• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

save کردن offline های yahoo

SHAH_RAM

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
میخواستم ببینم برنامه ای هست که به محض آنلاین شدن تمام آفلاین های یاهو رو ذخیره کنه؟ که اگه وسطش دی سی شدیم آف ها نپره/
در ضمن بشه آفلاینارو آفلاین خوند!:D

night wolf

Registered User
لایک‌ها
5
چرا از تو خود یاهو مسنجر ذخیره نمیکنی؟
توی قسمت Prefrence که بری قسمت Archive رو فعال کن بعد save in my computer زوبزن.
بعد برو تو این سایت یه برنامه آرشیو ریدر داره داونلود کن WWW.BERNAWOLF.COM

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
تا جایی که من میدونم مسنجر های جدید دیگر امکان سیو شدن آرشیو رو نمیدن و فقط یک بار میشه آرشیو رو خوند. راستی مسنجرهای قدیمی افلاین ها رو توی هارد ذخیره میکردن یا توی سرور؟

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
تا جایی که من میدونم مسنجر های جدید دیگر امکان سیو شدن آرشیو رو نمیدن و فقط یک بار میشه آرشیو رو خوند.
می‌شه دوست عزیز ، از قسمت تنظیمات برنامه میتونی‌ تعین کنی‌ که یک بار *تا زمان اجرا شدن مجدد برنامه* ذخیره بشه یا به طور کامل باشه...
راستی مسنجرهای قدیمی افلاین ها رو توی هارد ذخیره میکردن یا توی سرور؟
سرور

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از rezadignity :
تا جایی که من میدونم مسنجر های جدید دیگر امکان سیو شدن آرشیو رو نمیدن و فقط یک بار میشه آرشیو رو خوند. راستی مسنجرهای قدیمی افلاین ها رو توی هارد ذخیره میکردن یا توی سرور؟
Message Archive قبلا روي هارد تمام متن ها و offline ها رو در صورت فعال بودن ذخيره ميكرد, و يه برنامه به اسم Yahoo Message Archive Decoder هم بود كه در صورت فعال بودن Message Archive به صورت offline تمام صحبتها و offline ها رو نمايش ميداد! فكر ميكنم ورژن جديد اين برنامه روي مسنجر جديد هم كار ميكنه...

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اگه آفلاينهايي كه برات پنجرش باز ميشه رو بخوني و كمرنگ بشه تو آرشيو ذخيره ميشه.
اگه هنوز حالت unread داشته باشن تو آرشيو هم نيستن!

time2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
ولی من یادم 5.5 در هارد ذخیره میکرد
درسته تنظیمات داره ولی خوب در صورتی یاهو 6 یا 7 مسج ها را ذخیره میکند که یک بار برید روی مسج ها و کلیک روش برود و حتا بعضی موقع ها هم باز زخیره نمی کنه روش نمیشه حساب کرد و تازه
اگر برنامه ای پیدا بشه این کارو بکنه بهتر میشه
مشنجر قدیمی یا یک سری امکانات بهتری داشتن

بالا