به نام خدا
توضیحات خوانده شود
-گوشی مشابه اک دو روز خریداری شده در حد چند عکس و تست اولیه
-رنگ مشکی حافظه 128 رم 6 پک هند رام گلوبال فست شارژر هم داره داخل جعبه گارانتی 18 ماهه و هنوز فعالسازی هم نشده
-لوازم فابریک کامل + گلس فول که نصب نشده هنوز روش
-توی نور شدید خیلی خیلی خیلی محو یکی دوتا خش پشت گوشی هست که اصلا در حالت عادی معلوم نیست (عکس با فلش هم گذاشتم) باید با فلش روشن خیلی خیلی دقت بشه
-در این حد که خود من هم پلمپ رو باز کردم متوجه نشدم در هر حال با این شرایط فروخته میشه
-تعویض ندارم
-واقعا انگار اکبند میخرید
قیمت و مشخصات : https://www.digikala.com/product/dkp-2624348/گوشی-موبایل-شیائومی-مدل-redmi-note-8-m1908c3ji-دو-سیم-کارت-ظرفیت-128-گیگابایت
aradmobile.com
emalls.ir
قیمت این مدل تو فروشگا های مختلف از 3850 تا 4200
قیمت : فروخته شد
تهران حضوری تحویل میدم شهرستان پست پیشتاز با خودم
توضیحات خوانده شود
-گوشی مشابه اک دو روز خریداری شده در حد چند عکس و تست اولیه
-رنگ مشکی حافظه 128 رم 6 پک هند رام گلوبال فست شارژر هم داره داخل جعبه گارانتی 18 ماهه و هنوز فعالسازی هم نشده
-لوازم فابریک کامل + گلس فول که نصب نشده هنوز روش
-توی نور شدید خیلی خیلی خیلی محو یکی دوتا خش پشت گوشی هست که اصلا در حالت عادی معلوم نیست (عکس با فلش هم گذاشتم) باید با فلش روشن خیلی خیلی دقت بشه
-در این حد که خود من هم پلمپ رو باز کردم متوجه نشدم در هر حال با این شرایط فروخته میشه
-تعویض ندارم
-واقعا انگار اکبند میخرید
قیمت و مشخصات : https://www.digikala.com/product/dkp-2624348/گوشی-موبایل-شیائومی-مدل-redmi-note-8-m1908c3ji-دو-سیم-کارت-ظرفیت-128-گیگابایت

گوشی موبایل شیائومی مدل Redmi Note 8 ظرفیت 128 گیگابایت - فروشگاه اینترنتی آراد موبایل
خرید اینترنتی گوشی موبایل شیائومی ردمی نوت 8 ظرفیت 128 گیگابایت و فروش آنلاین انواع گوشی های شیائومی بصورت نقد و اقساط در فروشگاه اینترنتی آراد موبایل

قیمت گوشی شیائومی ردمی نوت 8 | شیائومی redmi note 8 128GB
قیمت روز گوشی شیائومی ردمی نوت 8 به همراه لیست فروشندگان و مشخصات و نقد و بررسی تخصصی گوشی شیائومی redmi note 8 128GB را میتوانید در ایمالز مشاهده کنید.
قیمت این مدل تو فروشگا های مختلف از 3850 تا 4200
قیمت : فروخته شد
تهران حضوری تحویل میدم شهرستان پست پیشتاز با خودم
فایل های ضمیمه
Last edited: