یک عدد Rx 580 برند msi گارانتیش تازه تمام شده کارت دست نخورده یک ثانیه هم ماین نشده اگر خواستید پیام بدینخریدار دست دوم
RX 580 8GB از هر برندی / لطفا معرفی کنید
پیام دادم خدمتتونسلام و درود
یک عدد xfx rx 580 n3.0 موجوده اواخر برج 9 پارسال بصورت آکبند خریداری شده و عملا روی سیستم بیکاره خواستین در خدمتتون هستم
این مورد از دوستمون خرداری شد/دوستان اگر کارت برای فروش دارید بفرمایید صلاح میریمسلام عزیز
این موجوده اگر بکارت میاد، از لحاظ قدرت هیچ فرقی با rx580 8g gamingX نداره
فروش Asus RX480 8g Strix
بسم الل.. الرحمن الرحیم با سلام گراف فوق موجوده، بسیار تمییز بدونه ماین و بدون نویز، پیچ پلم قیمت 12300 (هم زور rx580 و قویتر از 1660) تلگرام، واتس و تماس 09390735858forum.persiantools.com
اولویت بیشتر با دست دومه / شماره تماستون بفرستید باهاتون هماهنگ کنمآکبند موجوده داداش
قبمت تعداد ۱۵ تومن
برند xfx دو فن
xfx رو میخوام اما نه این قیمت که گذاشتید! تو همین تاپیک بچه ها قیمت 15 برای نو اعلام کردن/سلام این مورد موجوده
دوست من یه پرس و جو کنی میفهمی که xfx که دارن نو میفروشن داستانش چیه و کارت بدون ماین قدیمی پیدا کنی خیلی بهتر از مثلا نویی هست که الان تو بازار هستxfx رو میخوام اما نه این قیمت که گذاشتید! تو همین تاپیک بچه ها قیمت 15 برای نو اعلام کردن/
6 عدد خریداری شد از دوست عزیزمونآکبند موجوده داداش
قبمت تعداد ۱۵ تومن
برند xfx دو فن
دو عدد از ایشون خریداری شد/دوستان چیزی دارید اعلام کنیددوست من یه پرس و جو کنی میفهمی که xfx که دارن نو میفروشن داستانش چیه و کارت بدون ماین قدیمی پیدا کنی خیلی بهتر از مثلا نویی هست که الان تو بازار هست