• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

redmi note یا g750 ؟

ali3250

Registered User
لایک‌ها
63
سلام به همگی
کسانی که تجربه کار با این گوشی هارو دارند یا اطلاعات کافی دارن لطف کنن بگن کدومش ارزش خرید بیشتری داره

g750 برند معروف تریه و فروشش خیلی راحت تره . فک کنم باتریشم بهتر باشه

redmi note پشتیبانی بهتری داره .

قیمت هر دوشون یکیه
من باتری برام مهم ترین چیزه .

تشکر فراوان

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
شیاومی و اون مدلی که مثال زدی گوشیه بسیار خوبیه یک مقدار از جی 750 سرتره اما تو ایران جی 750 بهتر ساپورت میشه
و تو انجمن دسته دومش حکم طلا رو داره رو هوا میخرن اما شیاومی رو خیر
باز هم سلیقه ایه

ulsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
750 بنظرم قشنگتره مخصوصا چرمیش

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
دوستان توصیه اکید میکنم که حتما گوشی با گارانتی بخیرید ، نه بخاطر گارانتیش چون اصلا خدمات خوبی نمیدن .
فقط بخاطر اینکه گوشیهای از رده خارج شده خط تولید که توسط خود کارخونه تعمیر میشن(به اصطلاح فیک یا ریفرش) توی بازار زیاد شده .و این گوشی ها بعد مدتی استفاده دوباره خراب میشن.
کارخونه این سری از گوشی ها را به نصف قیمت توی بازار میفروشه و یک عده میرن از دوبی و .... میخرن و توی بازار بی نظارت ایران به قیمت اصلی میفروشن.
ولی اگر گارانتی داشته باشه ، شرکت گارانتی کننده این ریسک را نمیکنه و حتما جنس اصل را گارانتی میکنن.مخصوصا گارانتی مرکزی که خود کمپانی اصلی ان را ضمانت کرده.
میتونید ارزانترین گارانتی را انتخاب کنید که همان گارانتی مرکزی یا بین الملی یا اینتر نشئونال است و حدود 20 تومن روی قیمتش میاد.
http://alef.ir/vdchwwniv23nk-d.tft2.html?249690

بالا