• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

samsung vl6600 mini component audio

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
سلام یه دستگاه ضبط و پخش کاست و سیدی سامسونگ هست، از اول دست خودمون بوده ، کارتون و کاتالوگ و .... موجوده ، یه بار در دوره گارانتی با گارانتیش سرویس شده ، یه بارم لنزش با اصلی در نمایندگی 4 سال پیش عوض شده ، امروز که تستش کردم ام پی 3 هم خوند و مشکلی نداشت ، ورودی AUX داره و به عنوان اسپیکر کامپیوتر میشه استفاده کرد ، قدرت خیلی خوبیم داره بسیار هم تمیزه ، کاستشم بدون کوچکترین مشکل
اینجا سابقم کمه ، کاربر فعال تونینگ تاکم

قیمت هم 220 تومن

abbas3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
150 مال من خیرشو ببینی

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
پیشنهاد خدایی کمه دیگه ، در خدمتم

aa6649

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در دوره گارانتی چه سرویسی شده ؟ تا 160 هستم اگر همه چیزش سالم باشه .

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
پخش یه ارور داد که یادم نیست و خروجی فقط نویز داد و خودش خاموش شد ، گفتن آی سی STK ش تعویض شد
بله قربان همونطور که گفتم همه چیزش سالمه یه روز کامل تستش کردم ، یه چیزیم بگم این پخشای سامسونگ کلا تو خوندن ام پی تری حساسن و باید سی دی حتما تمیز و با رایتر خوبی رایت شده باشه یا سرعت پایین رایت بشه ، ولی هر سی دی که تو آرشیوم داشتم و قبلا میخوندو تست کردم و خوند ، اینو گفتم بعدا نگین لنز مشکل داره ، لنزش همین الان نو بذارینم همینه ، این 4 سال پیش عوض شده و ازون به بعد هم چون دی وی دی داشتیم غالب موارد از AUXش استفاده میشده و لنزش کوچکترین مشکلی نداره ، منتها الیه قیمتم 175 هست
در خدمتم

omidatomic

Registered User
لایک‌ها
82
منم مشابه همینو دارم لنزش پیادس... میگی برا لنزش چقد گرف نمایندگی منم ببرم سرویس ؟؟؟

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
سلام، خیلی گذشته از زمان تعویض اصلا خاطرم نیست و اگر هم بود قیمتای روز یه چیز دیگن قطعا ، در خدمتم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا