نصب را بنویسید تا ویندوز نصب بشه البته حدودا 500میگ فضا می خواد
لطفا یکی برنامه Pocket Dos(ورزن جدید)را برای دانلود بگذاردو همچنین دستورات نصب ویندوز98 در داس(چون همه بلد نیستن)
اگه حال کردین یه صلوات برای من و دوستم بفرسین

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
کامل میگفتی !

1: CPU بايد حتما قوی باشه ؟
2: فايلها همه پاک میشن ؟ [ بک آپ !؟ ]
3: يعنی بعد از نصب این برنامه که گفتين همينطوری سيدی ويندوز 98 رو بريزيم تو !؟
4: اونوقت برنامه و بازيهای مخصوص ويندوز مبايل يعنی بهش نمیخوره !؟ يعنی هر برنامه ای که به ويندوز 98 کمپ هست به این هم میخوره !!؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
ويندوز اكس پي هم ميشه ؟

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان یک پست در یکی از فروم های خارجی این کار رو مو به مو توضیح داده ، ولی فکر کنم با ورژن قدیمی پاکت داس بهتر کار می کرد اگر درست یادم باشه ، در ضمن ، یک مسئله ای که در موردش مطمئن نیستم ، اینه که برنامه احتیاج داشت که داس 6.20 رو هم اول نصب کنید.

ولی این رو مطمئن هستم که واقعا ً کار طاقت فرسایی هست ، در ضمن ، سرعت دستگاه پایین خواهد آمد، در نهایت اینکه ، خیلی از برنامه های ثالث ممکنه کار نکنه ، چون SIPاش با این سازگار نیست

موفق باشید

BOROAMOO

Registered User
لایک‌ها
0
قربان یک پست در یکی از فروم های خارجی این کار رو مو به مو توضیح داده ، ولی فکر کنم با ورژن قدیمی پاکت داس بهتر کار می کرد اگر درست یادم باشه ، در ضمن ، یک مسئله ای که در موردش مطمئن نیستم ، اینه که برنامه احتیاج داشت که داس 6.20 رو هم اول نصب کنید.

ولی این رو مطمئن هستم که واقعا ً کار طاقت فرسایی هست ، در ضمن ، سرعت دستگاه پایین خواهد آمد، در نهایت اینکه ، خیلی از برنامه های ثالث ممکنه کار نکنه ، چون SIPاش با این سازگار نیست

موفق باشید

دوست من این کار را کرده اگه میشه ورزن آخرپاکت داس را برای دانلود گیر بیارید و آدرس اون فروم خارجی را هم بدهید
ممنون

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
خب دوست من این وزژن 1.07.02 RUS + STABLE پاکت داس!
pocketdos_ppc_109.gif

حالا شما 98 بريز ما ببينيم چی میشه
Link

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با اجازه دكتر:)
بچه ها من فكر ميكنم كه به مشگل بخوريد;)
چون ويندوز 98 برا پنتيوم 3 اومد سي پي يو پنتيوم 3 پروسوسرش 32 بيتي بود من تا اونجايي كه ميدونم سي پي يو پاكت پسي 16 بيتي من نميكم اين كار نميشه ولي فكر كنم به مشگل بزرگي بخوريد مثلا اينه كه ويندوز ويستا رو پنتيوم 3 بريزيد بعدشم من برنامه مي نوشتم با c# برا گوشيم كه مخصوص برنامه نويسي برا اين كار ولي برا اجراش نياز به يه مترجم ديگه برا گوشي ميخواست نميدونم منظورمو ميگيريد يا نه ولي خوب اينم يه نظر ديگه:)

باز ميگم كه هم چيز را همگان دانند:D :) :rolleyes:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با اجازه دكتر:)
بچه ها من فكر ميكنم كه به مشگل بخوريد;)
چون ويندوز 98 برا پنتيوم 3 اومد سي پي يو پنتيوم 3 پروسوسرش 32 بيتي بود من تا اونجايي كه ميدونم سي پي يو پاكت پسي 16 بيتي من نميكم اين كار نميشه ولي فكر كنم به مشگل بزرگي بخوريد مثلا اينه كه ويندوز ويستا رو پنتيوم 3 بريزيد بعدشم من برنامه مي نوشتم با c# برا گوشيم كه مخصوص برنامه نويسي برا اين كار ولي برا اجراش نياز به يه مترجم ديگه برا گوشي ميخواست نميدونم منظورمو ميگيريد يا نه ولي خوب اينم يه نظر ديگه:)

باز ميگم كه هم چيز را همگان دانند:D :) :rolleyes:

لینکشو ندارم ، ولی جایی خوندم که ارکیتکچر سی پی یو هاشون 32 بیتی هست ، البته سعی می کنم لینک شو بذارم
کسی نظری دیگه داره؟:blink:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
لینکشو ندارم ، ولی جایی خوندم که ارکیتکچر سی پی یو هاشون 32 بیتی هست ، البته سعی می کنم لینک شو بذارم
کسی نظری دیگه داره؟:blink:

دكتر اگر اشتباه نكنم سي پي يو هاي نسل XScale داراي 32 هستن باز نميدونم:blush:
هر چي كه واقعيت هست درسته:)

http://www.pocketpcthoughts.com/articles.php?action=expand,5432

Baba_Alibaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان:)
همون طور که میدونیم در دهه های اخیر کامپیوتر ها روز به روز باهوش تر و کارا تر شده اند ...چطوری...به هزار و یک طور... که یکی از آنها آموزش دادن بیشتر Chipset های اونها بوده...یعنی سازندگان کامپوتر سعی کردند خیلی از کارهایی رو که از ابتدا با نرم افزار انجام میدادند به صورت دستوراتی در سخت افزارشون بگنجانند...یعنی بالفرض اگر در ابتدا برای محاسبه 3*1 سه بار از طریق برنامه نویسی 1 را جمع میکردند برای خلاص شدن از این درد سر فرامین ضرب را هم درCPU گذاشتند و دیگه به CPU گفتن 3*1 چند میشه اون بنده ی خدا هم جواب میداد 3!!...وبه همین ترتیب CPUها با آموزش دیدن بیشتر نسل های مختلف را ساختن(مثل پنتیوم 1و2و3و4...) خوب حالا چه ربطی به موضوع داشت....والا خودمم نمیدونم... سر کار بودین...نه بابا ...بقیه رو بخون:
خب و اما در مورد PPCسی پی یوی PPC های فعلی اون قدر آموزش دیده نیست که بتونه Windows98 را اجرا کنه...پس بعضیها چطور این کارو کردن؟...با استفاده از یک مترجم...فرض کنید یک پزشک توپ مثل دکتر خودمون(معادل Windows 98) بخواد به یه مریض کرو لال(معادلCPU PPC ) بگه فلان آنتی بیوتیک رو با فلان دوز مصرف کن ... نمی تونه که...بلکه به مادر کر و لاله(معادل برنامه های Emulator) میگه اون هم برا بچش با علایم توضیح میده ... حالا که فهمید عمل میکنه ...
پس ما به یک نرم افزار مترجم احتیاج داریم که ویندوز را در محیط آن در PPC اجرا کنیم و این برنامه دستورات ویندوز را به زیان ساده تری برای PPC CPU ترجمه کنه و فرامینی که در PPC CPU وجود ندارد را به طریق نرم افزاری انجام دهد ... در واقع ابن برنامه برای ویندوز طوری وانمود میکنه که با یک PC سر و کار داره نه PPC...
حالا که تا حدودی مطلب روشن شد مراجعه کنید به:

http://www.pocketgamer.org/showthread.php?s=&threadid=3660

http://www.multi.fi/~sgronroo/bochs/bochstut.htm

http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-257843.html

خسته نباشید!!:blink:​

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
سلام
بنده تازه وارد هستم به جمع شما :blush: و اميدوارم بنده رو هم و جمعتون قبول كنين :) البته خوب سر ميزدم كم و بيش ، ولي حال ساين آپ نبود:p بگزريم

خدمت دوستان عزيز و اساتيد گرام عرض شود كه اين كار خيلي عجيبي نيست و بنده حدود 3-4 ماه پيش از روي توضيحات همين سايت كه دوستمون معرفي كردن Multi.fi اين كار رو انجام دادم - براي ايميت جم -
به دو صورت :
1- با استفاده از نرم افزار Open sourse , freeware Bochs كه خوب نتيجه اين شد كه به دليل نداشتن كيبورد سخت افزاري نتونستم موس رو فعال كنم و البته ويندوز 98 عربي من كامل روي پاكت پيسي اجرا شد كه هر چفدر كه سعي كردم با كيبورد هاي خارجي اون رو فعال كنم ، نشد و البته حالش هم نبود كه دنبابشو بگيرم ، توي اين برنامه bochs شما بايد f12رو فشار بدين تا موس توي ويندوز فعال بشه كه چون جم كيبورد نداره و البته من هم با منيجر هاي خارجي كه ميتونن با استفاده از كيبورد و موس كامپيوتر به پاكت پي سي فرمان بدن اين كارو امتحان كردم كه نشد :(
روش دوم هم استفاده از همين برنامه پاكت داس هستش كه خوب چون ويندوز 98 اقلا 16 مگ رم رو بايد پيدا كنه براي ست آپ خودش و اين روي پاكت پيسي عملي نشد نتونستم با استفاده از پاكت داس 98 رو نصب كنم اما ويندوز 95 رو ايراد نميگيره و ميشه نصبش كرد اما درست يادم نيست به چه مشكلي بر خوردم كه اون هم در نهايت نشد :wacko:
خلاصه اينكه اگه خيلي پايه ويندوز روي پاكت پيسي هستيد بايد عرض كنم كه مشكلي نيست !! اما بهتره كه با 95 كار كنيد چون 98 واقعا سرعت طاقت فرسايي داره !!
و البته يادتون نره شما كارت گرافيك هم نداريد توي پاكت پيسي تون و بايد با 16 رنگ كار كنيد و يادم هست كه براي صدا گرفتن هم بايد باز باهاش كلنجار بريد يكم
و البته بايد برنامه تغيير رزوليشن هم داشته باشيد روي پاكت پيسيتون ! ما كه به دليل نداشتن كيبورد سخت افزاري روي جم بيخيالش شديم !
اما شما اگه مايل بودين بفرماييد حتما كامل توضيح ميدم
راستي اين bochs مختص به پكت پيسي نيست و باهاش ميتونين روي هر x86 اي ويندوز اجرا كنيد ، روي لينوكس هم ميشه

بالا