• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

regex در جست و جوی مویبل تایپ چیست؟

khajavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این گزینه در صفحه ی ریزالت جست و جو ی موویبل تایپ هست. این گزینه چه کاری انجام میده
من تو گوگل دیفاین کردم اینا را بهم گفت:

http://www.google.com/search?complete=1&hl=en&q=define:+regex&spell=1

Regular expressions, commonly known as "RegEx" are a set of key combinations that are meant to allow people to have a large variety of control over what they are searching for. RegEx is used a lot under Unix, and is common between many programs.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34

khajavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهشا دوستان هنگام جواب دادن دقت کنند ببینند که نویسنده چه سوالی کرده.
آقای مخ کامپیوتر ببین من چه سوالی کردم.
گفتم شما که با پی اچ پی و برنامه نویسی کار کردید تو برنامه نویسی رگولار اکسپرشن چی هست.
من که پلاگین از شما نخواستم که
بازم خیلی ممنون. تنها شما جوابمو دادید. لااقل یه محلی به ما گذاشتید.

khajavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بی هیچی که نبود
یه کتاب پیشم هست به نام "مرجع کامل پی اچ پی" شاید خودت دیده باشی. که خیلی قطور هست
یکی از بخش هاش در مورد همین بحث هست. خوندم خیلی جالب بود اما ربطش را به این MT نفهمیدم چیه
برای مثال تو پی اچ پی یک regex می نویسیم که بیاد گرامر ایمیل ورودی شخص را چک کنه. که مثلا دومینش باید از چه حروفی باشه. حتما @ داشته باشه و ....

اگه چیز جالبی دست گیرم شد خبر میدم

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از khajavi :
بی هیچی که نبود
یه کتاب پیشم هست به نام "مرجع کامل پی اچ پی" شاید خودت دیده باشی. که خیلی قطور هست
یکی از بخش هاش در مورد همین بحث هست. خوندم خیلی جالب بود اما ربطش را به این MT نفهمیدم چیه
برای مثال تو پی اچ پی یک regex می نویسیم که بیاد گرامر ایمیل ورودی شخص را چک کنه. که مثلا دومینش باید از چه حروفی باشه. حتما @ داشته باشه و ....

اگه چیز جالبی دست گیرم شد خبر میدم
ممنون رفيق :)

بالا