• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

rmvb کم در مورد پخش فایلهای

hsn157134

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من مدتی بود که با فایلهای با پسوند rmvb مشکل داشتم به صورتیکه تصویر داشتم ولی صدا نداشتم.
با ریختن کدک klite حالا مشکل در real player حل شده ولی media player همچنان اینطور هست.
اما باید بگم که من با real player و media player حال نمیکنم و بیشتر مایل به استفاده از Kmplayer هستم.
ممنون میشم از دوستان که به من بگن فایلrmvb برای تصویر و صدا از چه دیکودری استفاده میکنه؟
یعنی اینکه من در kmplayer تصویر دارم ولی صدا ندارم.برای فعال کردن صدا چه نوع دیکودری رو باید فعال کنم؟
اگر کسی از دوستان بتونه در kmplayer کامل بگه چکار کنم که واقعا ممنون میشم
با تشکر

skan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من مدتی بود که با فایلهای با پسوند rmvb مشکل داشتم به صورتیکه تصویر داشتم ولی صدا نداشتم.
با ریختن کدک klite حالا مشکل در real player حل شده ولی media player همچنان اینطور هست.
اما باید بگم که من با real player و media player حال نمیکنم و بیشتر مایل به استفاده از Kmplayer هستم.
ممنون میشم از دوستان که به من بگن فایلrmvb برای تصویر و صدا از چه دیکودری استفاده میکنه؟
یعنی اینکه من در kmplayer تصویر دارم ولی صدا ندارم.برای فعال کردن صدا چه نوع دیکودری رو باید فعال کنم؟
اگر کسی از دوستان بتونه در kmplayer کامل بگه چکار کنم که واقعا ممنون میشم
با تشکر

با سلام من هم دقیقا همین مشکل رو دارم
گویا km player کدک صدای فیلم رو تشخیص نمیده و صدای فیل پخش نمیشه
لطفا راهنمایی کنید

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
برای من اصلا پخش نمی کرد

K-Lite Codec Pack 4.2.5 full

با