• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

REf4bux>>عضویت پیشرفته رایگان به ارزش 3.99$>>0.05$ جایزه عضویت و 100% بازپرداخت از طرف من

behnam2016

Registered User
لایک‌ها
0
سلام،
سایت REF4BUX بعد یک سال فعالیت چند روز دیگه وارد یک سالگی خودش میشه

به خاطر همین و با آغاز فعالیت فروم جدید سایت تعداد 1000 عضویت پیشرفته به ارزش 3.99$ به صورت رایگان به اولین اعضای فروم جدید داده میشه. توضیحات مربوط به نحوه فعال کردن عضویت در ادامه مطلب بعد از پیشنهاد عضویت من
***پیشنهاد خوب واسه دوستانی که با لینک من عضو بشن***

1) من تو سایت میتونم به هر کدوم از زیرمجموعه هام مستقیما به حساب اصلیشون پول بفرستم، به خاطر همین به هر کسی که با لینک من ثبت نام کنه و حساب پیشرفتش رو فعال کنه 0.05$ فورا به حسابش میفرستم

2) چون من عضویتم از نوع "Ultimate" هست، 80% از درآمد کلیک نفراتم به حساب من میاد که من 25% از این درآمد رو به صورت هفتگی به حساب شما میفرستم، یعنی در کل 80%*25%=20% درآمد مازاد بر کلیک خودتون به صورت هفتگی از من دریافت میکنید
-اگه رقم بالا رو با درآمد عضویت پیشرفته (pioneer) مقایسه کنید-تو عکس آخر پست میتونید چک کنید- میبینید که این 20% مساوی همون درآمدیه که یک عضو پیشرفته از زیرمجموعه‌هاش کسب میکنه. یعنی با این حساب من 100% درآمدی رو که یک آپلاین پیشرفته از زیرمجموعه‌هاش میتونه داشته باشه رو به شما اضافی میفرستم(refback)

***نحوه انجام پیشنهاد***
1) از لینک پایین تو سایت ثبت نام کنید

ثبت نام

2) وقتی که ثبت نامتون تموم شد و وارد سایت شدین، تو فروم جدید سایت ثبت نام کنید

کلیک کنید
3) به تاپیک زیر مراجعه کنید و درخواست ارتقا رایگان بدید (مثال:please kindly upgrade me to pioneer)
Welcome to our New Forum (Free Pioneer to all NO restrictions)

4) بعد این که سه مرحله بالا رو طی کردین، نام کاربری و کشور خودتون رو برای من با پیغام خصوصی یا تو همین تاپیک اعلام کنید. با این کار شما واجد شرایط پیشنهاد من میشین
;)

*چون تعداد ظرفیت اعضای پیشرفته محدود هست (1000 نفر) دوستانی که تمایل دارن باید یه کمی عجله کنن
*در صورتی که دوستان نتونن عضویت پیشرفته رو کسب کنن جایزه 0.05$ عضویت حذف میشه اما باز هم پرداخت 100% REFBACK هفتگی براشون انجام میشه
*ادمین سایت با تاخیر چند ساعته عضویت کسایی رو که تو فروم درخواست میدن رو ارتقا میده، بنده هم هر وقت شما ارتقا داده بشین مطلع میشم و 0.05$ رو به حسابتون میفرستم
*در صورتی که به هر دلیل ارسال پول از طریق سایت غیر فعال بشه بنده با LibertyReserve پرداخت شما رو انجام میدم
----------------------------------
آخرین دریافتی من از سایت:
ref4buxpayment2.jpg
--------------------------------------------------

جدول مشخصات انواع عضویت:
REF4BUX UPGRADE.jpg

Last edited:

saeidcz

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان مي توني تو اين سايت ها عضو بشن و کسب درامد کنيد
فقط کافيه موقع وبگردي يا چت تبليغات اين سايت ها رو ببيني (بذار فقط لود بشه)
اولي قديمي ترين سايت ايراني

وبقيه خارجي هستن و عالي من خودم دارم باهاشون کار ميکنم
phd bux

حداقل پرداختي يک دلار
kissmybux

حداقل پرداختي 0.2 دلار
ptcbox

حداقل پرداختي 2دلار
neobux

حداقل پرداختي 2 دلار
big-bux

مينيموم پرداخت0.1دلار