• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

SAMSUNG LED MONITOR XL2370 | فروش مانیتور کمیاب XL2370 در حد آک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

PersiAndroid

Registered User
لایک‌ها
33

من این مانیتور رو تو اولین سری که سام سرویس وارد کرد خریدم
بعد از اون هم دیگه وارد نشد و مانیتور PX23720 رو جایگزینش کردن که تقریبا مونتاژ ایران بود و تو رنگای مشکی یکدست نبود
هنوز هم این مانیتور ,و مدل مشابهش PX2370 تو CNET بهترین مانیتور پنل TN تو دنیاست
و کسانی مانیتور ها ی سامسونگ رو میشناسن به خوبی از کیفیت و کارایی این مدل با خبر هستند
هنوز حتی روکش هاش هم کنده نشده چون اصلا استفاده چندانی نشده و به خاطر اینکه خوابگاه بودم و خونه نبودم باهاش کار نکردم
کیفیت این مانیتور فوق العاده و رنگ هاش خیلی عمیقه و تصاویر رو خیلی شفاف به نمایش میذاره
- قیمت پایه 300

اینم عکساش:
XL2370

دلیل فروشم هم اینه که چون خونه نیستم دیگه به pc نیاز ندارم و کارام رو با تبلتو لپتاپ انجام میدم

مشخصات:
Samsung SyncMaster XL2370 LED - Displays - TECHNISCHE DATEN

درخواست دادم تاپیک رو پاک کنن :)

Last edited:

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
تو بازار که نیست و خارج از تولیده اونوقت با قیمت آکبند PX23720 با گارانتی و2ساله برابر گذاشتین؟ قیمتا دستتونه یا همینطوره قیمت خریدتون رو ضرب در نرخ تورم 60درصد کردید و قیمت زدید؟ این دیگه ته دست دوم فروشیه. اگه فروشنده اید قیمت مناسب بگذارید اگرم دوست دارید یچیزی بگید که کسی نخره و نگهش دارید که هیچ

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
200 هستم فوری همین امروز بعد ازظهر!

Last edited:

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
دوست عزیز بنظر منم با توجه به نظرات دوستان توی قیمتتون تجدید نظر بفرمایین...

PersiAndroid

Registered User
لایک‌ها
33
این هم با نو فرقی نداره
و اصلا با px23720 قابل مقایسه نیست.
من خودم مقایسه کردم. px23720 یه جورایی مونتاژه و با مدل اصلی با کد px2370 فرق داره از لحاظ کیفییت پانل
درسته تولید نمیشه ولی دلیلی بر از رده خارج بودنش نیست
نهایتا میتونم 350
پیشنهاد های نزدیک به این هست بدین.
باز هم میگم این یه مانیتور رو دوستانی که بشناسن میفهمن که خیلی بهتر از مانیتور های led تو بازارمثل مدل 23 اینچ ایسوز و حتی px23720 هست
معلومه من بگم هزار تومن سریع فروش میره ولی اون کسی که میخره ارزششو نمیدونه این قیمتی که من گذاشتم منصفانس برای اونایی که این رو میشناسن و میفهمن دارن چی میخرن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
این هم با نو فرقی نداره
من خودم مقایسه کردم. px23720 یه جورایی مونتاژه و با مدل اصلی با کد px2370 فرق داره از لحاظ کیفییت پانل
نهایتا میتونم 350
باز هم میگم این یه مانیتور رو دوستانی که بشناسن میفهمن که خیلی بهتر از مانیتور های led تو بازارمثل مدل 23 اینچ ایسوز و حتی px23720 هست
معلومه من بگم هزار تومن سریع فروش میره ولی اون کسی که میخره ارزششو نمیدونه این قیمتی که من گذاشتم منصفانس برای اونایی که این رو میشناسن و میفهمن دارن چی میخرن

داداش الان آکبند مانیتور 3 بعدی 23 اینچ ال جی رو 400 میدن ...کیفیتیش از این خیلی بهتره...مانیتور شما رو منم داشتم..کیفیتش خیلی خوبه...اما قیمتت خیلی بالاست...با این قیمت باید مدتهای زیادی آپ بزنی...موفق باشی...

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
این هم با نو فرقی نداره
نهایتا میتونم 350

مونیتور شما و px2370 احتمالا قابل رقابت با ایسوز ML238 H با قیمت 370 تومن باشه که تو قیمت شما هر خریداری ایسوس آکبند با گارانتی رو ترجیح میده (به طراحی مونیتورها کاری ندارم فقط در همین حد که ایسوس با طراحی این سری سال 2011 جوایز زیادی رو برد)
http://www.amazon.com/ML238H-23-Inc...8&qid=1342532855&sr=8-4&keywords=asus+ML238+H
شما فروشنده ای و من قیمتی زیر فیمت شما نمیگم مگه اینکه فروش رو مزایده ای کنی

طبق گفته "saeed_taj" عزیز این مونیتور lg با کارکرد 1 ماه ,دیروز 370 فروش رفت که با مونیتور شما قابل قیاس نیست

http://forum.persiantools.com/t277495.html#post5222315

Last edited:

PersiAndroid

Registered User
لایک‌ها
33
طراحی ایسوز رو دیدم زیباست ولی چیزی که تو مانیتور مهمه کیفییته تصویره که ایسوز ML238 H در مقابلش واقعا ضعیفه

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
طراحی ایسوز رو دیدم زیباست ولی چیزی که تو مانیتور مهمه کیفییته تصویره که ایسوز ML238 H در مقابلش واقعا ضعیفه

من سرکیفیت بحث نمیکنم.ولی چون توکار ادیت و اصلاح رنگ کارهای تصویری هستم سری ML 238 و 239 ایسوز رو میشناسم و قابل اعتماد هستن .review های هر دو مونیتور توی انواع و اقسام سایتهای خارجی هست.لینک فروش ال جی رو هم گذاشتم که بی راه حرفی زده نشده باشه.

اگر قیمت مزایده ای شد اطلاع بدید. فعلا که من فقط یه پیشنهاد خرید میبینم با قیمت 200 (البته اگر این دوست گرامیه پیشنهاد دهنده سر حرفشون باقی باشن)

فعلا تو فروم از هر 10 پیشنهاد دهنده و پاییه ی خرید یکی با سلام و صلوات خریدار میشه

PersiAndroid

Registered User
لایک‌ها
33
مانیتور کاملا در حد آک هست گفتم که از وقتی خریده شده حتی پلاستیک روش هم نکندم
بدون هیچ گونه خط و خشی و بدون پیکسل سوخته و بدون هیبچگونه مشکلی
حرف شما ها هم کاملا درسته
منم کسی رو مجبور نکردم حس می کنین ارزش خرید نداره نخرین
بذارین کسی که ارزششو میدونه بخره منم همینجوری گذاشتم واسه فروش به هیچ وجه دلم نمیومد بفروشم ولی چون واقعا نیاز ندارم گذاشتم واسه فروش

e2391vr رو گفته بودی یه حرفی!
اتفاقا کیفیت این مانیتور نسبت به مانیبتور های سری سه بعدی 2012 سامسونگ هم چیزی کم نداره
مثل s27a750d و حتی نسبت به مانیتور ال ای دی جدیدی مثل sb550

Last edited:

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
اگر قیمت مزایده ای شد اطلاع بدید. فعلا که من فقط یه پیشنهاد خرید میبینم با قیمت 200 (البته اگر این دوست گرامیه پیشنهاد دهنده سر حرفشون باقی باشن)

فعلا تو فروم از هر 10 پیشنهاد دهنده و پاییه ی خرید یکی با سلام و صلوات خریدار میشه
1. بله خودم هم فهمیدم قیمت بالا گفتم :)

2. حق با شماست اینجا توی پی تی از هر ده نفر که سهله از هر 30 پیشنهاد خریدی که میشه یکیشون واقعا خریداره.
باوجود این بنده سرحرفم هستم اما بصورت مدت دار چون در پی خرید تبلت و لپتاپ هم هستم.
یعنی هرکدوم از این سه رو زودتر بخرم کار تمومه و اون دوتای دیگر رو نخواهم خرید.
موفق باشید و به آقای فروشنده هم سلام برسونید و بهشون یادآوری کنید که مرغ دوتا پاداره مونیتور با کیفیت هم تعدادش زیاده نه این که در طول تاریخ فقط یک دونه اونم از یک مدل تولید شده باشه ;)

PersiAndroid

Registered User
لایک‌ها
33
مانیتورای بازار همه بالای 300ی هاش با کیفیت هستن میدونم من گفتم از بهترین هاست
بازم میگم کسی مجبور نیست بخره

Last edited:

ahmad1992

Registered User
لایک‌ها
39
وای اگه تو نخری من بدبخت میشم! ما تمامه زندگیمون به فروش این مانیتور بنده!....
خیلی می ترسم... اضطراب دارم که یه وقت ازم نخری... :(
من جنس خودمه دلم میخواد این قیمت بفروشم....
کسی هم مجبور نیست بخره... تو الان 600 هم بگی به تو نمی فروشم
مانیتورای بازار همه بالای 300ی هاش با کیفیت هستن میدونم من گفتم از بهترین هاست
بازم میگم کسی مجبور نیست بخره
داداش شرمنده که اسپم میدم ولی همینکه قیمت رو خوندم خندم گرفت! داداش حالا حالاها باید آپ بدی!!!

comiser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده تو کار طراحی هستم و با زیر و بم این مانیتور آشنا .
واقعا کارش درسته واز نظر ویو رنگها یکه .
اگه دوستمون هنوز قصد فروش داشته باشن بنده قیمتمو بدم.
باتوجه به اینکه الان در دفتر کارم 4 تا از این سری مانیتور موجوده وبرای یکسان سازی محیط تیم طراحی میخواستم یکی هم تهیه کنم که طبق گفته دوستمون دیگه تولید نمیشه
حال در صورتیکه هنوزهم قصد فروش دارید پ خ بدید تا قیمت بدم

Last edited:

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
دوست عزیز چرا عصبانی میشی؟
اصلا کارکرد بازار اینه که فروشنده یخورده گرون بگه و خریدار بزنه سرمال تا سرانجام به توافق برسن.
بجرعت میتونم بگم اکثریت مطلق بچه های پی تی کلاهبردار و مفت خر نیستن اما این روالشه.
یک استثنا وجود داره که اونم قیمت خیلی بالای فروشنده و یا قیمت خیلی پایین خریدار هست که اینجوری دیگه همه بهشون گیر میدن.
حالا که فعلا یک مشتری خوب برات پیدا شده و انشا الله خوب بفروشی.
اما در فکر این هم باش که شاید بخوای ده سال اینجا تو پی تی بمونی و چندین جنس بخری و بفروشی و هزاران بار با دیگران کل کل کنی.
شاد و سلامت باشید

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
مزایده کن با خیال راحت.واسه کالاهایی که خریدارش زیاده راه مناسبیه.درسته بازار معاملات خرابه ولی به نسبت ,مونیتور خواهان داره. من میگم 200-یکی دیگه میگه 210- یکی دیگه 230 و ... اگه جنست ارزش داشته باشه نزدیک میشه به قیمتی که مد نظر خودته. قیمت خارج مزاایدش رو هم مثلا همین 300 بگذار کسی که خریدار فوری باشه سریع پول میریزه یا میاد تحویل میگیره و خلاص.

شما محل سکونتت رو هم مشخص نکردی. با توجه به فعالیت کمت تو بازارچه این رو هم در نظر داشته باش که اگه فروش غیر حضوری باشه پیشنهادات براساس اول ارسال و بعد واریز پول داده میشه.پس یا باید واسطه ای از باسابقه ها مشخص کنی, یا بتونی اعتماد کنی ,یا مشتری از شهر محل سکونتت باشه که مبادله رودر رو رو انجام بدی.

PersiAndroid

Registered User
لایک‌ها
33
من از همه معذرت میخوام.
اگه این قیمتم گذاشتم فقط واسه اینه که خیلی کم کار کرده
گفتم که مانیتور کم یابیه و یه جورایی ازلحاظ کارایی و طراحی منحصر به فرده
دیگه پایین تر از 300 اصلا قصد فروشش رو ندارم پیشنهادی بالای 300 هست بگین و گرنه خودمم اصلا نمیخوام آپ بدم دیگه
هر کسی یه قیمتی واسه جنسش میذاره چرا بقیه حرصشون در میاد نمیدونم کسایی که خریدارم نیستن
واسه اعتماد هم من تو p30world ناظر اسمارتفون و تبلتم

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
من از همه معذرت میخوام.
اگه این قیمتم گذاشتم فقط واسه اینه که خیلی کم کار کرده
گفتم که مانیتور کم یابیه و یه جورایی ازلحاظ کارایی و طراحی منحصر به فرده
دیگه پایین تر از 300 اصلا قصد فروشش رو ندارم پیشنهادی بالای 300 هست بگین و گرنه خودمم اصلا نمیخوام آپ بدم دیگه
هر کسی یه قیمتی واسه جنسش میذاره چرا بقیه حرصشون در میاد نمیدونم کسایی که خریدارم نیستن
واسه اعتماد هم من تو p30world ناظر اسمارتفون و تبلتم

نظزت رو قیمت تغییر کرد.خبر بدید
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا