• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

probem with word press

last_samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اقا من یه مشکل با word press دارم
اونم اینه که تمامیه مراحل نصب رو طی کردم
در اخر هم بهم یه password داد
اما اصلا login نمی کنه و error می ده
اینم از error هاش

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/matrixco/public_html/antiblaster/wordpress/wp-config.php:37) in /home/matrixco/public_html/antiblaster/wordpress/wp-login.php on line 42

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/matrixco/public_html/antiblaster/wordpress/wp-config.php:37) in /home/matrixco/public_html/antiblaster/wordpress/wp-login.php on line 43

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/matrixco/public_html/antiblaster/wordpress/wp-config.php:37) in /home/matrixco/public_html/antiblaster/wordpress/wp-login.php on line 44

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/matrixco/public_html/antiblaster/wordpress/wp-config.php:37) in /home/matrixco/public_html/antiblaster/wordpress/wp-login.php on line 45

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/matrixco/public_html/antiblaster/wordpress/wp-config.php:37) in /home/matrixco/public_html/antiblaster/wordpress/wp-login.php on line 167

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/matrixco/public_html/antiblaster/wordpress/wp-config.php:37) in /home/matrixco/public_html/antiblaster/wordpress/wp-login.php on line 168

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/matrixco/public_html/antiblaster/wordpress/wp-config.php:37) in /home/matrixco/public_html/antiblaster/wordpress/wp-login.php on line 174

بای

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از last_samurai :
كسي نيست به ما كمك كنه؟
؟
دیتابسر رو مطمئن هستی که درست ادرس و مشخصاتش رو وارد کردی؟؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
یکی از اون دو تا فایلی که توی error ها هست رو با یه ادیتور قوی باز کن. سه تا کاراکتر مسخره ممکنه افتاده باشه اولش. البته من حدس میزنم دلیلش این باشه اگر تمام تنظیمات درسته

last_samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehrdad1355 :
دیتابسر رو مطمئن هستی که درست ادرس و مشخصاتش رو وارد کردی؟؟

سلام
از اين كه جواب دادي ممنونم
والا من طبق دستورالعمل هاي خود wordpress کار کردم
کاملا هم مطمئن نیستم که همه چیز درست باشه
اما تا اون جایی که می دونم اگر دیتابیس درست تنظیم نشده باشه اصلا wordpress نصب
نمیشه اما من wordpress رو نصب کردم تمامیه 5 مرحله رو رد كردم
در اخر هم بهم يوزرنيم و پسورد admin رو داد اما اصلا login نکرد
اگر میشه کمککککککککککککککککککککککککککککککککککک کنید
مرسی
بای

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از last_samurai :
سلام
از اين كه جواب دادي ممنونم
والا من طبق دستورالعمل هاي خود wordpress کار کردم
کاملا هم مطمئن نیستم که همه چیز درست باشه
اما تا اون جایی که می دونم اگر دیتابیس درست تنظیم نشده باشه اصلا wordpress نصب
نمیشه اما من wordpress رو نصب کردم تمامیه 5 مرحله رو رد كردم
در اخر هم بهم يوزرنيم و پسورد admin رو داد اما اصلا login نکرد
اگر میشه کمککککککککککککککککککککککککککککککککککک کنید
مرسی
بای
ببین تو اون چند مرحله که جلو می یاد خیلی چیزا رو چک می کنه! هیچ مشکلی تو اون مراحل نشون نمی داد؟؟
اگه از ورد پرسی که کامیفارسی کرده یا اینکه تو فایلا رو دستکاری کردی استفاده می کنی! همه چیزو پاک کن و با فایلهای دست نخورده ای که از سایت وردپرس می گیری دوباره نصب کن
راستی فایلاها رو به صورت تار دات جی زد که از ورد پرس گرفتی ریختی بالا و تو هاست اکستر کردی؟؟ اگه نشد اون چند تا فایل که ارور ازشون اسم برده رو مستقیم اپلود کن

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
اگر تمام مراحل نصبو بدون ایراد گذرونده باشی تنضیمات و هاست مشکلی نداره ! ( البته اگر آخرین نسخه اصلیشو نصب میکنید )

ممکنه اشکال از سیستم کوکی ها باشه چون بخشی از روند Login با کوکی ها انجام میشه و اولین خطاها مربوط به چک کردن کوکی ها هست !

Mortea

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل من حل شد.
چند خط اینتر اضافی خورده بود و بک اسپیس زدم و درست شد. :)

بالا