• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Se Vs Nokia , Last War !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hi My Name Is !

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه عزيزان . همه شما آگاه هستين از موضوعاتی که پيرامون این 2 مارک خوب و مشهور اینجا هست .
من هم نظر خودم رو میخواستم بگم .

Chapter 1 : نوکيا گران تر از سونی اريکسون

شما هارو نمیدونم ، ولی من که تو مردم هميشه شيندم که میگن سونی اريکسون گران تر از نوکيا هست ، ولی من میخوام با چند تا دليل بگم که به این شکل نيست !

1 : رنگ و قدرت LCD
خدمتتون بگم که اگه شما ديده باشيد ، گوشی های پر مشتری نوکيا همگی دارای رنگTFT, 65k colors هستند
گوشی هائی مانند 6630 ، 3230 ، 6670 ، 7610 , 6230 , این گوشيها رو ما بيشتر دسته مردم میبينيم . و همگی قيمتی بين 200 تا 250 هزار تومان هستند . ولی تنها دو گوشی که بيشتر از بقيه استفاده میشوند و دارای TFT, 256K colors هستند يعنی 6680 ، 6681 قيمتی بين 310 يا 350 هزار دارند , ولی در مقابل اینها گوشی های سونی اريکسون که فروش خوبی دارند مانند W800 , K750 , W550 , S700 , همگی قيمتی بين 220 تا 310 هزار تومان دارند و دارای TFT, 256K colors هستند.

2: دوربين
سونی اريکسون با ارايه دوربين های 2 مگا پيکسل با قيمت بين 260 تا 310 هزار تومان با کيفيت بسيار خوب ، برای شب کار را برای کاربران اسان کرده ، گوشيها ی مانند: W800 , K750 , در مقابل نوکيا گوشی های 2 مگا پيکسل خود رو از 390 تا 510 هزار تومان میدهد گوشی های مانند : N90 , N70 , 6280 , 6270

این نوشته ها تنها بخشه کوچکی از کله مقاله ! هستش اگر خشتون اومد بگين تا من کاملش کنم
سال نو مبارک !

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
لطفا تاپیک تکراری نزنید
همین بالای سر شما تاپیکش هست . نمی دونم چطور ندیدین

Hi My Name Is !

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد ولی راستش اگر کسی به خواهد نوشته درستی تو اون تاپيک پيدا کنه ، فکر نکنم بتون من اینجا خيلی کوتاه نکات مهم رو گفتم نه اینکه بحث بی دليل کنم !

راجه دروغه 13 هم نفهميدم چی گفتيد ! اگر میشه واضح تر بگيد

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
میدونم نفهمیدید ولی اونهایی که باید بفهمند فهمیدند

Hi My Name Is !

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لول ! شما با 1.3 مگا پيکسل به چرخ ~ کافيه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Hi My Name Is ! :
لول ! شما با 1.3 مگا پيکسل به چرخ ~ کافيه

شما هم تو کف smartmovie+smart reject +smart profile+smart answer +..... بمان عزیز برادر

Hi My Name Is !

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لول ! برادر شما میتونی بدون برنامه فايل های Mp4 رو خيلی بهتر از SmartMovie ببينی
گوشيهای جاوا خودشون اسمارت انسور هستند داداش !
اون 2 تا برنامه ديگه هم که والا به گوشه ما نخوده اگه میشه بگو =))

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
لول ! برادر شما میتونی بدون برنامه فايل های Mp4 رو خيلی بهتر از SmartMovie ببينی
گوشيهای جاوا خودشون اسمارت انسور هستند داداش !
ا =))

این دروغ 13 بود دیگه

:D
فعلا هیچ برنامه ای از نظر کیفیت به نصف
Smartmovie
نرسیده

بعد هم اسمارت انسور منشی تلفنیه کدوم گوشی سوتی اریکسون منشی تلفنی داره!؟
کم خالی ببندید
:wacko:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این نوشته ها تنها بخشه کوچکی از کله مقاله ! هستش اگر خشتون اومد بگين تا من کاملش کنم
سال نو مبارک !

اگرچه تکراری هست ولی ادامه بدی خوبه برای روشن کردن اذهان عمومی و نجات جامعه ایران از این شرکت نوکیا که مثل بختک افتاده رو ایران ...جنسهاشو میندازه به مردم ....

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
جریان smart answer چی هست اگه معلوم بشه خیلی خوبه ....

اصرار زیادی شده که نوکیا smart جلوه داده بشه .جلوی همه یه کلمه اسمارت اومده!!!!...من تا حالا ندیدم یکی هم اسمارت باشه هم کند کار بکنه...بچه ها شما دیدین؟؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
ببخشيد ولی راستش اگر کسی به خواهد نوشته درستی تو اون تاپيک پيدا کنه ، فکر نکنم بتون من اینجا خيلی کوتاه نکات مهم رو گفتم نه اینکه بحث بی دليل کنم !
فلسفه ی وجودی اون تاپیک دقیقن همین بود که تمام مباحث مربوط به مقایسه ی این دو برند و محصولاتشون در اون مطرح بشه، پس دلیلی وجود نداره که هر کسی فکر می کنه مطلب جالب توجهی در این مورد داره یه تاپیک جدید ایجاد کنه. از سایر دوستان هم انتظار نداشتم که این بحث رو اینجا ادامه بدن.
من این تاپیک رو می بندم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا