• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Rapid Downloader سرویس دیگری از نقطه مورد نظر

m.parvazi

Registered User
لایک‌ها
86
یه سرویس جدید رو به صورت تستی راه اندازی کردیم به اسم Rapid Downloader که می تونید با مراجعه به آدرس rapid.kcspot.net اونو ببینید.
این سرویس برای اینه که شما فایل هایی رو که می خواهید از سرورهای فایل مثل Rapidshare.de و Megaupload.com و … دانلود کنید، به راحتی روی سرور ما بفرستید و بعد با استفاده از دانلود منیجرها به راحتی دانلود کنید.

برای اینکار کافیه که فقط لینک فایل رو وارد کنید.

البته این سرویس فعلا بصورت تستی هست. و فضای اون هم خیلی کمه. اگه ببینیم مورد استقبالتون قرار گرفته حتما با یک هاست قوی کار رو ادامه می دیم. پس خواهشا بعد از اینکه فایلتون رو دانلود کردید اونو پاک کنید.

برای اینکه از Rapidshare چند بار دانلود کنید، باید پ-ر-و-ک-س-ی بذارید. برید تو قسمت option اونجا هست. یوزر و پسورد رو هم guest بذارید. در ضمن اونو به شکل IP:pORT بنویسید. برای پیدا کردن پ-ر-و-ک-س-ی هم به 62.205.173.163 برید.​

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ممنون
موفق باشي

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
آقا منم یه اسکریپت اینطوری داشتم
حالا یه سوال اگر برنامهای که خواستیم دانلود کنیم مثلا 200 مگابایت بود
چی ؟
چقدر فضا داری ؟
با این حال ممنون

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خيلي عاليه، دستتون درد نکنه (واي عجب سرعتي) به قول مامان بزرگم خداوند عمر با عزت بهتون بده ^_^ ولي 200 مگ يه خورده کم نيست؟ ولي بازم ممنون، کمک بزرگي بوديد.

راستي من تو بخش Add Comment سايت هم نظرمو نوشتم ولي بعد هر چي دنبال دکمه اي براي سابميتش گشتم چيزي نبود، براي همين همونا رو اينجا پيست مي کنم ~_^

Thank you for your great service, it works fine and is quite helpful when it comes to free downloading from rapidshare ~_^ But 200 MB space is not large enough to handle all people's requests, hope you'll decide to increase its capacity very soon ^_^ But thanks any way, you people rock (rasti bayad farsi mineveshtam ya english!

راستي رپيد شر انگار امروز کله پا شده از بس ديروز ازش دانلود کرديم!! براي من کار نمي کنه!!!

blackboy200x

Registered User
لایک‌ها
0
اقا دستتون درد نکنه
خیلی عالیه

bijan2021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من وقتی تو سایت میرم فقط لوگو سایت و آمار کاربران رو نشون میده و کلیدهای دانلود و نوار آدرس رو نمیبینم . علتش چیه؟؟؟

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من وقتی تو سایت میرم فقط لوگو سایت و آمار کاربران رو نشون میده و کلیدهای دانلود و نوار آدرس رو نمیبینم . علتش چیه؟؟؟
با سلام
براي اينه كه دوست ما مي خواد سايتشو بفروشه!

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون عالیه !!

saeid_omrani

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از bijan2021 :

سلام
بر خلاف گفته دوستان. این مشکل به خاطر IE هست. این سایت IE ساپورت نمی باشد. از FireFox استفاده کنید.

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
بر خلاف گفته دوستان. این مشکل به خاطر IE هست. این سایت IE ساپورت نمی باشد. از FireFox استفاده کنید.

eeeeeeeeeee
قبلا يادمه با IE كار مي كرد!!!

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام
درست است
حالا كسي از دوستان طريقه كار كردن باهاش را به ما مي گه؟

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ايا واقعا مي شه از شتاب دهنده هاي دانلود استفاده كرد؟

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
خیلی توپه دمت گرم

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
درمورد پروكسي مي شه يه كمكي بكني؟
يك مثال مي شه بزني!
مرسي

saeid_omrani

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از moonomid :
درمورد پروكسي مي شه يه كمكي بكني؟
يك مثال مي شه بزني!
مرسي

سلام
من خودم نتونستم تو این ورژن از پروکسی استفاده کنم. اما تو ورژن قبلی می شد. پروکسی رو بصورت IP:port مثلا 233.123.123.123:8080 رو وارد می کردم و یوزر و پسورد رو هم guest می ذاشتم.
البته اون ورژن هم با هر پروکسی کار نمی کرد. من 10 - 15 تا امتحان می کردن تا کار می کرد.

=======
بعدشم من کل سایت رو برا فروش گذاشتم نه دومین خالی. پیشنهاد د اشتین به [email protected] میل بزنید.

بالا