• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

R9 390 یاgtx 970

مرتضیی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.
عجب داستانیه من هی می خام سیستم بگیرم یه چیزه تازه میاد.
الان من کدوم رو بگیرم؟
فقط تا حالا amd نداشتم و از نظر نرم افزاری می گن به پایه nvidia نمی رسه حالا می شه در مورد amd کمی توضیح بدید. ایاamdمثل nvidia میتونه هرتز رو یکسان کنه منظورم v-sync هست ایا amd هم داره و عین nvidia کار می کنه؟
مانیتورم راهنمایی کنید اگه کسی مانیتور tn 60hz یا tn 144hz داره عکسش رو برام می شه بزاره من میترسم بگیرم این مانیتورو از ش خوشم نیاد کلی ضرر کنم

ممنون

Sent from my D6503 using Tapatalk

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام.
الان من کدوم رو بگیرم؟
فقط تا حالا amd نداشتم و از نظر نرم افزاری می گن به پایه nvidia نمی رسه حالا می شه در مورد amd کمی توضیح بدید. ایاamdمثل nvidia میتونه هرتز رو یکسان کنه منظورم v-sync هست ایا amd هم داره و عین nvidia کار می کنه؟
مانیتورم راهنمایی کنید اگه کسی مانیتور tn 60hz یا tn 144hz داره عکسش رو برام می شه بزاره من میترسم بگیرم این مانیتورو از ش خوشم نیاد کلی ضرر کنم

ممنون

سلام. آره عزیز تقریبا حدود 4 ماهی هستش که سری جدید کارتهای گرافیک AMD که همون سری3xx هستند به بازار اومده.مقایسه های زیادی رو بین بین این دو کارت توی اینترنت بررسی کردم. عموما GTX970 برنده شده(به جز مواردی معدود). قابلیت V-Sync رو AMD هم داره. اما مهم Peformance نهایی هستش که GTX970 بهتره. از نظر دما و مصرف هم GTX970 بهتره.
این مانیتور مشخصاتش و قابلیتهاشو رو مشاهده کنید :
http://rayansaba.com/newshop6/asus---rog-swift-pg278q

kaveh-gh

کاربر فعال سخت افزار
لایک‌ها
285
سلام.
الان من کدوم رو بگیرم؟

ممنون

توضیحاتی که رضا جان گفتند کاملا درسته و نظر بنده هم رو gtx 970 هست.

مرتضیی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من از این می ترسم که ۲سال دیگه گیم ها vram بیشتری بخوان

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
من از این می ترسم که ۲سال دیگه گیم ها vram بیشتری بخوان

اینکه دو سال دیگه بازیها چه سیستمی با چه کانفیگی لازم داشته باشند قابل پیش بینی نیست. اما مطابق روالی که تابحال بوده بعیده که این کارت اون موقع کارآییش رو از دست بده. البته همین الانم کارتهای گرافیکی مثل کارت گرافیکی زیر هستش که 12 گیگ رم داره و بسیار هم پردازنده گرافیکی قدرتمندتری داره:
http://rayansaba.com/newshop6/gigabyte---geforce-gtx-titan-z---12gb
اما قیمتش هم با اینی که شما می خواین تهیه کنید خیلی اختلافش زیاده. پس با این مبلغ فعلا انتخاب بهتری ندارید.

مرتضیی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینکه دو سال دیگه بازیها چه سیستمی با چه کانفیگی لازم داشته باشند قابل پیش بینی نیست. اما مطابق روالی که تابحال بوده بعیده که این کارت اون موقع کارآییش رو از دست بده. البته همین الانم کارتهای گرافیکی مثل کارت گرافیکی زیر هستش که 12 گیگ رم داره و بسیار هم پردازنده گرافیکی قدرتمندتری داره:
http://rayansaba.com/newshop6/gigabyte---geforce-gtx-titan-z---12gb
اما قیمتش هم با اینی که شما می خواین تهیه کنید خیلی اختلافش زیاده. پس با این مبلغ فعلا انتخاب بهتری ندارید.
R9 390 یا gtx 970

بالا