• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!!! Sennheiser HD 280 PRO !!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
سلام
این تاپیک فعلا بصورت فروش یا مزایده نیست فقط استعلام من این مدل رو دارم میخوام بدونم اگه کسی قصد خرید قطعی این مدل رو داره اعلام کنه

Sennheiser USA - Professional DJ Headphones HD 280 PRO - Noise Cancelling Closed Circumaural Headphones - Personal Audio

پس خواهشا درخواست قیمت و عکس نکنید چون من فقط درصورت قیمت مناسب شما تصمیم میگیرم بفروشم یا نه

برای قیمت هم از دوستان محترم که تو همین سایت تاپیک فروش دارن میتونید بپرسید(355 تومان طبق لیست خودشون آپدیت اردیبهشت)

قبل عید خریداری شده و در حده هیچ موردی هم نداره جعبشم موجوده

از نامدارن خریداری نشده از فروشگاه رویال(نماینده اصلی فروش سیستمهای صوتی دایناکورد و الکتروویس) بین سی تیر و حافظ که بورس لوازم استودیو هست خریداری شده که خودش گواه اصالتشه اصل بودنشو تضمین میکنم میتونیم بریم همون نامداران استعلام بگیریم.

لطفا بحث های کارشناسی و اسپم نکنید که جواب داده نمیشه چون تاپیک فروش نیست

درصورت فروش هم فقط برای مصرف کننده نه فروشندگان محترم!

Last edited:

senmurv

Registered User
لایک‌ها
16
بابا دیوونه ... تو که همین یکی دو ماه پیش خریدی ... اونم بعد اینکه کلی رو مخ جمعی مث من راه رفتی !!!
نفروش حیفه !!!!!

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
بابا دیوونه ... تو که همین یکی دو ماه پیش خریدی ... اونم بعد اینکه کلی رو مخ جمعی مث من راه رفتی !!!
نفروش حیفه !!!!!

عالیه خودم میدونم ولی میخوام با m50 مقایسه کنم اگه سرتر باشه اونو بخرم نمیدوم گوش نکردمش ولی تعریفشو زیاد شنیدم برا همین دنبال کسیم که داشته باشه بتونم تست کنم مقایسه کنم اگه توفیر داشت عوض کنم

کسی هست بتونه اینو برام دربیاره :

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا