• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

rahnamyee dar morde gooshi zire 250

nahid_one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من جدول پست شده را بررسی کردم اما چون هیچ اطلاعاتی در مورد مزایای گوشی ها ندارم نتونستم به نتیجه مطلوب برسم (در topic های قبلی هم search کردم).
من احتیاج به گوشی تا قیمت 250 دارم که Nokia نباشه...
تنها آنتن دهی خوب و ظاهر کلاسیک و زیبا برام مهمه .
دوربین و کیفیت عکس و فیلمهم اهمیتی نداره .

از دوستانی که راهنمایی می کنند پیشاپیش تشکر می کنم .

aqua

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب اگه دوربین mp3 و غیره برات مهم نیست نیاز نیست اینقدر خرج کنی مثلا میتونی sony ericsson k700 رو با قیمت
حدودا 170 تومن بخری که تمام چیزهایی که گفتی رو داره به علاوه خیلی چیزهای دیگه .

nahid_one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز
من گفتم دوربین اهمیتی نداره ولی امکان حافظه برای من امکان خوبیه . در ضمن k700

اگوشی چندان زیبایی نیست :hmm:

اگه گوشی دیگه پیشنهاد داشتید ممنون میشم . همچنین اگه قیمت گوشی
V600i sonyercisson را اطلاع دارید لطفا بگید

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از nahid_one :
سلام
من جدول پست شده را بررسی کردم اما چون هیچ اطلاعاتی در مورد مزایای گوشی ها ندارم نتونستم به نتیجه مطلوب برسم (در topic های قبلی هم search کردم).
من احتیاج به گوشی تا قیمت 250 دارم که Nokia نباشه...
تنها آنتن دهی خوب و ظاهر کلاسیک و زیبا برام مهمه .
دوربین و کیفیت عکس و فیلمهم اهمیتی نداره .

از دوستانی که راهنمایی می کنند پیشاپیش تشکر می کنم .

حیفه 250 تومن به پائین می خوای بگیری ... ولی وقتی دوربین و صدا و ... برات مهم نیست و... انتخابای زیادی می تونی داشته باشی ... من این گوشیارو بهت پیشنهاد می کنم ... هر کدوم که خواستی بگو ریز امکاناتشو بهت بگم ...

Sony Ericsson W550i

sonyericsson-w550.gif

250/000
----------------------------------------------------------------------------------------

Samsung SGH-E530

samsung-e530.gif

240/000

----------------------------------------------------------------------------------------

Pantech G800

pthg800_00.jpg

210/000

-----------------------------------------------------------------------------------------
این چند تا هم از نظر زیبایی خوبن ... البته سلیقه ایه ... قیمت اینارو ندارم ... به نظر من که قشنگن ...

lg-p7200.gif

lg-f3000.gif

benqsiemens-ef91.gif

ولی اگه خودت بری اینترنت یه سری بزنی بهترن برو توی این سایت ... قیمت ها رو هم زده به همراه مشخصات و ... :

http://www.shop.ir/browse.jsp?categoryId=4

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
گفتن یک گوشی در ایران می خوام . خود شما هم به این جمله اشاره داشتی . اونوقت NEC معرفی می کنی ؟
عزیز گوشی V3 هم هست . ولی K700 تا 170 تومن بهترینه . W550 هم تا 250 تومن

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از tintin :
گفتن یک گوشی در ایران می خوام . خود شما هم به این جمله اشاره داشتی . اونوقت NEC معرفی می کنی ؟
عزیز گوشی V3 هم هست . ولی K700 تا 170 تومن بهترینه . W550 هم تا 250 تومن

یعنی چی؟!
NEC هست فقط گارانتی نداره .

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
والا من که در جمهوری ندیدم حتی بدون گارانتیش هم باشد
اگرم هست دست دومه .

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
منم تو جمهوری ندیدم ولی هر چیزی تو جمهوری نیست معناش این نیست که وجود نداره

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بهترین انتخاب برای شما w550 هست البته اگه از قیافش و حالت بازشدن درش خوشت بیاد ولی کلا اکثرا میپسندند

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
باشه بابا . اصلا کیلو کیلو دارن این گوشی رو می فروشن . تو جمهوری هم که نیست حتما تو یافت آباد یافت میشه
161.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از tintin :
باشه بابا . اصلا کیلو کیلو دارن این گوشی رو می فروشن . تو جمهوری هم که نیست حتما تو یافت آباد یافت میشه
161.gif

بابا شما جواب سلامت رو هم بدن کل کل میکنی
شما هر طور دوست داری فکر کن. تنها مشکلش نداشتن گارانتی و خدمات پس از فروشه پیدا کردنش سخت نیست

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من نمی دونم چه اصراری هست وقتی گوشیهایی تو بازار هست که به قول معروف رند بازاره و همه جا هم پیدا میشه تو ایران آدم بره مثلا دنبال یه NEC که ممکنه یه مسافر فقط یکی اورده باشه از خارج؟؟

حداقل این w550 یه گارانتی الرمس داره . 4 تا قطعه اش گیر میاد و....ولی اون چی؟ باتریش خراب شه باید بندازیش دور...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
من نمی دونم چه اصراری هست وقتی گوشیهایی تو بازار هست که به قول معروف رند بازاره و همه جا هم پیدا میشه تو ایران آدم بره مثلا دنبال یه NEC که ممکنه یه مسافر فقط یکی اورده باشه از خارج؟؟

حداقل این w550 یه گارانتی الرمس داره . 4 تا قطعه اش گیر میاد و....ولی اون چی؟ باتریش خراب شه باید بندازیش دور...

من ملاکهای انتخاب گوشی ایشون رو منطقی ندیدم برای همین برای ایشون توصیه ای ندارم فقط صحبت زیبایی شد اینو گفتم . نه ام پی تری براشون مهمه نه دوربین فقط آنتن دهی و زیبایی بعد با همچنین شرایطی میخواهند که نوکیا نباشه ولی سونی رو قبول دارند. NEC رو به عنوان یک گوشی زیبا معرفی کردم ولی همچنان شما سونی اریکسونیها متاسفانه تحمل شنیدن نام هیچ گوشی جز سونی اریکسون رو ندارید و این مشکل شماهاست نه بنده

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
با حرف سونی اریکسون موافقم ... نه به خاطر سونی ... من بی طرفی خودم رو از همون اول اعلام کردم ... :f34r:
ولی موضوع سر اینه که تازه گوشی های موجود توی بازار با هزار تا مشکل بر می خوری باهاشون ... چه برسه به NEC که دیگه هیچی ... من زیمنس اس ایکس وان که داشتم یه قاب فابریک می خواستم براش بخرم کل بازار رو گشتم آخرم از یاری ( طبقه 5 ) که کارش خورد کردن گوشیه گرفتم ... یا قاب 7710 حتی ریمارکشم نبود !!!!:blink:
بعد کی NEC شما رو ساپورت می کنه ؟؟؟؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از behnam_wk8 :
با حرف سونی اریکسون موافقم ... نه به خاطر سونی ... من بی طرفی خودم رو از همون اول اعلام کردم ... :f34r:
ولی موضوع سر اینه که تازه گوشی های موجود توی بازار با هزار تا مشکل بر می خوری باهاشون ... چه برسه به NEC که دیگه هیچی ... من زیمنس اس ایکس وان که داشتم یه قاب فابریک می خواستم براش بخرم کل بازار رو گشتم آخرم از یاری ( طبقه 5 ) که کارش خورد کردن گوشیه گرفتم ... یا قاب 7710 حتی ریمارکشم نبود !!!!:blink:

بله دقیقا موضوع همینه:)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
بابا شما جواب سلامت رو هم بدن کل کل میکنی
شما هر طور دوست داری فکر کن. تنها مشکلش نداشتن گارانتی و خدمات پس از فروشه پیدا کردنش سخت نیست
نه اتفاقا با بچه ها کلی تریپ کل داریم موقع سلام کردن
26.gif
14.gif
18.gif

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
با حرف سونی اریکسون موافقم ... نه به خاطر سونی ... من بی طرفی خودم رو از همون اول اعلام کردم ...
ولی موضوع سر اینه که تازه گوشی های موجود توی بازار با هزار تا مشکل بر می خوری باهاشون ... چه برسه به NEC که دیگه هیچی ... من زیمنس اس ایکس وان که داشتم یه قاب فابریک می خواستم براش بخرم کل بازار رو گشتم آخرم از یاری ( طبقه 5 ) که کارش خورد کردن گوشیه گرفتم ... یا قاب 7710 حتی ریمارکشم نبود !!!!
ممنون از توضیحات خوبتون

بالا