Thomas.Angelo
Registered User
Prince of persia
با سلام
من این بازی رو نصب کردم و حالا هم مشغول انجام آن هستم .
تعجب کردم چطور تا حالا تاپیکی برای این بازی ایجاد نشده ! به هر حال , دوستان در این تاپیک به بحث و تبادل نظر بپردازند .
نظرات , پیشنهادات , انتقادها و ...
این بازی آغاز یک سه گانه ی جدید از این سری بازی است و هیچ شباهتی هم به سه شماره قبلی ندارد !
سازنده
Ubisoft Montreal
ناشر
Ubisoft
طراح
Thomas Delbuguet
تهیه کننده
Ben Mattes
کارگردان
Jean-Christophe Guyot
آهنگ سازان
Inon Zur
Stuart Chatwood
پلتفرم
PC ,PlayStation 3 ,Xbox 360
ژانر
Fantasy Action Adventure
مد
Single-Player
سایت
Prince-of-Persia.Ubi.com
نکاتی که به ذهنم می رسد را برای شما می نویسم :
1. شخصیتها به شکل کارتونی در آن خودنمایی می کنند
2. هیچ گاه در این بازی نمی میرید !
3. فقط با غولها مبارزه می کنید و دیگر اثری از موجودات و سربازان عجیب و غریب در بازی نیست
4. در مبارزه ها می توانید از زنی که همراه شماست استفاده کنید
5. به نظرم موسیقی بازی تقریبا نسبت به شماره های قبلی , افت داشته !
6. گرافیک بازی بی نظیر است و برای اولین بار شاهد دنیایی با این عظمت خواهید بود
7. مطمئنا باید کارت گرافیک قوی ای داشته باشید تا از تمام جزئیات و نوع رنگ آمیزی بسیار زیبای بازی و نور پردازی بی نظیر آن لذت ببرید
8. راه رفتن روی سقف دیوارها
9. دستکشی جدید در دست چپ پرنس که به او کمک می کند تا بر روی دیوار ها مانور بدهد
10. توانایی انتخاب هدف بعدی شما در بازی
11. خطی نبودن داستان
12. اگر در مبارزه ای شکست بخورید و دشمن بخواهد شما را بکشد , الیکا نمی گذارد شما کشته شوید و در عوض به یک اندازه مشخصی به خط سلامتی دشمن شما اضافه می شود و دوباره باید سعی و تلاش کنید تا او را از پای در بیاورید .
13. روند بازی با پیشرفت در مراحل و بعد از یه مدت زمانی , برای شماتکراری خواهد شد .
خلاصه ای از داستان:
ماجرا از یک Prince of Persia (شاهزاده پارس) جدید شروع می شود که در اول کار یک سرگردان, یک خانه بدوش, در حال بازگشت به زادگاهش با خورجینی پر از طلا ست که از ماجراجویی قبلیش به دست آورده است. او قصد دارد که این ثروت را صرف خوشگذرانی کند. اما به طور ناگهانی با طوفان شن مواجه می شود. بعد از اینکه طوفان فروکش می کند او خود را در یک باغ افسانه ای زیبا پیدا می کند که در مرکز آن یک درخت به نام درخت زندگی قرار گرفته است.
Prince و دختری به نام Elika (الیکا), که خادم Ormazd (اهورا مزدا), خدای باستانی خوبی و نور می باشد, در این وضع نامساعد همدیگر را پیدا می کنند و تصمیم می گیرند به همدیگر کمک کنند. آنها به مرکز باغ حرکت می کنند ولی به محض رسیدن, با نابودی درخت زندگی و آزاد شدن Ahriman (اهریمن), خدای باستانی بدی و تاریکی, مواجه می شوند.
گفته می شود که قبلا Ahriman, از روی حسادت و دشمنی, دنیا را در تاریکی و فساد فرو برد و باعث شد که برادرش Ormazd نسبت به اعمال او واکنش نشان دهد. سرانجام Ormazd بر Ahriman چیره شد و او را به همراه خادمانش در درخت زندگی زندانی کرد که از آن زمان ده هزار سال گذشت. Ahriman بعد از آزادی, به کمک تاریکی و بدی شروع به نابودی سرزمینها می کند. Prince با کمک Elika در مقابل فساد Ahriman, متحد شده, و تلاش می کنند که او را به عقب رانده و دنیا را از تاریکی پاک کنند...
به نظرم خیلی امکانات به این بازی اضافه شده
ولی بهتر بود عنوانی دیگر برای این سری از بازی انتخاب می کردند , چون به نظرم اون ابهت و شهرتی که سه پرنس قبلی به دست آورده بودند خیلی بالاتر از این پرنس جدید هست .:hmm:
به هر صورت من که نتونستم با این عنوان کنار بیام
هنوز هم خاطرات سه پرنس قبلی برایم زنده تر از این پرنس جدید هست .
نظر شما چیه ؟