سلام
بنده تازه وارد هستم به جمع شما :blush: و اميدوارم بنده رو هم و جمعتون قبول كنين

البته خوب سر ميزدم كم و بيش ، ولي حال ساين آپ نبود

بگزريم
خدمت دوستان عزيز و اساتيد گرام عرض شود كه اين كار خيلي عجيبي نيست و بنده حدود 3-4 ماه پيش از روي توضيحات همين سايت كه دوستمون معرفي كردن Multi.fi اين كار رو انجام دادم - براي ايميت جم -
به دو صورت :
1- با استفاده از نرم افزار Open sourse , freeware Bochs كه خوب نتيجه اين شد كه به دليل نداشتن كيبورد سخت افزاري نتونستم موس رو فعال كنم و البته ويندوز 98 عربي من كامل روي پاكت پيسي اجرا شد كه هر چفدر كه سعي كردم با كيبورد هاي خارجي اون رو فعال كنم ، نشد و البته حالش هم نبود كه دنبابشو بگيرم ، توي اين برنامه bochs شما بايد f12رو فشار بدين تا موس توي ويندوز فعال بشه كه چون جم كيبورد نداره و البته من هم با منيجر هاي خارجي كه ميتونن با استفاده از كيبورد و موس كامپيوتر به پاكت پي سي فرمان بدن اين كارو امتحان كردم كه نشد
روش دوم هم استفاده از همين برنامه پاكت داس هستش كه خوب چون ويندوز 98 اقلا 16 مگ رم رو بايد پيدا كنه براي ست آپ خودش و اين روي پاكت پيسي عملي نشد نتونستم با استفاده از پاكت داس 98 رو نصب كنم اما ويندوز 95 رو ايراد نميگيره و ميشه نصبش كرد اما درست يادم نيست به چه مشكلي بر خوردم كه اون هم در نهايت نشد :wacko:
خلاصه اينكه اگه خيلي پايه ويندوز روي پاكت پيسي هستيد بايد عرض كنم كه مشكلي نيست !! اما بهتره كه با 95 كار كنيد چون 98 واقعا سرعت طاقت فرسايي داره !!
و البته يادتون نره شما كارت گرافيك هم نداريد توي پاكت پيسي تون و بايد با 16 رنگ كار كنيد و يادم هست كه براي صدا گرفتن هم بايد باز باهاش كلنجار بريد يكم
و البته بايد برنامه تغيير رزوليشن هم داشته باشيد روي پاكت پيسيتون ! ما كه به دليل نداشتن كيبورد سخت افزاري روي جم بيخيالش شديم !
اما شما اگه مايل بودين بفرماييد حتما كامل توضيح ميدم
راستي اين bochs مختص به پكت پيسي نيست و باهاش ميتونين روي هر x86 اي ويندوز اجرا كنيد ، روي لينوكس هم ميشه