بچه ها میخوام گوشی بگیرم...
بین این 2 گوشی گیر کردم بخاطر مسائل زیر:
S III I9305 16 GB
Quad-Core 1.4 GHz - 2048 MB RAM - 4.8 Inch LCD - 8 Mega Pixel Camera
S II PLUS 8 GB
Dual-Core 1.2 GHz - 1024 MB RAM - 4.3 Inch LCD - 8 Mega Pixel Camera
- اختلاف قیمتی حدود 400 - 450 تومان
ارزشش رو داره بخاطر تغییرات بالا در سی پی یو و رم و سایز صفحه، 400-450 تومن اضافه بدم؟
چون هیچ ایده ای ندارم که در کارایی این 2 چه تفاوتی ممکنه داشته باشند؟
-فقط بگم که با گوشی من بازی نمی کنم. مسخرست واقعا وقتی این همه وسیله بازی خوب هست ! به عنوان وسیله بازی نمی گیرمش! فقط اینترنت و اجرای برنامه های کاربردی و شایدم گرافیکی ! (میدونم گرافیکی هرچی کانفیگ بالاتر باشه بهتره، اما با گوشی که دیگه امکانش نیست کارای بزرگ کرد - پس یه جورایی هم میشه گفت کار گرافیکی یه انتظار بیجاست - بخصوص وقتی مثل سری نوت قلم نداره و قلم های بازار روی سری S افتضاح کار می کنند). نظر شما چیه؟
بین این 2 گوشی گیر کردم بخاطر مسائل زیر:
S III I9305 16 GB
Quad-Core 1.4 GHz - 2048 MB RAM - 4.8 Inch LCD - 8 Mega Pixel Camera
S II PLUS 8 GB
Dual-Core 1.2 GHz - 1024 MB RAM - 4.3 Inch LCD - 8 Mega Pixel Camera
- اختلاف قیمتی حدود 400 - 450 تومان
ارزشش رو داره بخاطر تغییرات بالا در سی پی یو و رم و سایز صفحه، 400-450 تومن اضافه بدم؟
چون هیچ ایده ای ندارم که در کارایی این 2 چه تفاوتی ممکنه داشته باشند؟
-فقط بگم که با گوشی من بازی نمی کنم. مسخرست واقعا وقتی این همه وسیله بازی خوب هست ! به عنوان وسیله بازی نمی گیرمش! فقط اینترنت و اجرای برنامه های کاربردی و شایدم گرافیکی ! (میدونم گرافیکی هرچی کانفیگ بالاتر باشه بهتره، اما با گوشی که دیگه امکانش نیست کارای بزرگ کرد - پس یه جورایی هم میشه گفت کار گرافیکی یه انتظار بیجاست - بخصوص وقتی مثل سری نوت قلم نداره و قلم های بازار روی سری S افتضاح کار می کنند). نظر شما چیه؟