• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

RapidShare

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام خدوت همه دوستان

حتما همتون از کاربرد سایت RapidShare اطلاع دارید اما قسمت مجانی اون شامل محدودیت است اما نسخه Premium اون این مشگل ها رو نداره

در اینترنت برنامه های هست برای دور زدن اکانت Premium میخواستم دوستاننی اطلاعات کاملتری دارند یک توضیحی بدهند فکر میکنم این مشگل خیلی ها بشه

با تشکر :)

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نیست عزیز ما خیلی قبل از اینها به این فکر افتادیم ولی نیست البته یه چندتا برنامه هست مرتبط با rapid مثل link grabber و یا استفاده از پروکسی که مشکل فاصله زمانی رو حل میکنه یادمه حتی شرلوک یه لیست بلندبالای اکانتهای رپیدشر گذاشته بود که اکثرش هم چند ماه از اعتبارش مونده بود ولی وقتی میخواستی دانلود کنی ارور fake بودن میداد ولی خلاصه هیچ راه اساسی برای از بین بردن فاصله زمان و یا ریزوم گرفتن و یا دانلود هم زمان و سرعت بیشتر وجود نداره و فقط تنها راهش اینه که بری یه اکانت پریمیوم بخری یکی از بچهای همین جا هم فکر کنم میفروخت.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
هیچ راه اساسی برای از بین بردن فاصله زمان و یا ریزوم گرفتن و یا دانلود هم زمان و سرعت بیشتر وجود نداره
فاصله زمانی چیه؟ دانلود هم زمان یعنی چی؟

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از rezadignity :
فاصله زمانی چیه؟ دانلود هم زمان یعنی چی؟
به ترتیب
یعنی بعضی وقت ها نمی گذاره دانلود کنی چون مدت زمانی را دانلود کردی
یعنی دو فایل را همزمان دانلود کنی

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به ترتیب
یعنی بعضی وقت ها نمی گذاره دانلود کنی چون مدت زمانی را دانلود کردی
یعنی دو فایل را همزمان دانلود کنی
آهان
یعنی رپید شیر محدودیت زمانی روزانه برای دانلود داره؟
اصلا چرا یه اینکاره یه تاپیک نمیزنه و همه چیز درباره رپید شیر رو توضیح نمیده؟
یک تاپیک زدم در مورد رپید شیر. اگر اطلاعاتی دارین اونجا پست بزنین.

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان

من دیگه نمیتونم از رپیدشر دانلود کنم هر آدرسی رو میزنم میگه اون فایل پاک شده میخواستم بدونم اکانت مجانی او زمان داره ؟؟؟ یا محدودیت تعداد دانلود داره ؟؟ من حتی با فاصله یک روز هم دوباره لینک رو گذاشتم اما گفت فایل پاک شده هر چی لینک دیگم میگذارم همینه :(

من IP ثابت هست امکان داره من رو شناسایی کرده باشه ؟؟؟؟؟؟

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
لطفا یکی راهنمایی کنه :( :( :(

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از snebi :
سلام دوستان

من دیگه نمیتونم از رپیدشر دانلود کنم هر آدرسی رو میزنم میگه اون فایل پاک شده میخواستم بدونم اکانت مجانی او زمان داره ؟؟؟ یا محدودیت تعداد دانلود داره ؟؟ من حتی با فاصله یک روز هم دوباره لینک رو گذاشتم اما گفت فایل پاک شده هر چی لینک دیگم میگذارم همینه :(

من IP ثابت هست امکان داره من رو شناسایی کرده باشه ؟؟؟؟؟؟
سلام .
نه اون ربطی به محدودیت نداره این rapid share فکر کنم همه فایلها رو چک میکنه یا حداقل بیشترشو هر کدومو فکر کنه که داره نقضی در قانون کپی رایت به وجود میاره پاک میکنه این در مورد خیلی از مجلات صدق میکنه بعضی از فایلها هم مدت زمانی فکر کنم 30 روز باشه برای rapid که ازشون استفاده نشه یعنی هیچکی اونو دانلود نکنه اونا رو هم پاک میکنه .

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
مرسی از راهنماییت دوست عزیز

بالا