• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Samsung N8000 یا Ipad Mini Wifi - 4G

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
سلام.

دوستان یک جمع بندی نهایی کردم بین این دوتا. در کل Samsung N8000 خیلی بهتر هست از آی پد.

با آی پد دوتا مشکل دارم ! اول اینکه سیم کارت خورش قابلیت اس ام اس و غیره نداره .
دوم هم نرم افزار هاش هستش که میگن اندروید خیلی بیشتر و بهتر و راحت تر گیر میاد

حالا . خوبی که بین دوتا مشترک نیست صفحه 7 اینچی هست که واقعا مناسب دست گرفتنه .

حالا از دوستان خواهش میکنم کسانی که در این زمینه تبلت ها فعال هستند من رو راهنمایی کنند که کدوم رو بگیرم با ذکر دلیل.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
تبلت چند اینچی مناسب شماست؟ خوب این ان8000 که 10 اینچیه مناسب دست گرفتن نیست
به نظر منم اندرویدی بگیر ولی بگو چند اینچ میخوای تا راهنماییت کنیم

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
تبلت چند اینچی مناسب شماست؟ خوب این ان8000 که 10 اینچیه مناسب دست گرفتن نیست
به نظر منم اندرویدی بگیر ولی بگو چند اینچ میخوای تا راهنماییت کنیم

سلام. داداش اینقدر موندم و دیدم کسی اینجا جواب نمیده رفتم یک N8000 خریدم امروز. 1850 . حالا دو سه روز باش کار کنم ببینم چطوریه. سایزشم خیلی خوبه. فکر میکردم 10 اینچ ضایع باشه

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
سلام. داداش اینقدر موندم و دیدم کسی اینجا جواب نمیده رفتم یک N8000 خریدم امروز. 1850 . حالا دو سه روز باش کار کنم ببینم چطوریه. سایزشم خیلی خوبه. فکر میکردم 10 اینچ ضایع باشه

حالشو ببر
بلندی صداش موزیک تو هنزفری چطوره؟

moosavi.sm89

Registered User
لایک‌ها
400
داداش من خودم یوزر سامسونگم
تحربه استفاده تب های سام و اپل رو داشتم
به نظر من هیچ تبی اپل نخ اهد شد...
از نظر برنامه و گیم و... هیچ چیزی کم نداره وقتی میری تو اپ استور یا سیدیا گم میشی ؛)

گیمهای ای او اس هم که واقعا عالی و بی دردسر ، نه خبری از دردسر دیتا هست نه باگی.

تو دیوایسای اپل اوج هماهنگی سخت افزار و نزم افزار رو میبینی...
مینی هم که اخرین دیوایس اپل بود داشتم حرف نداشت درسته رو کاغذ زیاد از هسته و رم و...
خبری نبود ولی اخرین بازیهای موجود رو با بهترین شکل
احرا میکرد...
اگر نیاز نداشتم هیچوقت نمیفروختم:(

البته تو تب های اندروید جزو بهترین انتخاب هاست...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk HD

Last edited:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ای پد ! فوق العادس

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
خیلی تبلت خوبیه انتخاب عالی ای کردی سخت افزار فوق العاده قوی و قلم و ...

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
سلام.

دوستان یک جمع بندی نهایی کردم بین این دوتا. در کل Samsung N8000 خیلی بهتر هست از آی پد.

با آی پد دوتا مشکل دارم ! اول اینکه سیم کارت خورش قابلیت اس ام اس و غیره نداره .
دوم هم نرم افزار هاش هستش که میگن اندروید خیلی بیشتر و بهتر و راحت تر گیر میاد

حالا . خوبی که بین دوتا مشترک نیست صفحه 7 اینچی هست که واقعا مناسب دست گرفتنه .

حالا از دوستان خواهش میکنم کسانی که در این زمینه تبلت ها فعال هستند من رو راهنمایی کنند که کدوم رو بگیرم با ذکر دلیل.

ببخشيد كي گفت اس نميشه داد؟؟؟
+
برنامش كمه؟:eek: :lol:
زدي به خال

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
به نظر من N8000 از نظر کیفیت بدنه خیلی ضعیف تر از Tab2 هست . . چون سیستم Android داره امکان مکالمه و SMS دارید ولی با iPad mini این امکان نیست و از طرفی قیمت iPad Mini با 4G اصلا منطقی نیست .. ، هنوز iOS برای Tablet خیلی بهتر از Android هست از همه نظر ..

البته شما که دیگه خرید کردی D: .. پیشنهاد میکنم آخرین ROM سامسونگ بریزی روش ... سرعت 4.1.2 خیلی عالیه و تفاوت اش کاملا محسوسه با اون ROM که روی خود دستگاه هست ...

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
دوستان من تجربه استفاده از هیچ نوع تبلتی رو نداشتم . دنبال یک چیز خوب بودم. از یک طرف فروشندگان سامسونگ می گفتند که این خوبه از یک طرف اپلی ها. من تبلت رو نگرفتم که بشینم بازی روش نصب کنم و یا میلیون تا برنامه نصب کنم ! حتی اگر این کارو هم میخواستم بکنم باید کلی هزینه مفت و الکی میدادم تا 64 گیگابایتش رو میخریدم. اصلا به صرفه نیست و منطقی نیست. وسایل اضافه اپل هم کلی هزینه بر هست ضمن اینکه اصلا تحت هیچ شرایطی از سیستم اپل خوشم نمیاد.

دوستان قابلیت کارت جانبی خوره سامسونگ یک برکت هست در مقابله با اپل ! ضمنا. آی پد رو من صفحه نمایششش رو دیدم اصلا جالب به نظرم نمیومد. مثل 10 اینچش نبود که ریتینا روش باشه . ضمنا. از چندین جا پرسیدم آی پد رو جیبرلیک کنم سرعتش افت میکنه . چرا برای یک آی پد 7 اینچی با 64 گیگ رم برم 2500 پول بدم !

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دوستان من تجربه استفاده از هیچ نوع تبلتی رو نداشتم . دنبال یک چیز خوب بودم. از یک طرف فروشندگان سامسونگ می گفتند که این خوبه از یک طرف اپلی ها. من تبلت رو نگرفتم که بشینم بازی روش نصب کنم و یا میلیون تا برنامه نصب کنم ! حتی اگر این کارو هم میخواستم بکنم باید کلی هزینه مفت و الکی میدادم تا 64 گیگابایتش رو میخریدم. اصلا به صرفه نیست و منطقی نیست. وسایل اضافه اپل هم کلی هزینه بر هست ضمن اینکه اصلا تحت هیچ شرایطی از سیستم اپل خوشم نمیاد.

دوستان قابلیت کارت جانبی خوره سامسونگ یک برکت هست در مقابله با اپل ! ضمنا. آی پد رو من صفحه نمایششش رو دیدم اصلا جالب به نظرم نمیومد. مثل 10 اینچش نبود که ریتینا روش باشه . ضمنا. از چندین جا پرسیدم آی پد رو جیبرلیک کنم سرعتش افت میکنه . چرا برای یک آی پد 7 اینچی با 64 گیگ رم برم 2500 پول بدم !
کاملا تایید میشه منم با اندروید بیشتر حال میکنم انتخاب خوبی کردی

بالا