• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Sansa E260

edris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان:)

من به کمک دوستان و راهنماییشون sansa e260 با ظرفیت فلش 4 گیگ رو تهیه کردم !
حالا چند تا مشکل دارم باهاش
اول اینکه همونطورکه saymour جان قبلا گفته بودن فقط wav ضبط میکنه !! راه حل نداره دیگه !!:(
دوم اینکه یه مشکل عجیب چند روز قبل بهش برخوردم که وقتی روش کلیک راست میکردی فضای خالی رو صفر میداد اجازه کپی هم نمیداد میگفت پره !!در حالیکه اینطور نبود ، فایلهای داخلش رو که در کل میگرفتی حجمش به یک گیگ هم نمیرسید !:blink:
(فایلهای Hidden رو هم در نظر گرفتما ، مشکل مال این نیست! )

آخرش همه فایلها رو کپی کردم رو هارد بعد فرمتش کردم ، دوباره اینا رو ریختم روش درست شد !!!
البته یه نکته هم ناگفته نمونه که یه بار حین ضبط ظاهرا شارژش تموم شده بود ،خودش save کرده بود یه فایل wav ساخته بود ، این فایلو به هیچ عنوان نمیشد کپی کرد رو هارد ولی رو خودش میشد گوش داد !!!:blink: به نظرتون مشکل از این بوده؟؟؟

راستی یکی از دوستان میگفت به شکلی که من فرمت کردم (کلیک راست کردم فرمت رو زدم و بعد هم quickformat!! ) گفت اگه دو سه بار دیگه اینکارو بکنی میسوزه !!:eek:
میگه از درایورش باید استفاده کنی!! میشه در این مورد اطلاعاتی اگه دارین بفرمائین

منتظر راهنمائی شما هستم

با تشکر فراوان

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بايد سايتش رو پيدا كني و ببيني برنامه اي براي فرمتش داره .

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
1. در مورد wav که که کاری نمیشه کرد ... یعنی direct encoding ( تبدیل به mp3 ) یه ویژگی نرم افزاری ساده نیست که بشه عوضش کرد ...

2. اون دوتا مشکلی که درباره فضای خالی دستگاه و کپی نشدن یه فایل مطرح کردی هم شاید بشه گفت خیلی مهم نیستن .... یعنی بالاخره mp3 playerها از لحاظ سخت افزاری و همینطور سیستم عامل ، محدودیت ها و ضعف های جزئی هم دارن ...

3. درباره فرمت هم همونطور که امید عزیز گفت ، بهتره که فرمت رو با نرم افزارهایی که همراه خود دستگاه هست انجام بدی و از امکانات فرمت ویندوز استفاده نکنی ... نه ، نمیسوزه ، ولی گاهی تفاوت هایی بین فرمت بندی این دستگاه ها و فرمت بندی استاندارد ویندوز هست که می تونی باعث مشکل بشه ...

edris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ممنون دوستان
یه مشکل جدید !!:(
تو روت اصلی همینطوری یه سری فایل ناشناخته ساخته هر کدوم یک مگ به نام 000197 تا 000236 !!!
اینا مربوط به چیه ؟ تا حالا به این مورد برخوردین؟؟
چیکارش کنم؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام
ممنون دوستان
یه مشکل جدید !!:(
تو روت اصلی همینطوری یه سری فایل ناشناخته ساخته هر کدوم یک مگ به نام 000197 تا 000236 !!!
اینا مربوط به چیه ؟ تا حالا به این مورد برخوردین؟؟
چیکارش کنم؟
دوتا چیز به ذهنم می رسه :

1. ( اگه اشتباه نکنم ) توی این مدل های sansa ، یه سری موسیقی های rhapsody و اینا هستش ( یه سرویس آنلاین موسیقی ) .. با استفاده از نرم افزار rhapsody باید این کانال ها رو از کار بندازی ...

2. اگه یه فایلی دچار مشکل بشه ( به قول معروف corrupt بشه ) ، حالا به هر دلیلی ( مثلا بخاطر safe remove نکردن و اینا ) ... ممکنه این مشکل پیش بیاد ... با checkdisk خود ویندوز ( همون که گزینه fix هم داره ) یه چک بکن ...

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
يك خطري كه فرمت با ويندوز داره. قبلا هم جائي خوندم.احتمال پاك شدن firmware هم هست .

edris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ممنون saymour جان چک میکنم خبرشو میدم ! فعلا که زدم delete شون کردم!!

يك خطري كه فرمت با ويندوز داره. قبلا هم جائي خوندم.احتمال پاك شدن firmware هم هست .

ممنون امید جان ، میشه بگین در این صورت چاره چیه؟؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
گارانتي دوست من . اگر گارانتي داشته باشه

edris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
گارانتی که نداره از ایران خریداری شده!!! ، :( ، چاره ی دیگه ای نداره؟ :)

من این لینکو پیدا کردم :http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1468

ولی نمیدونم چرا لینکهای صفحه رو باز نمیکنه میگه پرمیشن نداری !! فایل wav هست قاعدتا باید با مدیا پلیر باز کنه !!
اگه باز بشه که خیلی عالیه !
شما هم همین مشکلو دارین با لینکها یا مشکل از سیستم منه؟؟

این لینک رو هم پیدا کردم http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1376
نمیدونم میشه با آپگرید مشکلو حل کرد یا نه ؟؟ پیشنهاد شما چیه؟

راستی تفاوت MSC با MTP چیه؟؟ اول خودش رو MTP بود و اصلا نمیشد safe remove کردش !! به اون شکل نمیشناخت!! من تغییرش دادم به MSC ، حالا مثل فلش میشه safe remove کرد!
البته user Manual رو هم دانلود کردم بخونم ولی ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

با تشکر

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ولی نمیدونم چرا لینکهای صفحه رو باز نمیکنه میگه پرمیشن نداری !! فایل wav هست قاعدتا باید با مدیا پلیر باز کنه !!شما هم همین مشکلو دارین با لینکها یا مشکل از سیستم منه؟؟

راستی تفاوت MSC با MTP چیه؟؟ اول خودش رو MTP بود و اصلا نمیشد safe remove کردش !! به اون شکل نمیشناخت!! من تغییرش دادم به MSC ، حالا مثل فلش میشه safe remove کرد!
البته user Manual رو هم دانلود کردم بخونم ولی ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
واسه منم باز نمیشه ...
flat.gif

//
خوب حالت اول و دوم ، دوتا حالت مختلفن که همه دستگاه های این تیپی به خودشون می گیرن ، یعنی در حالت MTP ، می تونی با بخش mp3 player کار کنی ( اهنگ و اینا بریزی و اسه گوش دادن ) و در حالت MSC ( یعنی mass storage device class ) می تونی با بخش کول دیسک کار کنی ( هر data یی که دوست داری بریزی ، مثل یه هارد ) ...

edris

Registered User
لایک‌ها
0
واسه منم باز نمیشه ...
flat.gif

//
خوب حالت اول و دوم ، دوتا حالت مختلفن که همه دستگاه های این تیپی به خودشون می گیرن ، یعنی در حالت MTP ، می تونی با بخش mp3 player کار کنی ( اهنگ و اینا بریزی و اسه گوش دادن ) و در حالت MSC ( یعنی mass storage device class ) می تونی با بخش کول دیسک کار کنی ( هر data یی که دوست داری بریزی ، مثل یه هارد ) ...

سلام
ممنون seymour جان
آقا کمک کنین برای فرمتش راه حل پیدا کنم !! چون دوباره بازی درآورده فضای خالی رو کمتر از مقدار حقیقی میده !!

این امید خان هم که جواب نداد ، پرسیدم برای رفع مشکل firmware ، اگه طبق اون لینک آپگرید کنم مشکلی ایجاد میکنه!!؟؟

با سپاس

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب بايد تو سايتش فريم ويرش باشه براي اپ ديت .

edris

Registered User
لایک‌ها
0
راستی مشکل لینکها چیه به نظرتون؟
عجیب نیست؟

edris

Registered User
لایک‌ها
0
اينم لينك سايت شركت سازند همراه با لينك دانلود فريموير

http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1376

سلام
ممنون امید جان
این لینکو تو پستای قبلی گذاشته بودم ، فقط میخواستم مطمئن بشم مشکلی پیش نمیاد که نیومد و آپدیت شد !!
ممنون

ولی بازم داره فضا رو کمتر از واقعیت نشون میده ، باید فرمت بشه ظاهرا، لطف کنید یه راهکار بدین !!
لینکهای راهنمایی برای فرمت رو هم تو پستهای قبلی گذاشتم از رو سایت خودش ولی باز نمیشه !!!

منتظرم و سپاسگزار :)

edris

Registered User
لایک‌ها
0
تو سايتش توضيح نداده ؟

سلام
تو پستهای قبلی دادم آدرسشو
این لینکو ببینید :
http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1468
ولی متاسفانه باز نمیکنه!! نمیدونم چرا !!:(

جالبه دیشب serach میکردم ، تو یه فروم خارجی پرسیده بود چطوری sansae260 رو فرمت کنم ؟ نوشته بود کلیک راست کن بزن فرمت !!
کلی هم ازش تشکر شده بود !!:blink:

Please Help !!!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ببین نرم افزارهای مربوط به این دستگاه رو نصب کردی یا نه ؟ ( شاید این قضیه مطرح شده قبلا البته ) ... معمولا این نرم افزارها ، گزینه های مربوط به firmware و format و اینا رو هم دارن ها ...
square.gif

بالا