• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PREY

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
چه بازی جالبی بود این Prey گرافیک نگو باقلوا داستان خیلی خوبی هم برای بازی تو این سبک داشت .
شما نقش یه مرد رو در زمان حال دارید این اقاهه که شما باشین سرخ پوسته یه پدر بزرگ پیری هم داره و شغلشم مکانیکه و یه دوست دختر هم داره که زیاد تحویلش نمیگیره و همش ضدحال میزنه بهش .خلاصه جریان اینه که کره زمین پس از حمله بیگانگان یا همون ادمهای فضایی به حالت اغما فرو میره و زمین و مردم روی زمین همه به اسارت بیگانگان در میان از جمله خوده شما و پدر بزرگتون و دوست دخترتون و شما در یک سفینه فضایی عظیم زندانی میشین بعد از اتفاقی که در زمان حمل شما میفته شما توسط یکی از بیگانگان داخل سفینه ازاد میشید و از اینجا بازی شروع میشه و شما باید با بیگانگان فضایی وارد مبارزه بشید برای ازادی دوست دخترتون و نجات زمین شما در اوایل بازی توسط روح پدربزرگتون که جلوی چشماتون اونو له میکنن متوجه نیروی در درون خودتون میشید که روحتون از بدنتون جدا میشه و با اونم میتونید بازی کنید و کارهایی بکنید که جسمتون قادر به انجام اون کارا نیست از نکات جالب بازی اینه که شما در خیلی از قسمتهای بازی میتونید روی سقف حرکت کنید و شما هیچ وقت توی اتاق نمیتونید بگید الان سقف اتاق کدوم ضلعه اتاقه حالا باید بازی کنید تا بفهمید چی میگم .خلاصه من که خیلی حال کردم با دموی این بازی و منتظرم که تا 2-3 هفته دیگه خوده بازی بیاد و برم بگیرمش .در ضمن این بازی برای افراد بالای 18 سال توصیه شده :f34r: .این بازی گرافیک خیلی عالی هم داره و برای PC و Xbox360 هم فقط عرضه میشه و میشه گفت بازی شباهت زیادی به Doom داره البته خیلی بهتر از اون و داستانی در حد Half-Life .در ضمن من جایی پیدا نکردم که ببینم حداقل سیستم مورد نیاز این بازی چیه من خودم با سیستم نسبتا خفنی که چند روز دستمه این بازی رو بازی کردم .

اینم 2 تا عکس از بازی .

preyscreen_500.jpg

preyscreen_501.jpg

http://www.prey.com/

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اين بازی دقيقاً از گرافيک doom 3 استفاده کرده

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از benyaminj :
اين بازی دقيقاً از گرافيک doom 3 استفاده کرده
اره از موتور گرافیکی ارتقا یافته Doom3 استفاده کردن در ساخت بازی ولی حقیقتا بازی از Doom3 خیلی قشنگتره چون Doom3 داستان خوبی نداشت و این بازی هم داشتان خوبی داری و هم دست به ابتکارهای جالبی زده که قبلا تو هیچ بازی FPS دیگهای ندیدید کلا من DOOM3 رو بازی کردم ولی خیلی ازش خوشم نیومد و همون اوایلش بیخیالش شدم ولی از این Prey خیلی خوشم اومد .

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
زمان دقیق عرضه 10 جولای می باشد !
Minimum

* CPU Speed: Intel Pentium 4 2.0Ghz / AMD Athlon XP 2000+ processor
* RAM: 512MB system RAM
* Video Card: 100% DirectX 9.0c compatible 64MB video card with latest manufacturer drivers (see supported chipsets below)
* Drive: 8X CD-ROM (standard edition), DVD-ROM (Limited Collector's Edition)
* Hard Drive: 2.2GB of uncompressed free hard drive space
* Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible 16-bit sound card
* Operating System: Microsoft Windows 2000 or XP with latest service pack installed
* DirectX Version: DirectX 9.0c
Recommended

* CPU Speed: Intel Pentium 4 2.5Ghz / AMD Athlon XP 2500+ processor
* RAM: 1GB system RAM
* Video Card: ATI Radeon X800 series or higher video card with latest manufacturer drivers
* Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi series sound card
* Internet: Broadband internet connection or LAN required for multiplayer

Supported Video Card Chipsets

* ATI: ATI Radeon 9600 series, ATI Radeon 9700 series, ATI Radeon 9800 series, ATI Radeon X300 series, ATI Radeon X550 series, ATI Radeon X600 series, ATI Radeon X700 series, ATI Radeon X800 series, ATI Radeon X1300 series, ATI Radeon X1600 series, ATI Radeon X1800 series, ATI Radeon X1900 series, or better with latest manufacturer drivers
* NVIDIA: NVIDIA GeForce3/Ti series, NVIDIA GeForce4/Ti, NVIDIA GeForce FX 5800 series, NVIDIA GeForce 5900 series, NVIDIA GeForce 6200 series, NVIDIA GeForce 6600 series, NVIDIA GeForce 6800 series, NVIDIA GeForce 7300 series, NVIDIA GeForce 7600 series, NVIDIA GeForce 7800 series, NVIDIA GeForce 7900 series, or better with latest manufacturer drivers.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
doom 3 که اصلاً به من حال نداد..اصلاً داستان خوبی نداشت..فقط گرافيک داشت
خدا کنه اين باحال باشه

imt.Amir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از benyaminj :
doom 3 که اصلاً به من حال نداد..اصلاً داستان خوبی نداشت..فقط گرافيک داشت
خدا کنه اين باحال باشه
منم از doom 3 خوشم نیومد و وسط بازی ول کردم. این Prey دموی خیلی خفنی داشت. حالا خدا کنه دستگاه من بتونه اجراش کنه.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اين بازی چند روزی هست که پخش شده تو ایران
بازی به عنوان يه شاهکار از آب در نيمد ...
و امتيازی که تو سايت gamespot گرفته 7.5 ( good ) هست

1zqss9d.jpg

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
این بازی خفنیه
خدا کنه تو شیراز هم بیاد یا این آقای blacklife بیاره که بریم ازش بخریم چون مثل half life2 هست

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايشالا كه برسه دست منم علي جان
الان كه فعلا نفرين شده و بازي هاي جديد بهم نرسيده
ولي ...

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وای که چقدر باحاله این بازی
دوم کیلو چنده
اسلحه های خیلی خفن
دشمنای خفن تر
....

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
عجب بلک لایف پس تو سفارش حتما اینو مینویسم

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از من :
آقایون میگم که راهی بلدید که اون فندکه همیشه روشن بمونه ؟

میتونی با artmoney717eng یه جور ترینر هنگام بازی درست کنی ... و ایتنگر نور فندک رو با این برنامه فریز کن تا نورش کم نشه ... ولی کار کردن با این برنامه کار هر کسی نیست...

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من این بازی رو تازه تموم کردم ... پایان جالبی داشت ... در کل موضوع و چارچوب داستان رو خوب در اورده بودن .... من

که کلی حال کردم...ولی وقتی بازی تموم شد و نوشته های اخر بازی ( همون Credits منظورمه ) اومد صبر کنید تموم

شه یه اتفاق جالب میوفته و بعد ادم رو در کمال خماری میزاره و مینویسه :

PREY Will Continue

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منم بازي رو تو اين تعطيلي اخير تا اخراش رفتم البته هنوز وقت نكردم بازي رو تموم كنم ولي فكر ميكنم به اخراش دارم نزديك ميشم بازي خيلي سريع ميره جلو و فكر كنم ميشه خيلي راحت دوروزه تمومش كرد ولي بازي قشنگيه ارزش بازي كردن داره از Doom كه حداقل خيلي بهتره .

بالا