the wizard
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 31
- لایکها
- 0
چطوری می تونم یک listbox رو تو session قرار بدم و در یک صفحه دیگه از اون session استفاده کنم.
در ساده ترین حالت، کقادیر داخل لیست باکس رو داخل session میریزیم و بعدا با یک حلقه میتونیم اون رو بخونیمچطوری می تونم یک listbox رو تو session قرار بدم و در یک صفحه دیگه از اون session استفاده کنم.
Session.Contents("listitems") = ListBox1.Items
Dim listitems As ListItemCollection = Session.Contents("listitems")
For Each m In listitems
ListBox2.Items.Add(m.ToString)
Next
session میتونه object رو ذخیره کنهsession ها فقط مقادیر رشته ای رو ذخیره می کنند ولی listbox یه object یا شیئه و نمیشه خودشه توی session ذخیره کنی. می تونی item های اون رو تو یه session ذخیره کنی و بعد اونا رو از هم جدا کنی. برای ذخیره کردن هم می تونی اونا رو با یه روش مثل نشانه گذاری از هم جدا کنی.
البته فکر کنم توی session بتونی آدرس listbox رو قرار بدی و توی صفحه های دیگه از آدرسش استفاده کنی.
نحوه ذخیره کردن object توی session رو میشه یه توضیح بدید.session میتونه object رو ذخیره کنه
مهم اینه که موقع باز خونیش بدونی چی رو داری میخونی
به مثالی که من زدم توجه کنیدنحوه ذخیره کردن object توی session رو میشه یه توضیح بدید.
چون من توی کتاب ها خوندم فقط میشه مقادیر رشته ای رو ذخیره کرد. تو session آدرس object نوشته می شه مثل اشاره گرها یا یه کپی از object توی session ذخیره می شه.