• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

send & recieve بيخودي

Avesta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من جديدا به اينترنت كه وصل ميشم بيخودي send&recieve دارم بدون اينكه پنجره اي باز باشه. از نظر ويروس هم با نورتون آپديت شده چك كردم و ويروس نداشتم. كسي مي تونه راهنمايي كنه؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
منهم گاهي اوقات دقت كردم همين مشكل هست.
يعني مثلا من كانكت ميشم و حتا مشنجر هم ران نميكنم اما ميبينم نشانگر سند و رسيو فعاليت داره ميكنه.
دليلشم دقيقا نميدونم چيه.
اما فكر ميكنم ميتونه مربوط به يه سري برنامه هاي مخفي تبليغي يا Spyware ها باشه.
اخيرا اين برنامه هاي تبليغي زياد شدن و معمولا همراه نرن افزارهاي مجاني كه داونلود ميكنيم اينها هم نصب ميشن.
نمونش نرم افزار Spyware به نام nCASE كه چيز واقعا اعصاب خورد كني هست و خود بخود نصب ميشه و بدون اطلاع شروع به كارهايي از جمله ساختن Shortcut به سايتهاي تبليغي روي دستك تاپ و ساختن يك سري فولدر تبليغي در My Favourites ميكنه.
Uninstall كردن اين برنامه هم خيلي مشكله.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
ممكنه تروجان باشه... ممكن هم هست نباشه. آخه بعضي از نرم افزارها خودشون وصل ميشن و چك ميكنن يه چيزايي. كه البته اين زياد خوب نيست. و اگه spyware نباشن بايد به درخواست خودت اين کار cancel بشه.
يه بار با Adaware سيستمت رو چک کن.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
ممكنه تروجان باشه... ممكن هم هست نباشه. آخه بعضي از نرم افزارها خودشون وصل ميشن و چك ميكنن يه چيزايي. كه البته اين زياد خوب نيست. و اگه spyware نباشن بايد به درخواست خودت اين کار cancel بشه.

دزسته منهم نرم افزار Adaware ورژن 6 رو داونلود كردم و به همه پيشنهاد ميكنم اين نرم افزار رو داونلود كنن چون كارش خيلي خوبه و همه spyware ها رو تشخيص ميده و پاك ميكنه.
خصوصا يك spyware خيلي سرسخت و موذي هست به نام nCASE كه آن اينستال كردنش بدون نرم افزارهايي مثل Adaware تقريبا غير ممكنه.
هارتون رو سرچ كنيد به دنبال فايل nCASE..اين يك نمونه از spyware هاي جديد و رايجه كه خيلي سرعت اينترنت رو هم تحت تاثير ميذاره.
nCASE در واقع يك موسسه Ad Delivery هست..
بحرحال با استفاده از نرم افزار Adaware من از شر اون و اسپاي ور هاي ديگه راحت شدم ;)

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
يك فايروال مثل zonealarm هم خيلي ميتونه مفيد باشه.

Avesta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

اتفاقا نورتون هم يك پيغام ميده كه يك تروجان با اسم explorer.exe يا چيزي شبيه به اين رو گرفته و delet مي كنه ولي ظاهرا بي فايده است. اگر تروجان باشه با adaware اصلاح مي شه يا نه؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
تا اونجايي كه من ميدونم AdAware فقط اين Ad-Banner ها رو remove ميکنه. اگه نورتون بهش گير ميده که واويلا. چون بعضي از اين تروجانها مجبور ميکنه که دوباره ويندوز بريزي. البته يه جستجوي با عنوان Trojan Remover بکن. يه سري برنامه اينجوري هست.

Avesta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اسم تروجان مورد نظر Trojan.VirtualRoot است. راه از بين بردنش رو هم پيدا كردم كه اگه فكر مي كنين بدرد كسي مي خوره اينجا توضيح بدم.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19

اگر تروجان باشه با adaware اصلاح مي شه يا نه؟

نه تا اونجاييكه من ميدونم اين نرم افزار فقط تبليغها و اسپاي ورهاي تبليغاتي رو از بين ميبره.
براي تروجان تنها راه همون آنتي ويروس ها هستن.

بالا