خوب این کار را بکنیم روی کامپیوتر چه اتفاقی میفته؟! باید کانکشن بسازیم؟ اینکه دکمه نقطه قابل حمل رو بزنیم خوب کامپیوتر که خوش به اینترنت وصل نمیشه. روی کامپیوتر چی کار کنیم. اینکه فقط نقطه اتصال رو بزنیم و کابل رو وصل کنیم هیچ اینترنتی روی کامپیوتر وصل نمیشهدورد
یک زمانی بود بنده دنبال نرم افزار می گشتم تا اخر سر 2 سال پیش فهمیدم بدون برنامه هم میشه و الان چون مهمانم دارم از این روش استفاده می کنم
مراحل زیر انجام بدید
1. دیتا گوشی فعال کنید
2.به تنظیمات گوشی رفته و قسمت ( بشتر در تب بی سیسم و شبکه بروید ) این قسمت پایین روشن کردن وایفا و بلوتوث گوشی می توانید مشاهده کنید و از این قسمت روی گزینه اتصال و نقاط قابل حمل کلیک کنید و بعد این قسمت فعال کنید
IOS هم خواستید بگید تا بگم
خوب این کار را بکنیم روی کامپیوتر چه اتفاقی میفته؟! باید کانکشن بسازیم؟ اینکه دکمه نقطه قابل حمل رو بزنیم خوب کامپیوتر که خوش به اینترنت وصل نمیشه. روی کامپیوتر چی کار کنیم. اینکه فقط نقطه اتصال رو بزنیم و کابل رو وصل کنیم هیچ اینترنتی روی کامپیوتر وصل نمیشه
http://forum.persiantools.com/posts/10782961/
الان کابل رو وصل میکنم و دکمه اتصال نقطه ای usb رو توی گوشی میزنم. حالا توی کامپیوتر خودش که اینترنت وصل نمیشه کجای کامپیوتر برم و چی کارش کنم که وصل بشهخیر نیاز به کانکشن ساخت نیست هات اسپات گوشی رو که روشن کنید اسمش رو تو قسمت اکسس پوینت های موجود وایرلس تو محوطه لب تاپتون پیدا میکنید
الان کابل رو وصل میکنم و دکمه اتصال نقطه ای usb رو توی گوشی میزنم. حالا توی کامپیوتر خودش که اینترنت وصل نمیشه کجای کامپیوتر برم و چی کارش کنم که وصل بشه
من لب تاب و وای فای جدا ندارم فقط یه مودم بیسیم دارم. کاری به مودم و وای فای ندارم با usb میخام وصل بشم میخام گوشب با کابل اینترنت بده به کامپیوتر معمولی(pc) نمیخام که اینترنت گوشی رو بصورت بیسیم بیچ چند تبلت و لب تاب به اشتراک بزارم. اتصال نتقطه ای یو اس بی رو میزنم بعد روی کامپیوتر چیزی نه میاد و نه وصل میشه. فقط نمیدونم کجای کامپیوتر برم تمام راه های کانکت شدن توی کنترل پنل کامپیوتر رو امتحان کردم. نشد که نشد. قبلا یه گوشی ساده داشتم که با نرم افزار داخل جعبه گوشی کانکشن و درایور درست کردم و وصل شدم. گوشی به اصتلاح هوشمند که هوشش به درد عمش میخوره!.عزیز دلم نیاز به کابل نیست !!!
شما تاحالا با گوشی و کامپیوتر به یک مودم وایرلس وصل شدید؟
هات اسپات گوشی رو که روشن کنید گوشیتون میشه عین مودم وایرلس