batavm
Registered User
- نوشتهها
- 1,759
- لایکها
- 318
سلام ویتای زیر و متعلقاتش رو برای فروش قرار دادم.ویتا سالم هست و گوشه سمت چپ قاب یه ساییدگی داره(ضربه نیست) و کاملا سالم هست.(تو تصاویر همه چیز مشخص هست.یکی از رم ها داخل ویتاست که تصویر ویتا از منوی تنظیمات این رو تایید میکنه و اون یکیش هم که بیرونه)
PS VITA 3G ریجن 1+2 تا رم 8 گیگ+کیف ضد ضربه+اکانت و رمزش که شامل 10 بازی هست+اشتراک سه ماهه پلاس
قیمت همه با هم به علاوه بازی های اکانت روی DVD برای اینکه نیازی به دانلود نداشته باشید فقط 840 تومان(زیر این قیمت برام راه نداره)
اگر کسی فقط یه رم خواست 60 تومان از مبلغ کل کم کنه و اگر کسی اشتراک سه ماهه پلاس رو هم نخواست 40 تومان از هزینه کلی کم کنه.
کسی حضوری هم خواست قم در خدمتم و برای سایر شهرها با پست پیشتاز و هزینه پست هم با خریدار
بازی های این اکانت شامل(حدود 500 تومانم ارزش بازیهای این اکانت هست که روی کنسول دارم به قیمت ناچیزی باهاتون حساب می کنم.)
littlebig planet ps vita
god of war:ghost of sparta
the jack and dexter trilogy
Vikings attack
motor storm rc
stealth inc:a clone in the dark
lego the lord of the rings
street fighter x tekken
new little kings story
indoor sports world
PS VITA 3G ریجن 1+2 تا رم 8 گیگ+کیف ضد ضربه+اکانت و رمزش که شامل 10 بازی هست+اشتراک سه ماهه پلاس
قیمت همه با هم به علاوه بازی های اکانت روی DVD برای اینکه نیازی به دانلود نداشته باشید فقط 840 تومان(زیر این قیمت برام راه نداره)
اگر کسی فقط یه رم خواست 60 تومان از مبلغ کل کم کنه و اگر کسی اشتراک سه ماهه پلاس رو هم نخواست 40 تومان از هزینه کلی کم کنه.
کسی حضوری هم خواست قم در خدمتم و برای سایر شهرها با پست پیشتاز و هزینه پست هم با خریدار
بازی های این اکانت شامل(حدود 500 تومانم ارزش بازیهای این اکانت هست که روی کنسول دارم به قیمت ناچیزی باهاتون حساب می کنم.)
littlebig planet ps vita
god of war:ghost of sparta
the jack and dexter trilogy
Vikings attack
motor storm rc
stealth inc:a clone in the dark
lego the lord of the rings
street fighter x tekken
new little kings story
indoor sports world